Lucky Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 1 hour ago, Elvis J. Kurtovic said: "Povređena je žena koja je upravljala tramvajem" Сам си себи одговорио 🙂 palo je i meni to napamet ali brate vozi tramvaj, samo treba da koči i dodaje gas 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 18 hours ago, Lucky said: palo je i meni to napamet ali brate vozi tramvaj, samo treba da koči i dodaje gas 🙂 E, moj Laki. Moja žena vozi 20 godina, pa kad kažem levo, ona skreće desno :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 31 minutes ago, absolute said: E, moj Laki. Moja žena vozi 20 godina, pa kad kažem levo, ona skreće desno :c to ti kažem, ova u tramvaju nema šta da skreće, vode je šine! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 27 minutes ago, Lucky said: to ti kažem, ova u tramvaju nema šta da skreće, vode je šine! 🙂 Mislim da je Nemke hteo da ti skrene pažnju da i "napred/nazad" možda može da bude problem u nekim situacijama 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 Paznja zena je drugacija od paznje muskaraca. Jbg, te je istina, nema sta. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 Ne vide jebeni autobus, ali su zato čarape ispod klub stola razlog za paniku SSI 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2023 Report Share Posted May 29, 2023 9 hours ago, absolute said: Paznja zena je drugacija od paznje muskaraca. Jbg, te je istina, nema sta. ne sporim, za ovo si totalno u pravu. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2023 Report Share Posted June 17, 2023 Kaže, dobijao je i pre kazne za brzu vožnju ali ovako nešto mu se nikada nije dogodilo! vodite računa, lete ljudi na sve strane. Zagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim Mercedesom juče oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova na neslužbenom "car meetu" u Buzinu naleteo na tri pešaka i automobil u kojem su nakon udara povređene još dve osobe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 17, 2023 Report Share Posted June 17, 2023 teska bolest dinamicnim baticama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 17, 2023 Report Share Posted June 17, 2023 Videh ovo danas i jedino mi razmiljanje kao jebote ostaće neki ljudi osakaćeni (na sreću bar zivi) a zasto? Zato sto je neko hteo da pokaze dinamicnu voznju...Mislim jasno mi je da je to situacija u 90% dogaÄ'aja u ovoj temi, ali mi je ovo kad lete unaokolo bas bilo stresno, kad ne vidis nemas toliko povezanost sa dogadjajem... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2023 Report Share Posted June 17, 2023 Da ne bude baš naša policija uvek najgora :)) Na društvenim mrežama su se najavljivala ovakva okupljanja. Policija nije došla ni kad su je zvali iz Supernove, nego tek nakon nesreće Takozvani "car meetsi", okupljanje ljubitelja nabrijanih automobila održavaju se gotovo svakoga vikenda na nekoliko lokacija u Zagrebu. U posljednje dvije godine takvi su susreti postali sve češći. Na društvenim mrežama objavljivane su informacije o mjestima i vremenu njihova održavanja. U posljednje dvije godine takvi su susreti postali sve češći. No policija, premda je bila pozvana prije nesreće, došla je tek nakon što se 23-godišnji vozač Mercedesa Jan Ehrlich zabio u ljude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 18, 2023 Report Share Posted June 18, 2023 Zamisli da te osakati neko ko se zove Jan :c E zhivote... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2023 Report Share Posted June 18, 2023 Kaže Jan žao mu je mnogo, ali trenutno nije spreman da iznese odbranu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Baš je potresna situacija, žao mi iako su Hrvati :( elem, naši stručnjaci https://www.instagram.com/reel/CsdemVBsyjX/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Ovaj Milance kasni deceniju! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 I ja ovo sada video prvi put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 (edited) 25 minutes ago, killYg0r said: Ovaj Milance kasni deceniju! Mora da sam previše kukao što imam kaznu za 54km/h u naselju i jednu za neupaljena svetla u podne, pa me algoritam targetovao da se izuserava malo :D Edited June 22, 2023 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 Meni je najporaznije u ovom klipu što oni uspeju da ga zaustave i onda on nešto kaže panduru i onda se svi sklone i on nastavi svojim putem. Očigledno lepa reč i gvozdena vrata otvara! Posle su ga kao nešto privodili, on je nekakav ginekolog, šta li, ali svakako ništa od kazne za njega iz razloga gornjeg paragrafa 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 On 6/17/2023 at 11:52 PM, Lucky said: ljubitelja nabrijanih automobila zvuci kao da primaju crnu karu u automobilima 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2023 Report Share Posted June 22, 2023 svako shvata kako mu odgovara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 Pandur danas kod Ade "reguliše saobraćaj" i kao tera ljude da stanu oni nešto neće on kao izađe na ulicu i prodere se liku STANI i ovaj u traci pored zapravo zakoči i iza se zakucaju u njega dvojica :))) kao brate, iovako ničemu ne služite kad je regulacija saobraćaja, sad još i pravite saobraćajke. ja se ne sećam dal' sam ikada bio na nekom mestu, tipa slavija, auto komanda itd da sam bio u MANJOJ gužvi kad pandur reguliše saobraćaj. Uvek je VEĆA gužva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 Ahaha to je moj pokojni cale uvek govorio, cim vidis da je neka velika guzva ispred znaci da pandur regulise saobracaj:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 3 hours ago, Dule_smor said: Ahaha to je moj pokojni cale uvek govorio, cim vidis da je neka velika guzva ispred znaci da pandur regulise saobracaj:D ali kad pogledaš logično je - pandur nema nikakvu predstavu nad tim koja je količina saobraćaja osim ako vizuelno ne vidi gužvu, što na primer na Slaviji može iz bulevar JNA do neke tačke, ali iz Nemanjine ne može (na primer). I sad on reguliše po nekom svom "ključu" da pušta neke neko vreme ove druge drugo vreme, iako je možda red iz Nemanjine deset puta veći. On cepa svoju priču, iako bi trebalo da ima neki info da je red iz Nemanjine tri put duži pa da tri puta duže i pušta te odatle da idu. npr. Slično i sa autokomandom. Pisao sam ovde, nije isto ali slično, kad sam išao u CG prošle godine i pred samu granicu neki radovi na putu (naravno radnika nigde) i reguliše semafor. I pušta jednako vreme vozila iz oba smera. Kvaka je u tome što iz smera Srbije ka Crnoj gori ima bukvalno 5 automobila po semaforu dok iz kontra smera kolona dugačka 2 kilometra do same granice. I naravno da nisu sredili to ni kad sam se vraćao nazad 5-6 dana kasnije, jer sam bio u toj koloni od 2km iako iz kontra smera nije bilo nijednog automobila na semaforu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 Zanimljivo.. ja sam više puta naleteo na te privremene semafore, al većina ima pored tablu da moraš da priđeš blizu, da te skapira, pa tako pušta jedan smer više, ako nema kola iz drugog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2023 Report Share Posted June 24, 2023 38 minutes ago, Junkie said: Zanimljivo.. ja sam više puta naleteo na te privremene semafore, al većina ima pored tablu da moraš da priđeš blizu, da te skapira, pa tako pušta jedan smer više, ako nema kola iz drugog. tako je, ima toga viđao sam i ja takve, ali ovaj kada vidiš kako je konstruisan jasno ti je da nema takvu opciju 🙂 a čak i da ima, nije baš primenjiv ovde jer iz kontra smera ti "uvek" imaš 2-3-5 automobila, tako da je ređe da nema baš nijednog. a verovatno i pored toga ima svoj neki interni sistem da ne može svako malo da zatvara-otvara saobraćaj, mora da ima neki "cooldown" period 🙂 naravno, može se rešiti kada bi bilo volje i želje, ovako je lakše stavi dva semafora, rokni 2 minuta svaki i nek se snalazi narod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts