Shekk Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 (edited) The Last Witch Hunter shift+delete, siguran sam da ima ljudi koji nemaju preča posla i da će odgledati ali ako nemate nešto jako dosadno da radite na drugom ekranu, nemojte Edited January 16, 2016 by Shekk verzija foruma ofc 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 the ghost writer,odlicno smisljena prica koja ide nesto sporije uz veoma dobar skup sjajnih glumaca,jedino mi je kraj zasmetao malo http://www.imdb.com/title/tt1139328/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted January 17, 2016 Popular Post Report Share Posted January 17, 2016 Seven aka SE7EN (1995)Nikad ga nisam lepo odlgedao, već fazon par scena što sam pre 10 godina uhvatio na TV-u, i mogu samo da potvrdim da je ovo jedan od najboljih filmova ikada. Ako niste gledali, a trenutno razmišljate šta ćete od ovih novih sranja da gledate, nemojte - umesto toga pogledajte ovaj classic. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Jebemu sve, taj Seven je prejaka filmchina ! 1 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 U to ime, "Se7en [1995] Remastered 1080p BluRay AAC x264-ETRG" kao odlična kopija za tu veličinu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Lobster.Teško đubre od filma.Dobra ideja, loša razrada, katastrofalna gluma, nepostojeća atmosfera... Transfer neprijatnosti u 90% scena.Zaobići u šiiiiroooooooookom luku.meni je recimo utisak obrnut. ideja mi je kanal, ali je izvedba te ideje, rekao bih, najbolja moguća. film itekako ima atmosferu, samo treba da te proguta. doduše jasno mi je i kako nekome može da se ne dopadne, dosta je težak film, pa čak i neprijatan ako te ne uvuče. gluma mi je dobra. farel je imao dosta zajebanu ulogu i vidi se da je uneo malo nečeg svog u nju i odlično ju je odradio, što se mene tiče. očekivao sam da će da bude nekakva orvelovska kritika društva i da je to poenta filma, i bio sam vrlo skeptičan na početku da će da podbace jer mi je ideja kanal i nema nešto mnogo mesa za kritikovanje, ali je otišla u smeru ljubavne priče, i to dosta opskurne ljubavne priče što mi je itekako leglo, jer ne volim memljive ljubavne priče. što se mene tiče preporuka, ali nije za svakoga i nije za svaku priliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 nejasno mi je kako ovaj sasvim pristojan film ima ocenu samo 6.2,bar nekih 7.5 od mene..broken cityhttp://www.imdb.com/title/tt1235522/rasel sjajan kao i uvek,ne mari ni volberg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Odgledao Room (2015) - https://www.youtube.com/watch?v=Ab1nJg4RKw - http://www.imdb.com/title/tt3170832/Cini mi se da je keva od klinca nominovana za neku nagradu sad za oskara, mozda lupam gluposti, u svakom slucaju poenta je da je u par scena bila bas dobra, u nekim scenama bas losa bar za moj ukus. Zanimljivo.... ova ocena 8 nekako moze da mi ide i do 7 i do 9, sve zavisi ko kako gleda film i kako predje preko nekih stvari. Kapiram da vredi pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bliss Posted January 18, 2016 Popular Post Report Share Posted January 18, 2016 pogledajte film ridlija skota iz perioda dok jos nije omatorio, prolupao, prodao i sto je najgore - navukao gnev rurovaca sebi na vrat!THE DUELLISTS / 1977 pocetkom 19. veka dvojica oficira su pocela duel koji decenijama nije zavrsen na zadovoljavajuci nacin, iako se njih dvojica makljaju kao dzentlzveri kad god se pojave obojica na istoj lokaciji. film o kraju jedne ere, ljudskoj adaptaciji, i iznad svega o casti. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 (edited) Spectre - Meh, smece. Prica ima vise rupa od svajcarskog sira. Akcija u 80% vremena deluje isforsirano i nepotrebno. Bas smece. Interesantno mi je kako ove "parodije" na bonda tipa kingsman ili man from uncle uspevaju da naprave 10x bolji film od fransize iz koje su evoluirali. Reverant - Ok je. Ceo film je "slice of life in the north". Depra atmosfera. S obzirom kako pricaju o njemu ocekivao sam mnogo vise, ovako, meh, zadremao u toku istog. Edited January 18, 2016 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Odgledah Legend.Iako je Hardy pokidao glumom, film je baš prosečan. Vredi pogledati, ali ništa više od toga.je li vico, sta si mislio sa ovim "nista vise od toga"? ako film vredi pogledati, ne vidim sta drugo treba ocekivati osim price/zabave zbog koje vredi pogledati film? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Extinction - http://www.imdb.com/title/tt3467412/Dosta problematično.Kreće kao tipični zombi da bi se posle prešlo u nekakvu dramu, sa ovim Donovanom koji pravi facu "zabrinutosti i šoka" a zapravo izgleda kao da je autističan. Najcrnje od svega je što je moglo da bude nekako OK, da nije komičnih odluka po pitanju razvoja radnje i totalno neubedljive i nelogične priče oko čudovišta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted January 18, 2016 Popular Post Report Share Posted January 18, 2016 Tarantinov osmi film :)Vrhunski :) nemam sta reci vise, klasican tarantino, dijalozi i likovi sjajni, provozao me film neverovatno dobio sam zelju da gledam jos jednom cim sam iz bioskopa izasaoLobster - retko koji film me smori, ali ovaj je uspeo i pored zanimljivog zapleta i trejlera... mozda nisam presao granicu kada pocinje nesto da se desava pa sam ga ugasio i zaspao 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 This is where I leave you - http://www.imdb.com/title/tt1371150/?ref_=tttr_tr_ttKakav ... hm ... prazan film. Radnja koje kao ima, ali ustvari nema, scenario koji postoji ali i ne, bukvalno kao da gledaš u isključen televizor 1:40h.OK, možda neko može da kopa pa se istripuje kako film ima neke vrednosti jer podiže određena porodična pitanja, ali je to baš onako na dalekom štapu.Znam da će sad Stijan da dođe i kaže "a ti gledaš no budget horore sa velikom vrednošću" al' ovaj film stvarno može kompletno da se preskoči. Makar kod tih horora znam šta je radnja, ma kakva bila, ovde se ne dešava apsolutno ništa sve vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 (edited) mislio sam da si ga ti prvi preporucio i bio u "note to self: preskociti Lakijeve preporuke" fazonu, ali ocigledno sam fejlovao. elem, pogledao sam ga i ja sa burazerom pre par nedelja jer nismo imali ideju sta drugo da gledamo, pa kao ajde da vidimo Batemana.nisam uspeo da ga zavrsim, bas me je smorio. gluma... meh, sve je plitko i glupavo da uopste ne znam sta da kazem. fore zapravo nisu fore jer jednostavno nista u filmu nije smesno. secam se da je neko ovde napisao da se smejao kao lud kad je video scenu malog kako baca pelene na caleta, ja sam imao transfer neprijatnosti. zapravo, ceo film je transfer neprijatnosti. brat isto nije mogao da veruje sta gledamo, zajebavao me je celu noc. jebiga, mozda sam glup i ne kapiram stvari, ali meni je taj film veliko sranje i ide na listu najgorih stvari koje sam pogledao u zivotu - rame uz rame sa Kingsmanom, Marsovcem, Community-jem, i tako tim kul filmovima/serijama. Edited January 20, 2016 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 pa gde kingsmana na toj listi covece,akciona komedija godine (za tu godinu:)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 mislio sam da si ga ti prvi preporucio i bio u "note to self: preskociti Lakijeve preporuke" fazonu, ali ocigledno sam fejlovao. elem, pogledao sam ga i ja sa burazerom pre par nedelja jer nismo imali ideju sta drugo da gledamo, pa kao ajde da vidimo Batemana.nisam uspeo da ga zavrsim, bas me je smorio. gluma... meh, sve je plitko i glupavo da uopste ne znam sta da kazem. fore zapravo nisu fore jer jednostavno nista u filmu nije smesno. secam se da je neko ovde napisao da se smejao kao lud kad je video scenu malog kako baca pelene na caleta, ja sam imao transfer neprijatnosti. zapravo, ceo film je transfer neprijatnosti. brat isto nije mogao da veruje sta gledamo, zajebavao me je celu noc. jebiga, mozda sam glup i ne kapiram stvari, ali meni je taj film veliko sranje i ide na listu najgorih stvari koje sam pogledao u zivotu - rame uz rame sa Kingsmanom, Marsovcem, Community-jem, i tako tim kul filmovima/serijama.njesam ja sigurno, quick search je rekao da je to bio - bole :) mislio sam da si ga ti prvi preporucio i bio u "note to self: preskociti Lakijeve preporuke" fazonu, ali ocigledno sam fejlovao. elem, pogledao sam ga i ja sa burazerom pre par nedelja jer nismo imali ideju sta drugo da gledamo, pa kao ajde da vidimo Batemana.nisam uspeo da ga zavrsim, bas me je smorio. gluma... meh, sve je plitko i glupavo da uopste ne znam sta da kazem. fore zapravo nisu fore jer jednostavno nista u filmu nije smesno. secam se da je neko ovde napisao da se smejao kao lud kad je video scenu malog kako baca pelene na caleta, ja sam imao transfer neprijatnosti. zapravo, ceo film je transfer neprijatnosti. brat isto nije mogao da veruje sta gledamo, zajebavao me je celu noc. jebiga, mozda sam glup i ne kapiram stvari, ali meni je taj film veliko sranje i ide na listu najgorih stvari koje sam pogledao u zivotu - rame uz rame sa Kingsmanom, Marsovcem, Community-jem, i tako tim kul filmovima/serijama.na drugo čitanje tvog posta, mislim da si uspeo da izmešaš više filmova i postova - ja sam taj koji je rekao da se smejao kao lud kad je video scenu bacanja pelena, ali je deda bacio pelenu klincu u facu u drugom filmu - The Visit - http://www.imdb.com/title/tt3567288/, možda si zato mislio da sam ja preporučio ovaj film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 (edited) Little surfer girlBrazilski film o prostituciji baziran na stvarnim dogadjajima koji opisuje zivot tinejdzerke koja je usla u svet prostitucije kako bi pobegla od porodice i ostalih problema. FIlm ima dosta propusta ali vredi pogledati u nedostatku neceg boljeg. Edited January 20, 2016 by Majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 @Lucky, my bad, i ovamo je bilo bacanja pelena, pa sam automatski pomislio da je u pitanju isti film =( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Sicario - http://www.imdb.com/title/tt3397884/Pogledah ga sinoć pa sam sad pročitao komentare, i to je to, nemam šta još da dodam. Igrom slučaja sam skinuo neki fullHD i stvarno su snimci i kadrovi vrhunski urađeni, rekao bih da bi samo zbog toga trebalo pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 nego sta se desilo sa 007 ?wtf kao da nije ni bilo prethodnih sasvim solidnih delovane pamtim kada sam doziveo toliko meh-ova u jednom dzejms bond filmumanjkavost i u reziji i u scenariju, a i bond kao da je omatorio pa ne moze vise da skakuce i da se bije (sto je sasvim ok al onda ne treba ni da pokusavaju to da snime)akcione scene preterano neverovatne, preduge i neinspirativne.... ma ne vredi ni trositi previse reci 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 nego sta se desilo sa 007 ?wtf kao da nije ni bilo prethodnih sasvim solidnih delovane pamtim kada sam doziveo toliko meh-ova u jednom dzejms bond filmumanjkavost i u reziji i u scenariju, a i bond kao da je omatorio pa ne moze vise da skakuce i da se bije (sto je sasvim ok al onda ne treba ni da pokusavaju to da snime)akcione scene preterano neverovatne, preduge i neinspirativne.... ma ne vredi ni trositi previse reciJa sam imao slično razmišljanje, ali neki ovde mi rekoše kako je to "povratak bonda korenima", što ima neke logike kad se pogledaju filmovi iz tih "korena". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 kako misliš "igrom slučaja skinuo full hd"? ne budi vudu, ne skidaj ništa osim ful hd (makar dok 4k ne postane više mainstream) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 kako misliš "igrom slučaja skinuo full hd"? ne budi vudu, ne skidaj ništa osim ful hd (makar dok 4k ne postane više mainstream)Zato što "ne razmišljam". Sad vi kažete ovde "u strava je the visit" i ja odem na onaj sajt, upišem "the visit" i onda kliknem na onaj sa najviše s/d i samo proverim dal' su screenshotovi kul kvaliteta, da nije neki cam. Gledam i tamo pre x strana neko piše "jao ovi više ne releasuju, sad su ovi drugi" pa mu kole kaže "kakav si retard ne znaš da ovi više ne rilisuju" a ja nemam pojma ko su uopšte ti :( baš ne gledam te stvari kad skidam, samo bacim pogled na screenshots. Reeeetko kad se desi da se zeznem, izuzev za rezoluciju ofc. A sa druge strane se obradujem kad je full HD :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 ko voli crime/drama evo dve bombonicehttp://www.imdb.com/title/tt3894190http://www.imdb.com/title/tt0116378 - krisova najbolja uloga Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts