Lucky Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234932143 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted November 18, 2013 Popular Post Report Share Posted November 18, 2013 samo da vam se zahvalim sto ste kliknuli ono sranje! :) 12 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 (edited) уговор са кепом у топ10 хахахахах(прочитајте текст ајсовог дела, за оне са јефтинијим улазницама!)дај опет линк, ако може и даље да се гласа Edited November 18, 2013 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 koja ironija zivota :D:DD sredice mi kepa da pevam u marcelu,n bicu na listi jelen top 10, ali prvo moram na razgovor kod kepe LDLDLD ;D: http://www.jelentop10.com/toplista/ ali najjaci im je ovaj placebo/rejdiohed intro hahahahaa Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 sta je bre ovo,kzu se po ko zna koji put reinkarnirala. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 idemo glasanje ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Glasao opet. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 kakva bre kzu?? jel isti sastav ko pre 20 god? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Pesma kombo brejker. Pa naravno kad je glupi Bugarin! Btw, Nikita pokupio Vuduove fore! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Son, I'm proud Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 (edited) Izađite napolje pogledajte mesec, mnogo je do jaja trip, stvorio se nekakav veliki prsten oko njega, prvi put vidim ovaj fenmen. Edit, sad sam izguglao o čemu se radi u pitanju je takozvani mesečav halo https://www.google.rs/search?q=moon+halo&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hqqKUvTmEqqo0QXnoICADA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=498 Edited November 19, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Dobro jutro, aj mo polako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Edit, sad sam izguglao o čemu se radi u pitanju je takozvani mesečav halo da ne kažem oreol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Pa nemoj da kažeš, zato što se i na srpskom zove mesečev halo, ne prevodi se :p У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 glupi astrolozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 mesečav [:D] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post putar Posted November 19, 2013 Popular Post Report Share Posted November 19, 2013 Поштовање суграђани, имам пар обавештења. Прво да Вам дам до знања да је Зимска служба ЈКП "Београд пут" спремна за предстојећу зиму и да нас овај пут ништа не може изненадити. Друго, очекује се за викенд пад температуре а у ноћи између недеље и понедељка и суснежица. Подсећамо Вас да замените Ваше гуме на аутомобилима и ставите зимске и да спремни дочекате наредни период. Срдачан поздрав до следећег јављања. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 živ bio! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 upravo mi je bila gospodjica iz revizorske kuce koju su posadili pored mene da joj objasnim osnove posla i pokazem kako mi to sve radimo... pitao sam je "a jerlti to za faks?" sefica je ispljunula kafu kroz nos od smeha, posle je ostavila vizitku u fazonu "ja sa sam zavrsila faks retarde, vidi se da ti nisi" retardirani mare je retardiran :C 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 posle je ostavila vizitku u fazonu "dođi da mi pečuješ windows" 1 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 ne brini mare, nikad mi nismo ni sumnjali u tebe When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 ne brini, ona zna o poslu daleko manje od tebe a tu je čisto da se ispuni zakonska norma radi dobijanja izveštaja, tvoj i njen gazda su se odavno dogovorili šta će u tom izveštaju da piše :D ako ipak hoćeš da se iskupiš, daj joj sve što ti traži u excel formatu i posle je jebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts