Dule_smor Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 47 minutes ago, Zwerko said: Ja sam jednom negde u sred leta vraćajući se s Kopa bio u fazonu "ma svejedno je da li idem na autoput ka Nišu ili na Miloš Veliki" ne računajući na tu deonicu Ibarske Novi Pazar-Kraljevo. Znači tamo kako se vozi, pogotovu gastarbajteri sa stranim tablicama, to je bukvalno kao sa ovog klipa jedan bolid svakih pet minuta. Izbegavati ako je ikako moguće... jeste, gastarbajteri su glavni problem, a ne pijani Mika ispred zadruge 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Uvek se nadjes pogođen :) bilo je leto pa gomila stranih tablica, ali sam 99% siguran da se nijedan ne zove Mika jer su iz Novog Pazara... A iživljavaju se jednako i za NP i sa TT i sa SJ i sa stranim tablicama. 41 minutes ago, daniiL said: Tipa rikverc u suprotnom smeru u jednosmernoj ulici, jer im je mrsko da voze bukvalno 1 minut ekstra i da prodju po propisu. Nije to ništa ja sam pre neki dan zatekao vozilo "Obezbeđenje Grada Beograda" kako vozi u suprotnom smeru. Debil samo se nisam setio da ga slikam ali bi ga ionako verovatno boleo kurac. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts