Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

300 i kusur

Tehnički je na nivou. Priča malko nategnuta u stilu "daj da uvatimo još malo para dok se ljudi još sećaju prvog filma". Smeta mi "suptilno" provlačenje ideje o stubovima civilizacije koji brane demokratiju od zlih osvajača sa istoka (al to je valjda tako moderno ovih dana). I Eva Green ima mnogo dobru sisu.

Sve u svemu može da prođe, al ko i propusti ne mora da seče vene od žalosti.

Nažalost, jedina dobra stvar u filmu je Eva. I to predobra!

Skinuh sinoć The Dreamers da se nauživam uz nju :-)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

одгледао "Гравитацију". кућна варијанта, 3Д наочаре, ха-де... филм је потпуни промашај.

безболно је прескочити га, оцена 3/10 (1 за тета Булокову у атлетској мајици и гаћицама плус још 1 бод за то што је и у потпуно секси комбинезону Росавиокосмоса, који за 3 копља шије оне Насине беле комбинезоне, затим 0,5 за то што Клуни гине на пола филма и још 0,5 за специјалне ефекте и то је то).

Edited by Debeli
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

добра ствар код Гравитације је то што кратко траје :)

ок је за погледати ако се гледа са више људи у опуштеној атмосфери :D

а да је филм реално срање, срање је!

Um caruje, Dundo Maroje!

Pa rekao je da treba da se preskoci, nije kao da je iko planirao da gleda posle njegovog suda

za slučaj da ocena nije dovoljna, tu je i spojler da tu odluku učinimo još lakšom.

:)

eniuej, sori 4 d spojl.

UPUSENOJ ATMOSFERI HAHEAHE

ne pomaže. film je antizabavan do srži.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

vidim da se ljudi ne slazu sa mnom oko snowpiercer-a ali jbg,nebulozne filmove koji pritom nisu komedija ne mogu da smislim,kao sto kill billove hejtujem,ista stvar i sa ovim filmom,1/3 filma mi je bila ok i onda kad krenu one scene sa prolazenjem kroz vagone,imao sam osecaj kao da gledam film za decu 7 do 10 godina,da li su mi ocekivanja bila prevelika,moguce da je i to al sto se mene tice,ostajem pri stavu,ispod prosecan film...i da,lik iz jumpera mi je bio jedini gotivac

• Downvote (-1) 6

47 RONIN

47Ronin2012Poster.jpg

Mislim se dok gledam "not bad, not bad", ni blizu toliko koliko ga svi pljuju. Malo otrcane priče o japanskoj časti za zapadnu publiku, malo fantasy momenata sa sjajnim CGI-ijem (mada je u par momenata delovalo kao da su prelazili na različite vrste kamera, neke scene vuku na televizijski kvalitet snimanja ), malo sneni Kijanu koji se očigledno i iskreno pali na sve to, tako da može da se zanemari bezvezna priča i totalno promašeni momenti u istoj (od 47 tih kao ronina, osim Kijana i glavnog baje, dal sam zapamtio četvoricu ukupno, i to pre svega zbog fizičkih odlika, ne karakternih).

I onda finale filma, facepalma veličine kuće, zagledamo se žena i ja "jel se bre ovi zajebavaju, ovi ovo ozbiljno?!", znači nevera. Mislim, kapiram ja sve te priče o časti i poštenju, i da je to najvažnije u svesti jednog samuraja, ali jednostavno ne može to tako da se sirovo bupne i nakalemi posle tako tanušne priče i motivacija i svih tih zmajova, demona, veštica i ostalog, jednostavno niti ide jedno uz drugo, niti su se potrudili da sve to deluje uverljivo. To i potpuno retardirani kadrovi sa glupavom lisicom i njenim glupavim očima, nema scene u kojoj odmah posle prizora lisice ne ide uvećan kadar na njene oči, valjda da bi gledaoci lako razaznali dotičnu lisicu od 50 drugih lisica koje se motaju po filmu. A i genijalna odluka da se na posteru za film stavi ovaj tip sa tetovažom kostura na glavi, a pojavljuje se, bez preterivanja, ukupno tipa 20 sekundi u filmu maksimum.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

od 47 tih kao ronina, osim Kijana i glavnog baje, dal sam zapamtio četvoricu ukupno, i to pre svega zbog fizičkih odlika, ne karakternih

расисто! [:D]

tip sa tetovažom kostura na glavi, a pojavljuje se, bez preterivanja, ukupno tipa 20 sekundi u filmu maksimum.

Спојловао си људима који би можда због господина лобање гледали филм! [:D]

Good!

Pa ono što su videli u trejleru, plus 5 sekundi :)

Od ronina, imamo debelog (jer je debeo jedini u filmu), imamo sina od ovog jednog, imamo jednog isto mladog iz kupleraja, imamo matorog sa bradicom, i ovog iz lova na početku, to je sve što se sećam od njih.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

то кажеш само зато што су косооки, те мора да буде неки од 150 Кг да би га разликовао! :)

зезам се... али са друге стране, ипак је филм, а не могу да провуку свих 47 у то време, поред оних силних лисица(е).

Јел постојао некада дебели самурај? Ајмо Дуле и остали јапанофилци.

Што се тиче Гравитације, по мени је оно филм који нема поенте гледати на малом екрану, просто снимљен је да буде визуелно предркан и ту сабија. Ја сам га гледао у кућној варијанти, и у пар сцена сам зажалио што сам га пропустио док је био у биоскопима. И наравно, једна је Сандра Булок!!

THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

secret_life_of_walter_mitty_ver6.jpg

Jing ovog filma je lahka, lepršava i prilično zabavna radnja, osvežena gomilom kreativnih scena (uz svega jedno nepotrebno preterivanje) i prelepih kadrova prirude koja nije često u fokusu holivudskih filmova. Jang je totalno eskapističko proseravanje o traženju života, malim stvarima i ostalim hipsterisanjem bez ikakvog smisla i dubine (to tako u toku radnog vremena samo skokneš na avion i obiđeš pola sveta, bez prebijene pare u džepu, jer aman materijalizam je samo površna stvar i koči kreativne potencijale pojedinca koji bla bla bla bla.....). Razvojni put glavnog lika je sasvim solidno odrađen, ali se sve na kraju svodi na lepo upakovane kolače iz poslastičarnice koji imaju sranje ukus, ali eto, lepo izgledaju tako na tanjiru.

Origins je jednostavno šajt na kvadrat, gde su usrali motku na previše nivoa, ovaj novi je jednostavno dosadan i gnjavi. Problem sa Wolverinetom je da on fukcioniše u manjim dozama, kao efektan sporedni lik (X-Men filmovi, npr), plus što je cela poenta njegovog lika surovo kasapljenje protivnika tim nožekanjama, što jednostavno ne mogu da uklope u PG13 rutinu koja donosi veće novce.