Pekarman Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Slicno se osecam i ja posle gledanja Elysium-a ali prepisao sam to nostalgiji za D9 i zelji za nastavkom price. Sharlto sabio. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Side story filma Gravity: http://www.hollywoodreporter.com/news/gravity-spinoff-watch-side-sandra-657919 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Kako je ovo tek sad objavljeno, ja sam čitao o ovome još pre par meseci, relativno brzo nakon objave filma. Možda je tad bila samo najava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolvergirl Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Breaking Bad , i Thor 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) Sad sam odgledao Hunger Games u bioskopu, ako vam se svideo I deo, verovatno ce vam se svideti i II . Meni se svideo! This is the end - najgori film koji sam gledao ove godine. I kako se blizi nova godina, tako imam zelju da odgledam ovaj film ako ga niste gledali, gledajte! Edited November 22, 2013 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 @Atelas: Brate, pa ti mora da dolaziš iz Opposite Land-a, gde lopovi jure policajce, a mačke rađaju štence*... U prevodu, prvi Hunger Games je govno živo preglupo i dosadno, samo dobra ideja i Dženifer. This is the End je carski! (* Homer Simpson quote) @topic: Počeo da gledam seriju Arrow, ne deluje mi loše prva epizoda... Mada ima topic za seriju :-) 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 This is the End je carski samo ako si jako raspolozen, bas bas onako preterano raspolozen, toliko raspolozen da ti ne smeta ni kada te komsija probudi u 7 nego kazes sebi "Pa kakve veze ima sto sada pravi buku busilicom" Najgore od svega je sto za skoro svakog glumca u tom filmu mogu da nadjem neki film koji mi se dopada (127, Pineaapple, Superbad, Knocked Up) ali ovaj mi se toliko nije svideo da sam morao da odem na imdb i dam dvojku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) Što su nešto svi digli standarde u zadnje vreme, čudo jedno! :-) Jesam li ja propustio neki globalni seminar o tome, gde su se svi dogovorili da "nema više labavo" za filmove, pa sad nisam u toku? Ili sam ja previše spustio standarde, pa sam stvarno iskreno uživao uz stvari kao što su Pacific Rim ili This is the End? Pa i treći Batman, pa i Man of Steel, i verovatno još štošta... I nešto mi se čini da ću baš uživati uz Thor 2... I da će me nekako mrzeti da mu tražim i ukazujem na (sigurno brojne) mane ako me film overall osvoji... Kao što je slučaj i sa većinom prethodno navedenih filmova... Posebno Pacific Rim i This is the End - znam ja i vidim sve što u njima ne valja, ali ipak su mi ekstra... "Hermione Just Stole All Of Our Shit" Edited November 22, 2013 by milanche 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ja sam This is the end odgledao u istom "raspolozenju" kao i Pinaeple Express i film me smorio,Twilight da sam pustio vise bih se smejao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Twilight da sam pustio vise bih se smejao. jesi gledao ikada Twilight? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Morao sam seku da ispostujem sa prvim delom,i da,bio je smesan xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 blago tebi, ja sam gledao neki od njih pre par godina... i to u bioskopu jer sam mislio da će biti toliko urnebesno smeće da ću se smejati dva sata. Nije, dva sata sam bolno osećao kako mi mozak odumire. U tim filmovima se ne dešava išta, kako je moguće da je neko napravio dva sata ničega i to nekoliko puta :S Bukvalno me je bolelo koliko mi se mozak blokirao tokom filma. Tako da u smislu cinične zabave i podsmevanja nekom glupom filmu, Twilight ne mogu nikako da preporučim jer je toliko glup i bezličan da nije ni smešan ni ništa. Prosto čoveka zaboli duša od ta dva bačena sata. This is the End smeće. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Što nisi napustio prostoriju? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 zakovao me film vakuumom za sedište, a i nisam od tih koji napuštaju projekcije, kakav god da je film. Kada jedem govna, jedem do kraja, kad sam seo da gledam, istrpeću. Neki što su sedeli pored su otišli posle 15 minuta i poželeli nam sreću. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Sigurno neke klinke bile pored hehe xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 čili gledao tvajlajt u bioskopu nisam platio kartu though! I išao sam da se smejem, ali se film smejao poslednji... na moj račun "ha, ividi ga što je glup, došao je da nam se smeje. Haha, a nema čemu jer jer film prazna traka od dva sata. Haha." Sigurno neke klinke bile pored hehe xD nismo videli ni jednu. Bilo je fazon 30ak ljudi, a kolosej je bio u pitanju. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 The way way back Odlicna drama, Sam Rockwel car sve preporuke. Pusher trilogija Dosta dobro uradjeni filmovi sa odlicnom atmosferom koja nadoknadjuje ne toliko dobru glumu. Mene su odusevili. