fuse.buca Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 2 hours ago, FATA said: Ne znam koliko je ovo realno da volan blokira zbog migavca? Koliko znam kad se ukljuci migavac sistem za pracenje trake se automatski "iskljucuje".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 21 minutes ago, fuse.buca said: Koliko znam kad se ukljuci migavac sistem za pracenje trake se automatski "iskljucuje".. this. baš bi bilo glupo da moraš da daš desni migavac nakon preticanja jelda Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Nemam pojma, ovo samo još više pothranjuje moju paranoju vezano za nesrazmerno, opasno i bespotrebno ubacivanje elektronike u vozila. Ok mi je da se to ugrađuje po zahtevu kupaca, ali da ti nemaš izbor kad kupuješ vozilo, nego moraš ono što su ti oni ugradili, a pri tom nisi slep, gluv i slično, mi je potpuni iditiotizam. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Možda je ugasio migavac kada je bio u drugoj traci, pa kada je krenuo nazad auto napravio blagi otpor/trzaj, taman dovoljno da ostane u traci duže nego što treba. Pošto deluje kada je krenuo nazad u desnu traku da je kombi odmah posle krenuo malo levo.Ili je možda neki kvar tog sistema, ili serva bio, može da se desi jbg, loš tajming.Ili lažu.Edit. I šta je pravilno, migavac ili žmigavac? Pokazivač pravca? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Ja govorim migavac, nesto mi kombinacija "zm" rogobatna 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago ja ću vam reći šta se desilo - pijani batica suvozač se kliberio i zveknuo volan vozača u preticanju. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Drugar je pre mogao u prioritetnu traku jer je iz Like pa on i deca imaju hrvatski pasoš, ali mu žena nema. Sad su ih vratili iz prioritetne, i rekli da nema brzog prolaza ako makar jedna osoba ne ispunjava uslove. I to su napomenuli boravište, ne državljanstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Sad ne skapirah, moraju sve osobe u kolima da imaju EU pasos i drzavljanstvo ili je i stalna boravisna dozvola dovoljna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts