Jump to content

Da li započinjati privatni biznis u ovom trenutku?


Recommended Posts

Jos Dei da dodje i topic je kompletan

Astora, a biznis kog tipa si mislio? To u sustini nije ni 10k. Ajde da kazemo 10, dve ti minimum trebaju za zivot u narednih godinu dana. Jos 1000 ces da potrosis da ni sam ne znas. Sa 7000 u indjiji osim zakupa I opremanja kafica/pekare/prodavnice/trafike i slicnog mi ne pada nista na pamet.

 

Sve si mu objasnio...  

Link to comment
Share on other sites

Uz putne troskove koje nam duguju + 10 prosecnih plata koje daju u otpremnini i dodatak Drzave, kako je meni Predsednik Sindikata rekao dobicu 10.000 eura.

@Kurcoglu, da sam smarac ok ali da mi govoris da sam slihtara a da pritom nemam pojma ni ko si ni sta si jednostavno ne pije vodu i za mene tvoja rec gledajuci tvoj profil nema nikakvu vrednost. Ja se ovde nikada nikome nisam slihtao i nemam 12 godina da bih spao na slihtanje.

 

Al te izložio preCednik.

Link to comment
Share on other sites

Prvo, znam solidan broj slučajeva, što starijih što mlađih, da očekuju otpremninu i da će biti neka ne-znam-koja-cifra i tome slično, pa se na kraju ništa ne desi... pusti ti te priče rekla-kazala, ko bre danas dobija 10.000 evra na ruke tek tako, eheeej?

 

Drugo, ako se pak to sve ostvari, ja kao privatnik mogu da savetujem samo da budeš potpuno siguran da savršeno znaš to što radiš i da nećeš klonuti u prvih par meseci (ili više) kada ne budeš imao posla. Ja mogu nekome da kažem da otvori farbaru kao svoj prvi, preduzetnički posao, ali mora barem godinu dana da radi kod mene u radnji da bi znao da krene sa tim poslom kako treba. Znači, najbitnije je da znaš to što radiš, i naravno da si vredan posle jel. :) NE GRLOM U JAGODE

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

10.000 evra na ruke tek tako, eheeej?

Странац, који дође, ислика се са политичарима који паламуде о инвестицијама и страним улагањима, и купи читаву фирму са робљем за мале паре, а онда од свих нас добије паре преко тих политичара како би те исте раднике држао на послу, да му раде без по њега икаквих трошкова.

Link to comment
Share on other sites

Nisam dosao ovde da budem Cela 2 sa spam postovima, koliko god se velikoj vecini svidjalo ili ne, mene su moji pokojni roditelji vaspitali tako da se trudim da budem na zalost tih nekih dobar sa svima i hvala im na tome. Nemam roditelje niti rodjenog brata pa sam primoran da saslusam savete sa svih strana. 10.000 eura jeste cifra koju bih dobio da pristanem na otpremninu. Danas je isla lista ko je zainteresovan i ja sam odbio da potpisem. Hvala na savetima i zelim svima sve najlepse u novoj godini i puno zdravlja, ostalo ce doci!

Edited by Astora
Link to comment
Share on other sites

Ако имаш месечна примања која могу то да подмире, а да не оштете то колико можеш да пружиш деци, а са друге стране мислиш да имаш шансе у том послу, што не узмеш кредит... неки од 3-5 год, са што мањом месечном ратом. То што хоћеш ми је некако више занат, него камиони-авиони, а занат има својих предности, поготово што на другој страни имаш сигурицу. Плус, сваки занат, ако је мајстор добар и годинама је градио пословне везе, има перспективу да постане наследан и да се даље унапређује.

  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

Uzmi otpremninu, daj 5k evra za drugi drzavni posao =profit :D

Jesi li siguran da ne mozes nesto privatno da odradjujes sa strane? Sranje je veliko u privatnom sektoru, ako nemas izuzetno razradjenu varijantu meni izgleda da imas mnogo da izgubis, u ovom trenutku

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Astora, realno vi vatrogasci ionako blejite uglavnom, a šta onda radite? KOCKATE SE!

Evo ja ti nudim da sve kolege prebaciš sa lokalnih kladionica na jednu internet kojoj nećemo spomenuti ime, pošaljem ti moj provizioni paket na PM, delimo lovu pola-pola, ako imaš njih 5-6 koji uplaćuju svaki dan tikete, eto love!

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...