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) The Way Way Back - odlicna dramo-komedija, Sem Rolkvel objasnio, mada su i klinac i Stiv Kerel odradili svoj posao sasvim solidno. Dobra preporuka od druga Stijovica. The Getaway - Itan Hok i Selena Gomez u Shelby-ju voze se kroz Sofiju!? Sve vreme sam razmisljao o tome da li panduri pricaju na srpskom ili bugarskom, a sam film je dno dna... Edited November 22, 2013 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 (edited) 1. @Atelas: tebi se jebeno sviđa ono govno od filma zvano Hunger Games (prvi deo). This is the End ti je NAJGORI film koji si gledao ove godine. Really? REALLY? Baš, ono najgori? Ni jedan one liner fazon ti nije legao, ni malo te nije zagolicala nikad pre viđena forma komedije? Character twist Majkla Sere i Čeninga Tejtuma? Tona truda i muda koje j trebalo uložiti i i probati ovakvo nešto? Ništa, hm? I onda odleš na imdb da daš filmu dvojku... Ti i takvi ste, nažalost, glavni razlog zbog koga niko sa više od pola grama mozga ne smatra imdb relevantnim pokazateljem kvaliteta nekog filma. Učini uslugu čovečanstvu, i obriši taj imdb nalog... Veruj mi, biće to usluga na duge staze... 2. @stexman: tebi pokušavam da nađem neki kontra argument, jer nešto sigurno tu nije u redu, ali ne mogu, jebiga, ne ide :-) Gledao si Twilight, eto! Znači, nešto nije u redu sa tobom, znači nisi u pravu, eto, ne znam ni sam :-) 3. Rur se, nažalost, napunio retardima koji, na moje jednostavno pitanje i čuđenje u vezi sa tim šta se to desilo sa kriterijumima u zadnje vreme, pitanje, istina, začinjeno sa malo cinizma i ironije, ali BEZ VREĐANJA ikog živog, lupe minuse bez ikakvog odgovora i obrazloženja... I ima ih bar dvojica (ili dvoje, lol)! Edited November 23, 2013 by milanche 1 6 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ja stvarno nisam,jer HG1 ni meni nije nešto posebno. Daj odgleajte ovaj Prisoners,boljeg filma nije bilo ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Ne delim ti ja minuse, opusti se, ukusi su razliciti - nije mi bila namera da te uvredim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Prisoners sabio :) Odgledao i Fracture juce, sabio film, kao i glumce, Hopkins jebena legenda. Prica je sasvim solidna i vredi da se odgleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 1. @Atelas: tebi se jebeno sviđa ono govno od filma zvano Hunger Games (prvi deo). This is the End ti je NAJGORI film koji si gledao ove godine. Really? REALLY? Baš, ono najgori? Ni jedan one liner fazon ti nije legao, ni malo te nije zagolicala nikad pre viđena forma komedije? Character twist Majkla Sere i Čeninga Tejtuma? Tona truda i muda koje j trebalo uložiti i i probati ovakvo nešto? Ništa, hm? I onda odleš na imdb da daš filmu dvojku... Ti i takvi ste, nažalost, glavni razlog zbog koga niko sa više od pola grama mozga ne smatra imdb relevantnim pokazateljem kvaliteta nekog filma. Učini uslugu čovečanstvu, i obriši taj imdb nalog... Veruj mi, biće to usluga na duge staze... 2. @stexman: tebi pokušavam da nađem neki kontra argument, jer nešto sigurno tu nije u redu, ali ne mogu, jebiga, ne ide :-) Gledao si Twilight, eto! Znači, nešto nije u redu sa tobom, znači nisi u pravu, eto, ne znam ni sam :-) 3. Rur se, nažalost, napunio retardima koji, na moje jednostavno pitanje i čuđenje u vezi sa tim šta se to desilo sa kriterijumima u zadnje vreme, pitanje, istina, začinjeno sa malo cinizma i ironije, ali BEZ VREĐANJA ikog živog, lupe minuse bez ikakvog odgovora i obrazloženja... I ima ih bar dvojica (ili dvoje, lol)! čileks, slažem se za tačku 3, dao sam ti minus zbog tačke 2 jer ne možeš realno razumeti koliko je Twilight smeće od onog ko je odgledao bar jedan film već možeš samo da uskočiš na internet9gagbandwagon i tovariš fore o nečemu što realno ne znaš šta je. Evo, ja kažem - Twilight je ništa. Za tačku 1, ne slažem se i to se ne slažem veoma. Ne oko filma, koji je đubre iako je super do samog početka apokalipse tj. dok ne umre Sera, posle je dosadno govno od filma koje nema veze sa mudima oko snimanja niti ičega drugog već onime ko zna koga i gomilom para, već oko toga što je čovek dao dvojku. I treba. IMDB nije nerealan zbog ljudi koji daju loše ocene već onih koj daju nerealno velike ocene. Danas ako odeš u bioskop i pogledaš neki AAA holivud film, nećeš se vratiti kući i dati mu ocenu manju od pet. Jer hej, ipak je AAA holivud naslov, nije neko TV/Asylum smeće pa da je očekivano manja cena od pet. Ljudi kao da zaboravljaju da ocena od jedan do deset ide od jedan do deset. Tako da ako neko misli da je govno film, i da mu 5 ili 6, čini grešku i štetu za ukupnu ocenu za razliku od onog što misli da je govno film i daje 2. Čak ću i da idem toliko daleko da ću sada napisati šta ja smatram da koja ocena znači: 1 - izbegavati 2 - izbegavati sem ako hoćete da mučite sebe na loš način 3 i 4 - krš ali postoji šansa da bude bar mučno smešno 5 - može da bude govno, ne mora da znači, ukusi su različiti 6 - nije top notch, ima nekih solidnih detalja 7 - Regularni ok film 8 - Ok film koji stremi ka boljem ali ne ispunjava zadat cilj 9 - Do jaja film 10 - imaginarna ocena/ za ložače/ fan ste i označava striktno personalni izbor, ne objektivnu sliku kvaliteta 3 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Realno, ja mogu da razumem zbog čega se nekome ne dopada this is the end, iako je meni bio ok, ali mislim da sam pomenuo i u tom komentaru da nekad preteraju sa tim set rogen fazonima, što nekome baš dosta može da ide na nerve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Vulverin. Sa tehničke strane nemam nekih zamerki, al scenaristu bi trebalo na indijanski - zaliti medom i zakopati do vrata u mravinjak. 1 Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts