mladenq Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 @Luckyma jok, u fazonu jedini sa kojim bi se moglo 'raditi' jer nije cyka blyat nije uzeo corea i u lejtu mu se impact znatno smanjuje pa i da je skroz normalan nemam neke koristi od njega, a ja sam bio roam mirana, s' 3 cykablyat corea nije bilo sanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 gejm jedan, prva dva picka kod mene alch i morph, ljudi ih counter do smrti izgubimo za 20 min gejm dva, vidim lik odma markirao safelane morpha, reko pls dont insta pick morph, odma ga uzme, vs odma AA, morph umire u prvom minutu i ide abandon ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Danas mrtav ladan lik uze AM u baru, bonea i lca, peti pik. Izgubimo ofc i lik ima 0-11 na kraju gejma. Pocinje sledeci gejm, prvi pick instant AM, ja na ivici gusenja irl jer ne smem abandon zato sto imam abandone zbog nestanaka struje i ne zelim AIDS iz low prio. Naravno -25. Sledeci gejm, igram banea, davim ljude po 5 sec bez da moj tim odreaguje. I CM gde ne mozes ziveti od amatercina koje siluju trax strat waow omg. Tako smara igrica. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Ja se smorio danas bas na ove dvije partije, msm bas se generalno smorim u tim partijama gdje nisam ma ni 1% faktor. A pre toga sam bas nanizao opasnih winnova sa miranom, poceo da je igram iskljucivo offlane i ne micem se dok ne nafarmam aghs. Ne znam je l' to sad nesto specijalno dobro ali ako verujes u 4 dana sa 5.0 na 5.350 izgubio od 16 partija mozda 2. I eto danas danas me ove dvije ubise u pojam, a posle njih igram trecu moj lik insta pick omni i smara smara me da idem drow, kao fast easy win i ja kretencina naravno poslusam da ne budem drkadzija i naravno -25:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Mirana je jaka kao crna zemlja. Samo ja silno ne volim da je igram tako sto gridujem aghs. Kako heroj koji donosi toliki utility i masovni potencijalni 5 man 700 dmga nuke da ne bude op. Imam u glavi da moram poslednjih 200 gejmova da vidim win % na pozicijama, posto garantujem zivotom da na #1/#3 imam 85/70%+ winrate a na sup roli tipa 40%, naravno zato sto sam jako mehanicki talentovan i zato sto ne znam da igram supa :( Svaki odvratni game insta selektovani #1/2/3 i naravno prvi pik je cetvrti lik koji iskusno klikne nekog rikija bez wardova ili kretena LC ili nesto tako. Plakacu. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 (edited) Ako nemam nekog desetogodisnjaka u ekipi ovo sa miranom mi ovih dana prolazi lagano u 90% slucajeva. edit: Samo ja silno ne volim da je igram tako sto gridujem aghs: Ja isto nisam ljubitelj takvih stvari, da cucim negdje farmam ali ako malo razmislis samo, ti ako si aktivan sa njom previse rizikujes, oslanjas se na kooperativnost saigraca koja ne postoji u 70% slucajeva, a djelom i na srecu da te ukenja par dobrih strijela, i onda se lako moze desiti da na kraju tog early gamea nemas nista a nisi ni neku prednost donio timu i to je gg, a ovako cucis u tom oflejnu, izadjes u prosjeku 20min sa aghs aquila phase, vjeruj mi, lomi kicme redom:D Edited September 5, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 (edited) Izgubih danas gejm posle 85 minuta, zato sto likovi na kor pozicijama nisu hteli da ga zavrse u 35oj nego su isetali iz nezavrsene baze. :( Nisam video edit do sad, ali kapiram, to ja stalno sa #4/jungle balanarom radim, umesto da ostanem konj i farmam jungle prebrzo kao sto bala radi, ja izadjem da gankam i potrosim vreme jer su ljudi nesposobni, umesto da izadjem u 12. min jaci od bilo koga na mapi i pojedem ih sve do 20. A mozda ti samo mirana lezi i igras je dobro. Meni je sniper definitivno najbolji heroj poslednja "dva" patcha, tj poslednja 3 meseca, i jednostavno razbijam gejmove sa njim, novi srapnel je OP i heroj odlicno lezi u meti u mom playstyle, imam bukvalno 19-1-1(abandon sam low prio match jer mi se nije dalo igrati tako), i koliko god zvucalo smesno jako je intenzivan i zajeban heroj za odigrati. A mozda samo znam kad da ga pikujem. Edit: Snajpa inace nista farm, samo fajt fajt fajt :) Edited September 6, 2016 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 (edited) Nisam igrao snipera otkako je izdobijao one silne nerfove od pre par patcheva, a u pravom lineupu je definitivno ubitacan. Bio sam support za Drow pre par dana, nas lik uzeo Snipera mid, kicme im polomio sa aurom. Edited September 6, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 (edited) Prvi pik sven #1, cetvrti pik random spektra offlane. Meni ostao support. Na ivici suza odigrah 55 minuta gejma u kom je slavni sven imao 260cs, 1800 networtha manje od mene, i manje dmg done, a ja sam bio #5 phx koji je kupio sve i jedan support consumable/pozamanteriju koju je tim imao. Lik u 45 minuti ne moze da ubije necrophosa sa arcane boots/mek/stick inventarom, jebemmubogaikrvinedelju ko meni udje da igra kore pozicije. O offlane spektri ne moram ni da govorim, jelte. Jedno 4 OGROMNA teamfighta sam im pobedio, izmedju ostalog tripple kill za svena u jednom udarcu jer je egg uleteo gde treba i 3 lika zagrljena je pokupio klivom. Jedino da mu odem kuci, uhvatim ga za ruku i vodim ga kroz partiju. Edited September 8, 2016 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 kvota na poraz 1.01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 5.4k blood h3h3 10 minutes later Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Odigrao sam proteklih dana nekoliko partija posle dosta vremena (na primer, šest meseci), jebote koliko je toksična zajednica, ne verujem da ijedna druga igra ima takvu. U jednoj partiji sam morao da mjutujem (i zvuk i chat) sve u igri, samo da ne slušam i ne čitam sranja i pičkaranja. I to sve na zapadnoevropskom serveru, mogu misliti kako je na ruskom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 malopre sam obrisao igricu, to je bilo to od mojih 5 dana dote godisnje. prvu partiju pobedim sa PA, 30 kilova, dok rus mid sa wr-om koji rushuje desolator, u jednom trenutku od nasih 46 kilova ima fazon 6 kilova i 4 asistencije. u late game-u gine jedno 5-6 puta potpuno sam i oslanja se na windrun dok oni uveliko imaju mkb-ove. sledecu igram templarku mid vs kunke koga bejbisituje ww, smaraju me jako i moram da uzmem salve pre bottle-a, kupim ga dok mi moji mentoli dva puta kradu kurira i stojim 3 minuta iza kule sa 15% hp-a. posle kupim bottle i opet ne uspevam da ga dovucem do mida 3 minuta jer offlane fazon dovlaci drvce. lik koji je kukao kako ne igra suporta na pocetku, nakon njihovog bone pick-a bira kristalku i kuka kako ce da bude silovan od strane istog (??!?!?!?!), naravno ima 0:5 i ne postavlja nijedan ward, ne ubija velike kripove drugom magijom i kuka da nema za obs. solo off legion ima 2:6. 4k igraci. nakon sto mi dolaze po 4. put u mid trojica i vise bez rotacije samo izlazim i brisem igru. a najveci problem celog mmr sistema je sto od partije do partije se menja kvalitet za 180 stepeni, rak jebeni. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 1 hour ago, Vlada_ said: posle kupim bottle i opet ne uspevam da ga dovucem do mida 3 minuta jer offlane fazon dovlaci drvce :D:D@voodoo_ ja msm da je dota komjuniti cak i ok kakvi su ostali, recimo na lol kukaju 2x vise, cs go znam i sam kol'ko je toksican kad udjem jedno u pola god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 (edited) 2 minutes ago, mladenq said: :D:D edit: sto se tice komjunitija, mislim da toksicnost u doti proizvodi velika razlika u skilu igraca i problem sa mmr sistemom. u cs-u su cini mi se bolje izjednacene skil grupe pa je atmosfera normalnija na visim levelima. a da, sad kad razmislim, mislim da problem toksicnosti lezi i u tome sto je dota takva igra gde dve ekipe slicnog skila mogu cesto da pregaze jedna drugu potpuno gde ces imati, lupam, solidnog igraca koji je nafidovao zesce jer je jednostavno takav bio splet okolnosti, a u csu ces imati neizvestan mec u 95% situacija gde ce manje vise svaki igrac imati ucinak shodno svom skilu. mozda i lupam. Edited September 11, 2016 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 a brate, toksicnost u doti kao i u svemu proizilazi iz toga sto su ljudi najgora stoka, pa uzmi odigraj partiju basketa imaces 2-3 lika koji kenjaju sve vrijeme 'dooodaj, NE SUTAJ, bla bla...' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 a mozda bi i sve bilo bolje kad bi razdvojili solo i party dotu. udje lik sa ribom, on je 6k solo, party mu je 4k, riba mu je fazon 2k i first pickuje pa. on se glupira sa buildom na juggeru, ona fejluje naravno. unistavamo ih early, oni se potpuno vrate jer gubimo 3 teamfighta jer je jugger split pushovao i mislio da ako ima mantu da ce da im srusi tron, a iz 3 split pusha je otrsio t3 kulu do pola. pritom ih naravno boli kurac za party mmr i eto tako se igraju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 Nije problem u timberu, problem je u jos 2 bezruka corea koji u 46 minuta gejma em nemaju nista em su festival fejlovanja i dusu su ogresili o mene i oraclea, koji je jedini igrao. 46 minuta, 109 cs, timber. 46 minuta 109 cs, timber 46 minuta 109 cs, timber 46 minuta 109 cs, timber 46 minuta 109 cs, timber Stack zmija mi je korisniji i jaci od cores. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 On 9/10/2016 at 11:42 PM, mladenq said: 5.4k blood h3h3 ovo se meni desilo 2x i nisam mogao da verujem -_- najgori je onaj osecaj kad ubedjujes sebe "pa dobro sad ce hurricane" a onda ulece neko novo sranje od itema tipa HoD na bs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 (edited) hahah shpanac, tvoji rejdzovi su mi genijalni:D@zyllion lik je dva dragon lancea kupio, ja sam bukvalno toliko izneverovao da sam uzeo 2-3x procitao opis itema, da vidim je l' ja nesto propustam ili je jednostavno toliko retardiran da prijeti da poremeti vremensko-prostorni kontinuum. guess what, nije ovo prvo Edited September 17, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 wr mid, u ekipi imamo junglera i pudga kao roam, dajvuju me 3 lika 4 puta, rotacija ne postoji a i da rotiraju beskorisni su. nakon 4. smrti pisu mi 'nice mid' Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 (edited) ti si bese batalio vlado, koji je to mmr ako nije tajna? Edited September 17, 2016 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 ma bio sam obrisao, a onda sma skapirao da me ionako boli kurac za dotu jer igram cs, pa se ni ne nerviram mnogo. (mada imam low prio sad jos 3 komada = D ) 4k Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 dobro na 4k i meni nekad zapadnu 10 gejmova normalni ljudi a onda 10 totalni ibmecili(kao i tebi tu), jedino je osetnije bolje oko 5k iako ima naravno i tu idiota kao i svuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 17, 2016 Report Share Posted September 17, 2016 ma najveci je problem sto fazon 3 partije zaredom budu bas do jaja, a onda 2 koje su 100% kancer, bez i najmanje smisla od prvog minuta, bukvalno nema nikakvu poentu igrati ni sekund Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts