Zwerko Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Ma ne sporim ja da je debil, i to joj dozvola verovatno oduzeta, kao onaj Darko Lazić što mu malo malo pa oduzmu dozvolu pa on vozi i pravi sranja opušteno pa ga navataju opet a on ode izvadi nešto u Nemačkoj ili tako neka fora. Nego samo konstatujem da je 200 km/h na autoputu ipak drugačije nego po standardnoj ulici, ako ništa nema semafora/pešaka/biciklista i slično, ne zagovaram da treba da se vozi toliko bilo gde, pogotovu ne po našim raspalim autoputevima.Mislim da je svako od nas vozio na primer 100 po autoputu u BG jer je 80 realno debilno ograničenje baš zato što je jebeni autoput, naravno kad uslovi dozvoljavaju, tj nije gužva. Isto sam skoro išao preko onog Pupinovog mosta tamo ka Zrenjaninu, nisam baš precizno ispratio znakove (u smislu da li su nešto menjali), ali mi auto uredno prijavljuje ograničenje od 50, a niko ne vozi ispod 100-120 km/h. Što je negde suštinski i logično jer ide praktično autoput, da ne kažem brza saobraćajnica što je sad popularno, kroz njive. Da ne pričam o onom delu puta ka Pančevu (jer sam se posle tuda vraćao), gde je ograničenje 60 i ima gomila semafora a praktično je autoput u pitanju... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 11 hours ago, Zwerko said: Ode na rad u javnom interesu... E sad ne znam, ima oni neki prekršaji koji su kao teži ako su u prisustvu dece, ali nisam siguran da ovo potpada pod te. A to što će joj oduzmu dozvolu realno nije problem - ionako je nije imala 😄 Previše sam polagao nade u sistem :) https://rs.n1info.com/auto/manekenki-koja-je-sa-dvoje-dece-vozila-brzinom-196-km-h-devet-meseci-zabrane/ Quote Manekenka je kažnjena u skraćenom postupku sa 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i sa 15 kaznenih poena, što su sankcije ispod zakonskog minimuma. Tj nije dobila ni društveno korisni rad ako dobro kapiram :) Mislim da u slučaju nasilničke vožnje ne može ono priznanje krivice pa da ti daju manje tako da je ovo samo bezobrazluk suda. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 2 hours ago, Zwerko said: Previše sam polagao nade u sistem 🙂https://rs.n1info.com/auto/manekenki-koja-je-sa-dvoje-dece-vozila-brzinom-196-km-h-devet-meseci-zabrane/ Tj nije dobila ni društveno korisni rad ako dobro kapiram 🙂 Mislim da u slučaju nasilničke vožnje ne može ono priznanje krivice pa da ti daju manje tako da je ovo samo bezobrazluk suda. bogami je rebnuše dobrano! hiljadu evrića i zabrana upravljanja a iovako nije imala dozvolu - ne znam ni gde će te poene kaznene da joj upišu! :)) doduše ja ovo ne razumem: Quote "У казненој политици постоји потреба да се нешто мења. Јуче смо имали два случаја насилничке вожње, оба случаја су кажњена испод законског минимума. Неопходно је да се нађе решење", истакао је Раденковић. kako može neko da bude kažnjen ispod zakonskog minimuma, ako je zakon propisao od-do? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Pa nije zakon isti za sve Mislim meni je smešno što se iz aviona vidi da su uveli tu opciju kazne rada u javnom interesu baš bukvalno zbog tih nekih slučajeva da ne mora pevaljka/tatin sin/bogatun po defaultu da ide u zatvor (iako je to i bila ideja pojma nasilničke vožnje i njegovog kažnjavanja) i da se to onda završi tako što mu sudija odredi da ide u Zelenilo da odradi, ovaj ode prvog dana odnese viski direktoru i rešena priča - mislim da ovde zapravo niko i ne očekuje da se to ispoštuje. A onda čak ni to ne dosude :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Svonja je pre nekog vremena izbacila post na tviteru kako je uparkirala dzipa paralelno na malom prostoru.Ispod tvita se javila gomila careva sa 'AJ TAKO DAJCA UPARKIRAJ KO STO SAM JA U DJAKOVICI 99.' ili 'PA LAKO TI JE KADA IMAS KAMERU' i sl. Digla se druga Srbija da zastiti zenu od mizoginih komentara, izlazile vesti po portalima o ovom nemilom dogadjaju, da bi debil od zene vozio malu decu 200km/h. jbj ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 5 hours ago, Zwerko said: Pa nije zakon isti za sve Mislim meni je smešno što se iz aviona vidi da su uveli tu opciju kazne rada u javnom interesu baš bukvalno zbog tih nekih slučajeva da ne mora pevaljka/tatin sin/bogatun po defaultu da ide u zatvor (iako je to i bila ideja pojma nasilničke vožnje i njegovog kažnjavanja) i da se to onda završi tako što mu sudija odredi da ide u Zelenilo da odradi, ovaj ode prvog dana odnese viski direktoru i rešena priča - mislim da ovde zapravo niko i ne očekuje da se to ispoštuje. A onda čak ni to ne dosude 🙂 a mogao je direktor da ne prihvati viski i da mu bude sekretarica 30 dana! ali jbg, nisu bili kreativni ovi u skraćenom postupku 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 kako da voziš benve autoputem ispod 200?? pa vozis benve a ne daciju! a i nije da je ubila nekog 👍 sve ok! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 19 minutes ago, dovlagsi said: kako da voziš benve autoputem ispod 200?? pa vozis benve a ne daciju! a i nije da je ubila nekog 👍 sve ok! ja sve čekam da ispliva neki IG Reels gde peva neku pesmu od Slobe Radanovića dok se vozi 200 na sat a deca pozadi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Mene su par puta ovo što sam išao po Srbiji zbog posla vozili 200 i malo jače...nikad mi nije bilo prijatno. Verovatno sam postao baba pod stare dane, ali sve iznad 130 mi je nekako neprijatno. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 8 minutes ago, absolute said: Mene su par puta ovo što sam išao po Srbiji zbog posla vozili 200 i malo jače...nikad mi nije bilo prijatno. Verovatno sam postao baba pod stare dane, ali sve iznad 130 mi je nekako neprijatno. zavisi i od automobila naravno, ali kad u nekom "običnom" pređeš 140 ono sve krene da brunda, trese, bruji... kapiram da je znatno bolje u BMW-u nekom namunjenom jer ova sigurno nije vozila bmw iz osamdesetih, ali i sama brzina ume da bude neprijatna posebno ako ostali voze koliko je dozvoljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Zato na Autobahnu koliko kod brzo vozis uvek ce se naci neka jos veca budala koja ide brze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Realno zavisi i u kojim kolima se voziš i po kakvom putu. Nas je jednom vozio neki taksista, Turčin ofc, od Kelna do Dizeldorfa, Mečka E-klase karavan naravno, Autobahn što kaže Dule bez ograničenja. Ja sam najnormalnije pričao sam drugim kolegom potpuno nezainteresovan za vožnju sve dok drugi kolega nije krenuo da bledi i kuka što ovaj vozi 220 kad je pogledao cajger. Moj lični utisak da me neko pitao rekao bih da ide 130-150 maksimalno. Na autoputu u Srbiji je vožnja od 200+ km/h cenim doživljaj kao obaranje brzinskog rekoda na Salt Lake-u... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Pa neam pojma, ovo je bas bio onaj dzipcic BMW 5-ca i toyota lexus neka sportska verzija, šta god da mu to dođe...ni u jednom se nisam bas prijatno osecao :c 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Zavisi i da li ti voziš ili te voze. Kada ja sebe vozim nekako sam mnogo sigurniji nego kada me drugi vozi 🙂 ne zato što sam Fandjo i dinamično vozim, nego sebi verujem i ja sam za kontrolama 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 1 hour ago, absolute said: Pa neam pojma, ovo je bas bio onaj dzipcic BMW 5-ca i toyota lexus neka sportska verzija, šta god da mu to dođe...ni u jednom se nisam bas prijatno osecao :c nema druge, mator si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Zavisi od kvaliteta asfalta jako...secam se kad sam dolazio kolima, cim predjem Horgos krene da se trese auto...inbr4, gastosi gomna, samo pljuju 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted February 18, 2022 Popular Post Report Share Posted February 18, 2022 Nemačka medicina najbolja na svetu. 😄 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 8 minutes ago, Dule_smor said: Zavisi od kvaliteta asfalta jako...secam se kad sam dolazio kolima, cim oredjem Horgos krene da se trese auto...inbr4, gasgosi gomna, samo pljuju ima tu istine! sa druge strane, ima i delova u njemačku gde sam se voziJo kolima gde su asfalt neke ploče sa "fugnama" (da ih tako nazovem) između dve ploče i onda voziš i ono sve vreme klapara kako pređe guma preko "fugne" i tako jedno 50 kilometara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Jeste, ima i toga, pogotovo na istoku...ali su zato Autobahn deonice uglavnom stvarno glatke kao staza za formulu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 18 minutes ago, Lucky said: ima tu istine! sa druge strane, ima i delova u njemačku gde sam se voziJo kolima gde su asfalt neke ploče sa "fugnama" (da ih tako nazovem) između dve ploče i onda voziš i ono sve vreme klapara kako pređe guma preko "fugne" i tako jedno 50 kilometara. Ko stari put za Novi Sad....in b4 nisam išao par godina, možda su ga popravili.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 27 minutes ago, Dule_smor said: Jeste, ima i toga, pogotovo na istoku...ali su zato Autobahn deonice uglavnom stvarno glatke kao staza za formulu jeste, dobre su ... moguće da sam već pisao, pošto sam izlapeo, ali najelegendarnija scena mi tamo 2006-2007 idemo sa juga njemačke gore za hanover autobahnom, super kao nema ograničenja svi jure jao super vrh je sve, nama sve to novo i super zanimljivo i ono proleću bmw, merdže itd i u jednom trenutku neki Polo iz osamdeset četvrte u onoj prljavo crvenoj boji u koju su ih tad farbali, onako polu raspao ali brate lik ga gari 200 nekom magijom ... kao onaj vic sa jugom i službenim automobilom 🙂 čak imamo i fotke negde tog poloa ali treba ga naći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Ameri i njihovi autoputevi + većina verovatno vozi sa letnjim gumama 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 1 hour ago, Lucky said: jeste, dobre su ... moguće da sam već pisao, pošto sam izlapeo, ali najelegendarnija scena mi tamo 2006-2007 idemo sa juga njemačke gore za hanover autobahnom, super kao nema ograničenja svi jure jao super vrh je sve, nama sve to novo i super zanimljivo i ono proleću bmw, merdže itd i u jednom trenutku neki Polo iz osamdeset četvrte u onoj prljavo crvenoj boji u koju su ih tad farbali, onako polu raspao ali brate lik ga gari 200 nekom magijom ... kao onaj vic sa jugom i službenim automobilom 🙂 čak imamo i fotke negde tog poloa ali treba ga naći. ovo je najbolje opisao Henks pre 10 godina 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Ahaha upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 uf jao 😞 Quote Kako se može videti na snimku do sudara je najpre došlo između kamiona i belog kombija, a nakon toga nastao je karambol. U lančanom sudaru učestvovalo je gotovo 50 vozila, među kojima ima više kamiona. Na jednoj tački, kako se vidi na snimku, sudarilo se pet kamiona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts