asGiM Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 (edited) Wulfi, e si zadovoljan kvalitetom Wellporta? ( )... Edited June 2, 2021 by asGiM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Kakav marketinški pravac direkcije za građevinsko zemljište :)) I cena od 2550 eur po kvadratu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Devojka iz kraja, kako li je zaradila za ucesce heh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Pa njeni prodali zaraslu njivu u selu, NIJE SE JEBALA AKO SI TO MISLIO 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 jbj 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 13 minutes ago, alfa said: jbj al da daš učešće za Dedinje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Laki da si ti meni živ i zdrav njima te reklame na ogradi gradilišta stoje od starta, tipa 3 godine ili tako nešto, s tim da ti ne prolaziš tuda pa nisi primetio. A ova devojka iz kraja moram priznati da je baš po mom ukusu doduše činjenica da sada nalećeš na to na netu verovatno znači da i nisu baš sve prodali onako kako su zamislili... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 26 minutes ago, Zwerko said: Laki da si ti meni živ i zdrav njima te reklame na ogradi gradilišta stoje od starta, tipa 3 godine ili tako nešto, da, bukvalno sam krenuo da napišem "pa ovo sam video pre jedno 3-4 godine" - doduše ja sam video na netu, zapamtio sam upravo zbog devojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 58 minutes ago, togFU said: da, bukvalno sam krenuo da napišem "pa ovo sam video pre jedno 3-4 godine" - doduše ja sam video na netu, zapamtio sam upravo zbog devojke 1 hour ago, Zwerko said: Laki da si ti meni živ i zdrav njima te reklame na ogradi gradilišta stoje od starta, tipa 3 godine ili tako nešto, s tim da ti ne prolaziš tuda pa nisi primetio. A ova devojka iz kraja moram priznati da je baš po mom ukusu doduše činjenica da sada nalećeš na to na netu verovatno znači da i nisu baš sve prodali onako kako su zamislili... apsolutno prvi put vidim, valjda su tek sad krenuli da me targetuju ali nemam pojma kako kad nisam gledao sajt građevinskog pa ja mislim nikad. a zapravo toliko nisam prošao ni tim delom nbgda, baš me put tamo nikad ne vodi. ali 2550 eur kvadrat i 2750 eur kvadrat za premijum ni ne čudi što su uzeli sa stoka neku plesačicu na šipci da promoviše 🙂 i mimo toga ceo narativ na sajtu im je vrh "ja sam ovde odrastao i ovde igrao basket, sećaš se nas iz drugog četiri" i ti fazoni 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Pazi ja zapravo koji jesam odrastao u tom kraju mislim da to nije loša poruka uopšte, jer bi gomila ljudi odatle sigurno voleli novi stan a da je tu u kraju. A i svi bi voleli da su odrasli u kraju gde ribe izgledaju onako :) Jedino što se tu "malo" ne uklapa je cena od 2500-2750 eur za m2 za taj kraj, gde su pritom najfensi stanovi oni koji gledaju na raskrsnicu sa tramvajima gde ovi škripe i kukaju kao ništa (gledajući iz iskustva drugara koji živi bukvalno iza te zgrade, ovamo je sigurno gore sada) i gledaš pijacu i nemaš mesto za parking i slično :) Mislim ja sam od tog istog GDS-a, doduše 2013. godine kupio stan u zgradi koja je 1km dalje za 1300 eur za m2, dosta velika razlika... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 33 minutes ago, Zwerko said: Pazi ja zapravo koji jesam odrastao u tom kraju mislim da to nije loša poruka uopšte, jer bi gomila ljudi odatle sigurno voleli novi stan a da je tu u kraju. A i svi bi voleli da su odrasli u kraju gde ribe izgledaju onako 🙂 Jedino što se tu "malo" ne uklapa je cena od 2500-2750 eur za m2 za taj kraj, gde su pritom najfensi stanovi oni koji gledaju na raskrsnicu sa tramvajima gde ovi škripe i kukaju kao ništa (gledajući iz iskustva drugara koji živi bukvalno iza te zgrade, ovamo je sigurno gore sada) i gledaš pijacu i nemaš mesto za parking i slično 🙂 Mislim ja sam od tog istog GDS-a, doduše 2013. godine kupio stan u zgradi koja je 1km dalje za 1300 eur za m2, dosta velika razlika... pa da, to je i poenta. ja sam se našao na sajtu u fazonu daj da vidim te "jeftinije" stanove poput tih tvojih ili zemunskih kapija sa tim sličnim cenama kad ono OPA 2550 eur kvadrat na raskrsnici sa tramvajima na kraju beograda :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 Evo malo na temu investicije i kvadrata :)) Quote Продат стан од 10.068 евра по квадрату у Београду Најскупљи квадрат стамбеног простора, у последњем тромесечју 2021. године, продат је