jasamnepismen Posted November 23, 2016 Author Report Share Posted November 23, 2016 I meni. Znaci u kurcu smo svi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 je l' postoji ikakva normalna alternativa uopste ili ce sve morati da ide preko deviznog? barem su ispali okej i blagovremeno najavili ovu malu promenu. jebem im mater glupavu =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 payoneer radi za sada. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 23, 2016 Author Report Share Posted November 23, 2016 Meni sad nije bas jasno ovo, jel' to znaci da necu moci da je koristim uopste ili samo necu moci da je koristim u Srbiji? Kapiram da je ovo prvo, al' ajde. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 (edited) Mater im, ne znam da li to vazi za one koji su dobili novu crnu karticu. Navodno se ta moze koristiti, ali realno nista vise nije sigurno kada posalju email dan i po pred gasenje sa parolom snadji se. Edit: Ovaj screenshot sam pokupio sa Skrill FB grupe. Edited November 23, 2016 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 (edited) au sranje, skontacemo neshto Verovatno VIP clanovima salju kartice, tako rade ovi moji Bosanci trejderi poshto u Bosni Skrill kartica takodje ne postoji vec duze vreme. Sad cu se raspitam kako oni budze VIP poshto ima neki fazon. I njima su ukinuli kartice bez obzira sto su VIP memberi: Further to your question, we would like to inform you that you cannot order new Skrill card. It is a business decision that we do not offer Skrill cards for most of the countries out of the SEPA area anymore. Unfortunately, yours is one of those countries and your card was canceled on 15th of November. Alternatively, you can use your bank wire withdrawal to access your funds. All other Skrill account functionality remains unchanged. Sva sreca pa u SEPA region ulazimo 2022, strpite se. Edited November 23, 2016 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 (edited) Izgleda da su povecali withdraw limit na bar 100k za crnu karticu. Edited November 23, 2016 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 crkni srbijo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 (edited) On 10/29/2016 at 1:24 AM, primo said: Nije li ta Payoneer kartica u dolarima, pa placas quadruple konverziju iz dolara u evre pa iz evra u dinare po nekom kriminalnom kursu kad skidas sa bankomata? 2-3% preko srednjeg kursa koji je na XE.com. Nista strasno. Edited November 24, 2016 by re1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 RIP crna kartice, I hardly knew ye prijavio sam se za Payoneer kad je krenulo ovo sranje sa Skrillom, stize izmedju 8. i 19. decembra, cisto ako nekoga zanima koliko se ceka. malo smara taj fee od $30 cim se dobije kartica, ali jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 GG, ugasena crna kartica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 (edited) izgleda da su mi prebacili payoneer nalog na evre, ima li još neko istu situaciju? Subject: Global Payment Service Now Active in Your Account From: Payoneer The Global Payment Service enables you to receive payment from various countries in their respective currencies, directly to your [[BrandName]] account. You can withdraw the funds at any time to your local bank account. Use of the service indicates your acceptance of the Terms & Conditions Edited November 30, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 (edited) ne znam koliko je od pomoci jer jos uvek nisam dobio karticu i imam akaunt samo par dana, ali meni i dalje stoji dolar kao glavna valuta. btw, kakva bese procedura za podizanje novca preko deviznog racuna? prebacim sa Skrilla na devizni (Intesa), onda me banka iscima da potpisem osnov priliva, zaokruzim onu "honorarac" kategoriju i podizem isto onoliko koliko je uplaceno bez ikakve provizije sa njihove strane? Edited November 30, 2016 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Ja kad povučem sa paypal na devizni u intezi odem u poslovnicu i podignem evre bez ikakvih dodatnih pitanja i formulara i bez provizije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 do jaja! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 (edited) Dobrivoje verovatno povlaci na karticu koja je povezana sa deviznim racunom, dok ti hoces da podignes putem bank transfera na tekuci devizni racun. Za to ce ti svakako traziti da potpises osnov priliva. Withdraw na karticu je radio nekada na Skrill-u, ali vec duze vreme ne radi (tj. ne mozes da verifikujes domace kartice na Skrillu, pa samim tim ne mozes da dignes kes preko njih). Edited November 30, 2016 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Jebeni Telenor bankomat mi je danas pri pokusaju da podignem novac sa Payoneera izbacio poruku neuspela transakcija, zaduzio i skinuo pare sa racuna...WTF?! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Vratice ti sutra verovatno.Sent from my NEM-L21 using Tapatalk Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 shule skidao vise od 1k eura, pa ce sad nbs inspektori da mu pokucaju na vrata :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 2 hours ago, shw. said: Vratice ti sutra verovatno. Sent from my NEM-L21 using Tapatalk Nadam se :-D 1 hour ago, killYg0r said: shule skidao vise od 1k eura, pa ce sad nbs inspektori da mu pokucaju na vrata :D Pk Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 6 hours ago, shoosh said: Jebeni Telenor bankomat mi je danas pri pokusaju da podignem novac sa Payoneera izbacio poruku neuspela transakcija, zaduzio i skinuo pare sa racuna...WTF?! sad ti highjackujem post, ali jel moguće uopšte kod nas (i na kojim bankomatima) podizati pare sa Payoneera? Meni je kartica regularno registrovana ovde na nemačku adresu, i uglavnom sam je koristio online do sada, ali ću je možda sad koristiti u Srbiji da podižem pare sa bankomata. I jel ima problema ako je Payoneer USD kartica, jel rade bankomati konverziju u dinare automatski, ili biraš valutu, ako je to moguće? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 3 hours ago, Highl1 said: sad ti highjackujem post, ali jel moguće uopšte kod nas (i na kojim bankomatima) podizati pare sa Payoneera? Meni je kartica regularno registrovana ovde na nemačku adresu, i uglavnom sam je koristio online do sada, ali ću je možda sad koristiti u Srbiji da podižem pare sa bankomata. I jel ima problema ako je Payoneer USD kartica, jel rade bankomati konverziju u dinare automatski, ili biraš valutu, ako je to moguće? Radi payoneer bez problema na svim bankomatima gde sam probao. Radi konverziju. Nisam do sada video igde da mozes da biras valutu. Znam da telenor bankomati valjda mogu da daju evre ali to valdja samo ako imas eur racun kod njih u banci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 @shoosh - isto mi se desilo prosle godine, ali sa Skrillovom karticom (dok je radila) i na Intezinom bankomatu. pisao sam supportu, cimao banku, ali svejedno je moralo da prodje 14 dana pre nego sto su mi vratili novac na racun, pa ne znam kakva je procedura sa Payoneerom ako uzmemo u obzir da im je support golo govno i da na tickete odgovara nedelju dana kasnije. ne bih da te plasim, ali pre ravno mesec dana sam kupio CS na Steamu i dvadeset minuta kasnije trazio refund, jos uvek cekam da se pare pojave na Payoneer racunu =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Viktore, pa ti bi ovde bio zvezda za troubleshooting, kako mu za oko zapadne detalj, nijedan log ne bi bio siguran :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 14 hours ago, Highl1 said: sad ti highjackujem post, ali jel moguće uopšte kod nas (i na kojim bankomatima) podizati pare sa Payoneera? Meni je kartica regularno registrovana ovde na nemačku adresu, i uglavnom sam je koristio online do sada, ali ću je možda sad koristiti u Srbiji da podižem pare sa bankomata. I jel ima problema ako je Payoneer USD kartica, jel rade bankomati konverziju u dinare automatski, ili biraš valutu, ako je to moguće? Radi na svim bankomatima...bankomat nudi konverziju, ali su mi rekli drugari bankari da uvek odaberem opciju BEZ KONVERZIJE jer je bolje... Inace zvao od jutros Telenor support gde su mi lezerno rekli da se ne nerviram, da cu sigurno da dobijem svoj novac, da im je bankomat u Vrscu problematican i da se ovo desava cesce nego sto bi trebalo. Uglavnom na kraju su mi rekli da ipak nazovem Payoneer support pa ako mi oni ne pomognu da se ponovo javim. Payoneer support je neki random Bugarin sa uzasnim akcentom, ali je bio do jaja ljubazan i efikasan...prosli smo brzo kroz proceduru identifikacije iako sam bio u kolima na putu za Kg (ocekivao sam da cu morati da saljem kopiju licne and shit)...potvrdio je da se vidi da je doslo do greske na bankomatu i novac ce biti vracen u roku od 10 dana. Payoneer support>>>>>Telenor support Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts