cyBhoneR Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Sto uopste igras dotu kad ti toliko skodi ? :) just asking. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) postalo je nemoguce igrati pub i pobedjivati,manje vise sto sam pukao nekih 600 poena poslednjih nekoliko dana,likovi koji mi se padaju u timu nemaju osnovnog znanja o doti,da li je toliko acc-ova pokupovano ili ovaj matchmaking funckionise toliko pogresno,stvarno mi nije jasno na koju foru to sve radi...bukvalno mi se i ne rejdzuje vise koliko je sve to tuzno i zalosno... Koliko god da ti zapadaju idioti toliko isto imas idiota i u protivnickoj ekipi, tako da se u sustini uglavnom svodi na tebe hoces li da tryhardujes ili neces. Ja sam poceo da pickujem debilnog trola cisto da ga vs ne uzme, jer je postao prvi pick u ovoj meti i ako ikakav ok start dobije lomi redom. Edited March 6, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) ma kaki,juce "ceo dan" igrao sa drugarom i ubacuje 2 + 3 u vecini slucajeva,4 partije,uvek su od te trojice dvojica bili totalni debili,sjebasmo po 2 medaljona i kao,dosta je dote za danas,vise srece iduci put,pre neki dan smo vezali 7 pobeda jedno vece ali smo bas tesko try hardovali,wisp/ck i te fore,pokusas li normalnog igrom nema teorije... Edited March 7, 2015 by mohr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Pa da, jedini nacin da pobedjujes jeste da tryhard opasno, ali onda ti to ubije delimicno uzivanje u igri. Malopre 5.1k lik insistira da ide mid jer vec dominira kaze zadnjih 5-6 gejmova. I naravno odma tu vec znas da si izgubio kada dobijes lika sa takvom pricom. Zna da ce imati snipera protiv sebe i uzima PA (ajde ok to je relativno dobar counter), ali plot twist ubedjen je da mu ne treba bocica na midu! I tako 15-20 min on stoji iza kule farmajuci sa stifling daggerom, konstantno na oko 40%hpa (uz to ga je i ubio sniper 2-3x). Rezultat, naravno nista tako nije izfarmao i ima 0 impact na gejm i izgubimo, ali taj mentalni koncept u kojem covek ide mid sa PA i ne zeli bocicu i on eto ima 5100 mmr. Depresivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 nema vise zabave u igranju pub-a,bar dok se ne iskorene ruska goveda sa eu west-a,dobijamo game,uzeli 2 i po strane,ubijamo rosha i rusko govno mi deny i aegis i cheeze,lepo odem afk i pustim protivnicku ekipu da zavrsi,ne zelim govnima da donosim pobede. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 (edited) Jel si ga tuzio kod uciteljice? Edited March 7, 2015 by Hijavata 3 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 to mozda tako rade u tvom uzrastu :) 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 U tvom uzrastu se zale vaspitachici ? :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Koliko mrzim kad support nema za ward, i onda ga osere da dobije tipa 2k golda u 2 fajta i krene odma na scepter il tako nesto...a wardova nigde i onda kad ga pitas da kupi on ti linka koliko mu fali do sceptera :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 I ja isto mrzim kad carry kenja ceo game kako nema wardova a ima 500gpm-a i mnogo mu je da da 150g. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 Ma ja uvek uletim ovaj put sam uleteo sa tipa 6 obsa, i 10 sentry al stvarno toliko ( sad ce reci neko pa kao da je to puno ) al opet pomogao sam nije da nisam :S al dzaba troll je nasao putic do njihove sume da umre sam iako je nasa vardovana cela :( tugaaaaaa samo sreca pobedjuje gejmove i nista vise :S 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 tugaaaaaa samo sreca pobedjuje gejmove i nista vise :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 game koji se igrao preko 30 minuta,server kickuje svih 10 igraca,vracaju se svih 10 u roku od par sekundi i server pishe,poor interner network was detected,game wont be saved...gazili smo ih tipa 35-10...wp volvo,prosto cudi neverovatna nesposobnost ljudi koji zgrcu milione 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 http://www.dotabuff.com/matches/1338292637 ono kad 2 bolja igraca supportaju trojicu imbecila,koliko smo mi dobro odigrali,toliko su oni jebeno losi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 ^ 3k question 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 pro support starbak :)),ceo game smo imali map control,ja i sk uzeli brdo wardova,dustova,sentrija,imali smo i po 2 gema u timu,ovaj lik sa pa je ima 17-18 min bf,pogledaj na sta je ostao,vijetnamac jebeni :D,koliko wejstovanih aegis-a,na kraju,napravili nam mege,mi njima napravimo mege i 5 vs 3,nasi se povlace,naravno 2 poginu i ovi nas zavrse trollovim ultijem,recimo da nikad ne bih pukao taj game da sam igrao jednog od 3 core heroja...ja necu da te pljujem zbog tog pitanja ali AA/silencer su supporti na kojima se cesce pravi midas nego li core herojima :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Ne morash ga rushujesh, radish svoj posao kad legnu pare uzmesh midas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 pa do 20-tog minuta ga obicno napravim,sve zavisi koliko ucestvujem u killiovima,nekad te krene,nekad ne,nikad ga ne rasujes,kad dodje,dodje,bez zurbe,prvo map control a ako ostane para,sredis midas pre ili kasnije... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Ne moras nikome da uzimas farm ali budes tu u par kilova, gank na mid, par puta uzmes bounty runu ili jednostavno te u nekom trenutku ostave na nekom lejnu da izvuces lvl, dva ( npr. storm moze da ti da mid cim sastavi orhideju ili am lejn barem ne kratko dok je u sumi ). Takodje i zavisi da li si jedini suport ili ima jos neko uz tebe i koja si pozicija u timu ( da li si 4 ili 5 ). Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Ako si jedini suport onda sigurno neces skupiti za midas, pogotovi neki los farmer kao Silencer.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 oce li jednom server da pukne kad gubim :D,u 3 dana,3 gejma koja dobijam,server kickuje svih 10 igraca,kad se vratimo,game se ne vazi...jebeni mrtvaci iz valvea 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 http://www.dotabuff.com/matches/1389642937 TITLE : istocna govna fidaju po eu west. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Stvarno sumnjam da jbni ranked funkcionise na tome aham imas dosta pobeda zaredom sad ces dobiti kretena od 400-500mmra manje od tvog, i njegovog druga 400-500mmra vise od tebe, al zato ce i protivnici imati ista takva 2 lika koja za razliku od tvojih imaju 10 pobeda vezanih i uigrani su u pm ! I onda ces izgubiti streak ! Edited July 2, 2015 by Geno 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 "Match-making in the form of a rating (MMR) doesn’t depict skill at all" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 valjda sad nisam promasio temu,cisto da pozelim istrebljenje ruskoj gamadi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts