brue Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 (edited) ne slažem se za kick ass, dovoljno je da vidiš oba trejlera, pa da skontaš da su dva različita univerzuma filmovi i dalje ne znam kako pored toliko pogledanih filmova niste razvili spajdi sens šta je gledljivo a šta ne Па јел онда унапред оцењивање на основу трејлера или врсте филма? Одлучи се! :) пс. Нисам гледао трејлере за Kick Ass, максимално ме пријатно изненадио филм Edited September 23, 2014 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 meni je Kick Ass sranje :D A i jeste Hunger Games YA film iliti teen flick. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 pa na osnovu trejlera vidiš šta je :) prvi hunger games sam pogledao (namerno!), jer baš volim distopije, i volim battle royale, pa sam odlučio da gledam uprkos osjećaju koji je urlao da to ne radim film je naravno govno, ali mi je settings ok, šteta što to nisu malo bolje razvili (kapiram da je knjiga bolja!) The maze runner trilogija je isto distopija :)FullMetal Alchemist : Star of Milos. Meh. Nisam odusevljen. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 (edited) Ето, лепо ти Џокер одговорио. Гледам доста филмова, углавном SF и да, дајем шансу можда и неким којима не бих требао. Ово сам случајно погледао у бисокопу, тј цео филм, иначе бих га вероватно "одгледао" у 5 мин кући. Тако ме је нпр и Edge of tomorrow баш пријатно изненадио, јер сам очекивао говно са Крузом. И обда дође и пржиш овде са "lol, па што гледате срања, како не можете да процените итд", а одгледао си и још и очекивао нешто од оног HG смећа! Уа, бре! Плус, мени је гушт да дођем овде и да се похвалим да сам гледао срање и да опљујем мало! :) пс. Мада бих радије хвалио филмове... али шта да се ради сад, то је што нам нуде Edited September 23, 2014 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Odgledao Coherence sinoc. Dobar je, mada bih voleo da je kraj ispao drugaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Transformers: Age of extinction Aj što su standardno đubre i to sve, meni recimo malo bolje od prethodnog, al što su se isprimali na Kineze i tozla što leži u tamošnjim bioskopima, ajao Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Ja sam prestao to da radim kod AVP 2, prekinuo sam film negde na 15 minuta. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 pogledah i ja edge of tomorrow, ok bi bio film da nije retardiranog kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Svako "bio bi ok EoT" znači još pet "young adult" filmova tipa Maze Runner, Divergent, Hunger Games i sl., a o superherojima da i ne pričamo. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 (edited) "Eve Grin dojke 2: Ubistva vredna" objavljena dobra ne-3D projekcija u lokalnim bioskopima. U procesu kupovine karte sam. Edited September 25, 2014 by Mawtchie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 U čemu je poenta gledanja Evinih bliznakinja, ako nije 3D? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 Moj bioskop nema platno, projektor i naocare za 3D :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Odgledao juče i stari i novi Sin City. Prvi je dojaja, mračan do besvesti, karakteri odlični (Marv car). Ovaj novi mi nekako nije na nivou. Plus za Evu u Evinom kostimu, svaka čast, ali mi deluje kao na silu skrpljen side-quel (odnos uporediv kao spartanska i atinska epizoda 300). Overall - gledljivo jeste, nije čak ni loše, ali nisam baš oduševljen. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Coherence - svidja mi se, jer ima tu dozu stare dobre zone sumraka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 (edited) Odgledao i ja Coherence, odlična ideja, preporuke. imam jedno pitanje. u čemu je fora u poslednjoj sceni tačno? reče već pip da je to "twist unutar twista" ali nikako da skontam da li konkretni događaji iz filma zaista imaju veze jedan sa drugim (ovde mi pada na pamet prva scena gde koriste skajp i onaj trip kada ona stalno ubija samu sebe iz drugog univerzuma ali ta osoba nastavlja da živi) ili je to samo nastavak tripa koji vozi kroz ceo film odnosno ta unutrašnja borba i bezbroj mogućih ishoda? Edited September 26, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Kad smo vek kod toga,jel vazi isto to za Hunger Games? Meni su oba hunger games filma dobra. Atmosfera mi je half lajfična, gluma onako ok, radnja onako ok, ali overall ocekivao sam govno na nivou tvajlajta, no ispade sasvim gledljivo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 ja sam ovde sa igorom, meni su oba filma ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 +1 i +1 za svaki od filmova Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Odgledah danas Die Hard 5 (ovaj poslednji). Najbolji film ikad. Smejao sam se i uživao! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Smejao se nevera Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 THE PURGE ANARCHY Bljuc, jedva izdržljivih sat i četrdes minuta katastrofalnog tempa, živcirajućih likova, jadne i glupave radnje i "akcionih" scena koje bi random 20 rurovaca snimili bolje. Povremena socijalna kritika o jazu bogatih i siromašnih (koja je valjda trebala da bude fokus i pančlajn priče) je minimalna, i u isto vreme odrađena apsurdno glupavo i tragikomično, i jedino što vredi u celom filmu je scena od desetak sekundi pred kraj vezana za razrešenje Grilovog lika (koji je u celom filmu generični silent stoic hero type koji smara). Kako je prvi deo tri puta bolji film od ovoga, onda je ovo školski primer kako je kroz hajp i maestralan marketing inače uzeta velika lova u bioskopima. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0942385/ nebuloze na vise nivoa,bas sam se slatko ismejao,odlican za brain off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Pogledao The Giver smece, pateticni "zivot je vredan zivljenja" pokusaj. Pocetak navuce, ostatak upropasti ceo film, kraj espeshli. 2/10, should not watch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 SIN CITY A DAME TO KILL FOR Može se pogleda, mada nema ni izbliza taj efekat kao kec i više predstavlja neku straight to DVD kolekciju dodatnih priča u tom univerzumu. Glavna priča je previše razvučena i dosadi, kao i sise Eve Grin (žena je zmaj, ali džabe kad ima taj krejzi-aj luk svo vreme), Džoš Brolin neupečatljliv, kao i Rozario Doson i ostatak te epizode. Sa druge strane, Marv car (iako je sad kao komičniji lik, za razliku od kompleksnijeg iz prvog filma), Pauers Buti car, Džozef car. Brus Vilis i Alba smaraju, i generalno ceo film deluje nekako nepovezano i nasumično, i često i jeftinije nego ranije (akcione scene, kafana koja deluje previše bezlično u odnosu na keca, npr. i sl). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 pogledah i novu godzilu, nekako mi je meh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts