Popular Post mthd Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 jbt, zbog ovih careva Islandjana mozda prestanem da navijam za karirane stolnjake 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 Ne gotivim bunkeraske ekipe, simpaticniji su mi madjari koji bar igraju otvoreno (a pri tome sve sto sutnu ulazi). Islandjani mi previse lice na grke kada su osvojili PE sa najgovnarsijom igrom ikada. Nisam siguran da li je ok da simpatisem madjare zbog austrougarske 4 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ne samo da je ok, nego sam i ja skroz u lepota igre fazonu i ne podnosim bunkerase, cak ni nase kad tako igraju makar pobedjivali. Ali nisam ditecovan od realnosti kao neki leptirici ovde.. :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 ispali i Turci today was a good day! 7 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 turci ispali? u kurac! sreća pa su prošli hrvati pa imam za koga da navijam 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 spanija ce, mislim, ipak pobediti Italiju (jesu odlichno vodjeni, ali su ipak limitirani u odnosu na Spaniju, a grcka 2004 se nece ponoviti uskoro) i onda idu sigurno na nemacku. to bi moglo biti finale pre finala. A u istoj polovini zreba drugo 1/4 finale ce biti francuska / engleska najverovatnije, gde ne mislim da ce englezi dobro proci. sa druge strane, ako hrvati prodju portugal (sto bi trebalo, jer je portugal pored ronalda prosecna ekipa) idu na poljake. to ce biti odlichno cetvrtfinale. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 ne znam Igi, ja gotivim Poljake zbog Kube i Levandovskog, ali igraju težak bunker. Hrvati bi tu držali loptu, mrsili nešto, ali to je 0-0 u najavi i penali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Kad se ponovi grcka ali ovaj put u ulozi nasih komsija, sve mi nesto mirise na to..:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 samo sto je razlika nebo i zemlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 ne znam dal' sam sve obuhvatio ali generalno iskulirajte sa offtopicom, UPT je na drugom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 hoce sime da cuva ronalda? prilika da se istakne pred prelazni rok Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Šime i Tin Jedvaj! @Lucky: Sry, ali taj roditeljski pristup "svi ste kažnjeni" je debilan, imho 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 1 hour ago, Highl1 said: Šime i Tin Jedvaj! @Lucky: Sry, ali taj roditeljski pristup "svi ste kažnjeni" je debilan, imho ne razumem - pa hideovan je čitav offtopic sadržaj sa topica, ne znam šta bi još trebalo da uradim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted June 23, 2016 Popular Post Report Share Posted June 23, 2016 sorry, možda je do mene, ali ja i dalje vidim sve postove. 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 3 hours ago, Highl1 said: sorry, možda je do mene, ali ja i dalje vidim sve postove. moja losa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Ko hoće sa Ramijem da diskutuje na temu fudbala i politike, topic je splitovan u novi topic - 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Sta ovo znaci, da ce svako pominjanje politickog aspekta sporta na sportskom topiku biti povod za split? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted June 23, 2016 Popular Post Report Share Posted June 23, 2016 Bitno Laki da si obrisao moj post, stvarno ste retardirani majke mi, posto ne mogu ni da kazem da ste glupi, nema jednostavno drugog obrazlozenja 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted June 23, 2016 Popular Post Report Share Posted June 23, 2016 Brate, prvo da se reši ko je stiji TRI HILJADE POSTOVA OBRISAO, a onda ćemo o tvom jebenom jednom! 12 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ivan~ Posted June 25, 2016 Popular Post Report Share Posted June 25, 2016 6 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 :DDDDDDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts