Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

1 hour ago, dovlagsi said:

dole samo za office i ništa više!

prolazio sam danas savskom iz pravca bigza prvi put posle ko zna koliko, ne idem tom rutom, ono ima 10 novih zgrada, ja mislim da neko ko je malo stariji pa ga ne služi pamćenje najbolje lako može da se izgubi tražeći gajbu 🙂

10 hours ago, manson said:

Nego, šta mislite, verovatno će polovni EV krenuti uskoro da se masovnije uvoze. Šta li će tek biti kada ovi likovi što dinamično voze sednu u auto koji ubrzava do 100 za 3-4 sekunde?

bice jebeno mogu iz prve ruke reci, iako su me upozorili pred probnu voznju, nije lako 😄
Dodouse, meni se povracalo posle, tako da su stariji gaser mungosi bezbedni.

• Like +1 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pričasmo ovde o koncept u kažnjavanja i toga da li to utiče na prestupnike:

Полиција је у Београду два пута искључила јуче из саобраћаја 19-годишњег црногорског држављанина који је возио аутомобил без дозволе. Први пут, на Новом Београду, а потом синоћ на прилазу ауто-путу Београд-Ниш, на територији Звездаре, када је возио аутомобил у забрањеном смеру.

Контролом је утврђено да 19-годишњи возач нема возачку дозволу ни за једну категорију возила, саопштио је МУП.

Како се наводи, он је јуче у преподневним сатима, на Новом Београду,  искључен из саобраћаја и кажњен са 120.000 динара.

Око 22 часа, на прилазници ауто-пута Београд-Ниш, на територији Звездара возио је аутомобил у забрањеном смеру.

1 hour ago, Lucky said:

Pričasmo ovde o koncept u kažnjavanja i toga da li to utiče na prestupnike:

Полиција је у Београду два пута искључила јуче из саобраћаја 19-годишњег црногорског држављанина који је возио аутомобил без дозволе. Први пут, на Новом Београду, а потом синоћ на прилазу ауто-путу Београд-Ниш, на територији Звездаре, када је возио аутомобил у забрањеном смеру.

Контролом је утврђено да 19-годишњи возач нема возачку дозволу ни за једну категорију возила, саопштио је МУП.

Како се наводи, он је јуче у преподневним сатима, на Новом Београду,  искључен из саобраћаја и кажњен са 120.000 динара.

Око 22 часа, на прилазници ауто-пута Београд-Ниш, на територији Звездара возио је аутомобил у забрањеном смеру.

Kako ga dva puta isključe iz saobraćaja, to mi nije jasno?

Jesu ga isključili prvi put tako što su mu samo rekli E SAD SI ISKLJUČEN IZ SAOBRAĆAJA, MOŽEŠ SESTI  U SVOJE VOZILO I PRAVAC KUĆI!!!1112

1 minute ago, AlexG said:

Kako ga dva puta isključe iz saobraćaja, to mi nije jasno?

Jesu ga isključili prvi put tako što su mu samo rekli E SAD SI ISKLJUČEN IZ SAOBRAĆAJA, MOŽEŠ SESTI  U SVOJE VOZILO I PRAVAC KUĆI!!!1112

haha, pa tako će da ispadne u praksi 🙂 mada možda nije isti auto u pitanju.

a opet je možda bilo kao evo sad si isključen iz saobraćaja, stani tu i pozovi šlep službu evo ti kazna i ajde mi sad idemo ćao 🙂 jelda da ćeš zvati šlep službu?

• Like +1 1

mislim da tako rade sem ako je neko baš mortus motka pijan ko guzica. pali gajbi i da te ne vidimo... važiiiiii

inače uzeh pre neki dan Citroen Ami na testnu vožnju.. skapirao sam da je taj auto bog stvorio da strpaš u njega sve takve cvećke na nedelju dana, i ima da voze posle tretmana ko po jajima, samo da više ne moraju da ga očima vide. Bukvalno najgori auto u koji sam seo u vozačkoj karijeri, a bilo je bogami koječega.

7 hours ago, Junkie said:

mislim da tako rade sem ako je neko baš mortus motka pijan ko guzica. pali gajbi i da te ne vidimo... važiiiiii

inače uzeh pre neki dan Citroen Ami na testnu vožnju.. skapirao sam da je taj auto bog stvorio da strpaš u njega sve takve cvećke na nedelju dana, i ima da voze posle tretmana ko po jajima, samo da više ne moraju da ga očima vide. Bukvalno najgori auto u koji sam seo u vozačkoj karijeri, a bilo je bogami koječega.

hahaha, kakav si car 🙂

pa taj Ami ne bih ni ja vozio kao veliki fan malih automobila 🙂

mogu samo da zamislim kako je grdno voziti ga, ako ima sve karakteristike mikro automobila.

max domet takvih vozila je ono poštanske usluge, da se voze poštari i isporučuju pisma 🙂

• 2 weeks later...
6 minutes ago, Lucky said:

Pratim i dizem za jos jednu budalu iz Slovenije sa bolescu sa ovih prostora.

https://fb.watch/nF51UU06j1/

Primetio sam da su ljudi jebena stoka kojoj je tesko da nakon njihove greske i masenja skretanja iskljucenja produze i jbg duzim putem nastave tamo gde su krenuli... Nego uvek vracanje u rikverc kroz nepregledne raskrsnice, secenje 3 trake i slicno. Verovatno jer im niko nikad u zivotu nije stavio do znanja da su retardi nego misle da sve mogu. Da bog da svi ostali u kolicima.

• Sad 1

prevelik ti avatar m8

36 minutes ago, absolute said:

Ja mislimnda ova pojma nije imala da ulazi u suprotan smer. Nije uopste zastala kao da proveri da li neko nailazi. 

U pravu si, sad videh da je uredno ukljucila migavac sto ne umanjuje da je idiot... Ali da ne vidi 3 znaka sa obaveznim pravcem i trouglom pa ne znam da li zasluzuje bolje. Nadam se da je dobro ovaj sto se zakucao u nju. 

prevelik ti avatar m8

13 hours ago, absolute said:

Ja mislimnda ova pojma nije imala da ulazi u suprotan smer. Nije uopste zastala kao da proveri da li neko nailazi. 

ali opušteno je dala migavac :))

da je nesreću skrivila 60-godišnjakinja. Brzom cestom iz smjera Izole nju je udarila 50-godišnja vozačica osobnog automobila

znači nije nov vozač to je sigurno pa možemo da zaključimo da je verovatno do sad nekad u životu izašla na autoput.

jedino ako je nije udarila demencija ili tako nešto pa se istripovala.

28 minutes ago, absolute said:

Jbt, pa nije 60 godina 100 godina. To je nova mladost, pitaj Igora.

case in point!

šalu na stranu, naravno da nije, ali hoću reći veća je šansa u tim godinama da je neko prolupao nego da ima 20 pa pripišemo tome da je ili neiskusan ili poremećen na drugu stranu.