Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

21 hours ago, Jose Jimenez said:

40 vozila, bar jedna osoba stradala

sećam se jedne godine vraćao sam se iz Zagreba za Bgd, i bukvalno jedno 10km nakon izlaska iz Zagreba zavesa od magle, videlo se manje i nego na ovom snimku.

i sve vreme samo cepaju u levoj traci kola 100 na sat, potpuno mi je to neverovatno bilo.

12 hours ago, manson said:

Pa ne voze desnom, a levom preteknu koga treba, pa se vrate u desnu. Nego svako vozi trakom koja mu odgovara, i brzinom kojom hoće, nego vozi 120-130, nego 100, neko i sporije.

pa ono, nije to puno nešto drugačije kod nas 🙂 možda samo imamo manje automobila na autoputu pa se teže primeti, ali imaš i tu careve koji cepaju levom trakom 120 sve vreme i ne pomeraju se, osim kad dođe neki još veći car sa 250 na sat koji im amblenduje da se sklone da bi on prošao 🙂

doduše nemam baš dobar reper sa USA, tamo sam bio na autoputu uvek u gužvi pa je onda nebitno 🙂

14 hours ago, manson said:

Kao u USA 🙂 ovako recimo

Konacno osoba koja razume ovu situaciju. Meni su ti likovi za odstrel.

Zapitao bi se neko ali to je "samo saobracaj" e pa nije, nego ogledalo drustva i mozga te osobe.

Koja je ili glupa pa ne razume pravila saobracaja, ili ga boli dupe za bilo koga drugog na svetu.

• Like +1 1

11 hours ago, dovlagsi said:

U ja sam čuo baš strašne priče za USA u vezi sa tim autoputevima. Mada ono kapiram da je svakako teže voziti u Mumbaju ili Istanbulu 🙂

nisam imao prilike da vozim u Mumbaju 🙂 Istanbul jeste haos ali je nekako i dalje sve po ulicama, uličicama itd, ne razvija se tolika brzina vožnje, osim na onim putevima iz grada ali i oni su nekako svi krivudavi. Kod amera imaš te dugačke ravne autoputeve, pa je verovatno i to malo drugačiji koncept i veća frustracija kod normalnih vozača.

• 2 weeks later...

Niko da isprati aferu Lambordžini? 🙂 Krenulo od ova dva klipa

A završilo se hapšenjem automobila https://nova.rs/vesti/hronika/mup-zaplenio-lamborgini-vucicevog-kumceta-urosa-panica-za-bahate-bezobzirne-i-nasilne-vozace-nema-mesta-na-ulicama-foto/ Doduše ne znamo šta je bilo sa vozačem, to nije navedeno u saopštenju. A i Lambordžinija će verovatno brzo da puste zbog dobrog vladanja 😄 

A zanimljivo da se i Baka Prase pojavio na otvaranju svog nekog restorana u sličnom narandžastom Lambordžiniju ali izgleda nije isti model, nisam te njihove modele baš detaljno pravio. 

• Sad 1
  • Downvote (-1) 2

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, Zwerko said:

A završilo se hapšenjem automobila https://nova.rs/vesti/hronika/mup-zaplenio-lamborgini-vucicevog-kumceta-urosa-panica-za-bahate-bezobzirne-i-nasilne-vozace-nema-mesta-na-ulicama-foto/ Doduše ne znamo šta je bilo sa vozačem, to nije navedeno u saopštenju. A i Lambordžinija će verovatno brzo da puste zbog dobrog vladanja 😄 

zapravo sam video vest ali nisam ni znao kako da reagujem na vest o zapleni automobila ... koja ne znam tačno šta sad implicira a verovatno ništa 🙂 nije mi jasno šta se dalje događa. 

1 hour ago, Zwerko said:

A zanimljivo da se i Baka Prase pojavio na otvaranju svog nekog restorana u sličnom narandžastom Lambordžiniju ali izgleda nije isti model, nisam te njihove modele baš detaljno pravio. 

kako misliš svog NEKOG restorana 🙂 to je sad već lanac restorana 🙂

izgleda da radi u partnerstvu sa onim asia food ili tako nešto, što je i logično, nije kao da ima iskustva u ugostiteljstvu, nego samo uzeli njega za "brend" i cepaju. a on se ovako pojavi negde u rentiranom automobilu.

2 hours ago, Jose Jimenez said:

Da li je ovde neko pričao da je Baka Prase kao kupio luksuzni stan, a u realnosti drugar od forumaša mu dao u zakup?

to sam bio ja! mislim, možda još neko 🙂 drug rentira tu fensi gajbu stan-na-dan fora apartman sa bazenom ludilo (ima čak i na netu sajt za to, samo sad ne mogu da se setim kako mu se zove) i onda baka prase snimio video "vodim roditelje u svoj novi stan" u tom stanu i pokazuje im sve ovi kao impresionirani :)))

• Thanks (+1) 1