Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

meni je zao jer ce verovatno vuka uspavati pod uticajem javnosti, medija, fb grupa "zastitimo nasu djecu".

Velika je verovatnoca da su obesni roditelji pustali svoje malo prepametno zlato da se igra i trci gde oce, ili se dete otrglo, ili su prosto isli metodom "eeee aj se igrat s'vuka"

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

meni je zao jer ce verovatno vuka uspavati pod uticajem javnosti, medija, fb grupa "zastitimo nasu djecu".

Velika je verovatnoca da su obesni roditelji pustali svoje malo prepametno zlato da se igra i trci gde oce, ili se dete otrglo, ili su prosto isli metodom "eeee aj se igrat s'vuka"

Ja sam jesenas neku decu vodao u Zoo vrt i realno sam tamo bio posle x godina i potpuno sam bio sokiran idiotizmima posetilaca. Kavez sa zirafama na kome svakih par metara pise "zabranjeno hraniti zivotinje" i ljudi koji ofc daju deci da daju zirafama kokice jer je to slatko. Pritom mislim da je to i uvedeno pre par godina jer je neko zirafi bio dao kesu s hranom kojom se ista udavila i uginula. Onda tamo kavezi s vukovima (valjda je dete neko isto pre nekog vremena ostalo bez prsta tu negde) su ono blindirani sitnom nekom zicom, jedva se vidi taj vuk unutra. I na kraju muceni lavovi i tigrovi imaju pored standardne zice jos i zicu s strujom koja ih povremeno pecka kad se priblize sto se i vidi po njihovim njuskama, ono bas tuzno, a to je opet kapiram da bi posetioci bili bezbedniji... 

Mislim onaj Bojovic mi deluje kao hohstapler i verovatno bi taj Zoo vrt mogao da bude bolji i bezbedniji, ali su ljudi tolika stoka da je to strasno. Na osnovu onoga sto sam ja tada video mi ne deluje da je ovde bilo ko iz Zoo vrta odgovoran. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

hahaha, dobar štos. nikad nisam znao do koje "veličine objekta" alarm reaguje, da li bi na primer reagovao na bubašvabu ili miša ili papir u tvom slučaju ili šta god. 

šta više, možda je i bila neka bubišarba pa se popela baš na sam senzor :)

edit: ulete zwerko.

Nisam trebao da citam ovaj tekst o zooloskom vrtu, sad bi se pokupio i otisao da potrazim te roditelje i da im oduzmem dete, jebem li im mamicu u picku pa gledaj sta je izjavilo govno "Za sve ovo je odgovoran Zoološki vrt i za to će odgovarati pred sudom”. 

Pa samo na osnovu ove recenice vidis da je neko govno, jebem ti sunce kako mozes da dozvolis da ti dete ujede jebeni VUK pobogu i da za to krivis nekog drugog

When the going gets tough, the tough get going

jebem ti sunce kako mozes da dozvolis da ti dete ujede jebeni VUK pobogu i da za to krivis nekog drugog

nije je ujeo, skočio je na nju u igri pa je pala i sad ima modricu

Посетиоци можда и јесу стока, али ни вукови се не шетају на повоцу около. Није пудлица, јбматер.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Koga interesuje zasto je ta VOLONTERKA setala vuka van kaveza u nekom delu predvidjenom za to neka ode do zoloskog vrta i pogleda kavez od 2x3 metra za vukove sa njih 4-5 unutra od kojih su 2-3 prsla sa mozgom i psihoticno se vrte u krug.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Слажем се ту 100%, али ако немају иоле нормалне услове за животиње, боље да затворе Врт него да их држе у 2x3, малтретирају струјом и сл.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Посетиоци можда и јесу стока, али ни вукови се не шетају на повоцу около. Није пудлица, јбматер.

Pa prvo realno nemaju bas nesto prostora gde bi mogli normalno da zive, moraju nekada da se prosetaju. Drugo u pitanju je zapravo stene vuka staro 5 meseci, u tom smislu verovatno nije nista opasnije od bilo kog veceg psa. Trece bio je na povocu, nije bio slobodan, problem je sto mu je dete pritrcalo pa je on skocio na njega, nije ga ujeo nije ga napao, ko god ima psa zna da pogotovu stenci obozavaju da se igraju tako sto naskacu na coveka, dete i sl. Da se ovo desilo s rotvajlerom u Tasmajdanskom parku niko ne bi dao ni pet para za to jer se takvih situacija desi po dvaes dnevno u Beogradu samo niko na to ne obraca paznju jer realno roditelji treba da obrate paznju da deca ne pritrcavaju zivotinjama na povocu (kao sto treba da obrate paznju da dete ne pretrcava ulicu i sl). 

Edit: A samo da dodam da je zapravo cela poenta ovde kako usrani mediji o tome izvestavaju. Jedan dan je slika

Laenulfean.jpg

Pa sutradan:

Vuk.jpg

A na Blicu su, naravno, prvo napisali da je vuk ujeo devojcicu... 

Edited by Zwerko
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Слажем се ту 100%, али ако немају иоле нормалне услове за животиње, боље да затворе Врт него да их држе у 2x3, малтретирају струјом и сл.

To svakako, ali ako je ovaj deo oznacen za tu namenu, a devojcica smugnula ispod ograde ili sta vec, onda ta volonterka, vuk i zoloski vrt nisu krivi za to.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

lolo, danas smo klinac i ja otkrili skriveni zverkov brod!! :tf:

WP_20140422_014.jpg

oh majku mu portrait mode :(

al imam i landscape!

• Upvote (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...