у Београду на води и износио је 10.068 евра, објавио је Републички геодетски завод. Тако је на Савском венцу, према Извештају о стању на тржишту непокретности за последњи квартал 2021, релизована највећа цена. Затим следи Врачар са највишом ценом од 3.937 по квадрату, у новоградњи. Када је реч о новим стамбеним комплексима, после Београда на води, највишу цену је имао "Вест 65" од 3.680 евра по метру квадратном, што је била и највиша постигнута цена на Новом Београду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 BNV ko Shinjuku nekad heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: BNV ko Shinjuku nekad heh ali pazi ti stan od 10.000 evra po kvadratu lol :))) znači ako je garsonjera od 35 kvadrata recimo, onda je to "samo" 350.000 eur :)) Naravno verovatno nije garosenja od 35 kvadrata nego na primer 80 kvadrata znači skoro milionče kad uračunaš i garažu od jedno 25.000 :))) bukvalno bolje za 4k kupiš i onda od 6k razlike kupiš gajbu bilo gde na svetu. mada kapiram taj već ima 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2022 Report Share Posted January 25, 2022 19 minutes ago, Lucky said: bukvalno bolje za 4k kupiš i onda od 6k razlike kupiš gajbu bilo gde na svetu. mada kapiram taj već ima 🙂 Verovatno, sigurno je neki ITevac 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 9 hours ago, Dule_smor said: Verovatno, sigurno je neki ITevac hahah ali pazi, ČAK i da je onaj Perin IT-jevac što zarađuje 10.000$ mesečno, i taj brale mora da gilja 10 godina da bi kupio 80m2 po toj ceni u BNV i to ako celu platu daje za kvadrate 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 2 hours ago, Lucky said: hahah ali pazi, ČAK i da je onaj Perin IT-jevac što zarađuje 10.000$ mesečno, i taj brale mora da gilja 10 godina da bi kupio 80m2 po toj ceni u BNV i to ako celu platu daje za kvadrate 🙂 ahahaha... Lale Račundžija... ima Ćopićeva pripovetka o Žući Račundžiji. Žuća koga su zvali "dva put' dva jeste pet"... 🙂 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 3 minutes ago, Debeli said: ahahaha... Lale Račundžija... ima Ćopićeva pripovetka o Žući Račundžiji. Žuća koga su zvali "dva put' dva jeste pet"... 🙂 ne zezaj draško znaš šta sam hteo da kažem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 16 hours ago, Lucky said: ali pazi ti stan od 10.000 evra po kvadratu lol :))) znači ako je garsonjera od 35 kvadrata recimo, onda je to "samo" 350.000 eur :)) Naravno verovatno nije garosenja od 35 kvadrata nego na primer 80 kvadrata znači skoro milionče kad uračunaš i garažu od jedno 25.000 :))) bukvalno bolje za 4k kupiš i onda od 6k razlike kupiš gajbu bilo gde na svetu. mada kapiram taj već ima 🙂 bolje za razliku da uzima kripto i kupi celu zgradu za par godina 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2022 Report Share Posted January 26, 2022 25 minutes ago, alfa said: bolje za razliku da uzima kripto i kupi celu zgradu za par godina ali samo neki shitcoin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Evo, statistika sve govori! Quote Готовином плаћају углавном старији који су продали свој већи стан ради куповине два мања, од којих је један намењен младим члановима породице. Станове највише купују економисти, ИТ стручњаци и запослени у банкарском сектору. Znao sam da su i ovi Draškovi upetljani! Ali, pre nego što dule i džoni krenu na IT-jevce, sledeći pasus otkriva: Quote "Доста има купаца из медицинске струке – фармацеута, медицинара, доктора. И доста има запослених у државним управама, на факултетима, где су су плате сигурне и озбиљне", рекао је Ђоковић. aham! ruke u medu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 AhahaJa sve sto imam sam nasledio, sta cu kad mi je deda bio kockar, pa drao ove trgovce i bankare po BGu jos pre rata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sting Posted February 10, 2022 Popular Post Report Share Posted February 10, 2022 Znači stanove kupuju ljudi koji imaju dobru platu i mogu da uzmu kredit ili ljudi koji prodaju trenutno vlasništvo da kupe nešto drugo. Kakva istraživanje, stanove kupuju ljudi koji imaju pare. Molim vas dajte još ovakvih epohalnih statistickih uvida 1 3 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 Bolje cerka *k, nego sin novinar Tako kazu ovih dana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 1 hour ago, killYg0r said: Bolje cerka *k, nego sin novinar Tako kazu ovih dana ahaha nisam čuo za ovo, ali istina :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts