Zwerko Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Pazi kad uopste nisam skontao, obicno su te MPS varijante malo nabudzene, ovo bukvalno ima malo drugacije farove i to je to, mislio sam da je neko aftermarket budzenje :) Ok, to jeste startno :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 MPS je zver, steta sto vise ne prave takvu mazdu 6... Sto se tice porodicnog auta, meni je do jaja (iz vecih i skupljih) S-Max ili Mitsubishi Pajero Sport. Medjutim, tesko mi je kada pomislim koliko cu izgubiti na startnosti posle ove moje zver-limuzine... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZerBah Posted September 10, 2013 Popular Post Report Share Posted September 10, 2013 :* 5 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ahahahaha Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 (edited) Pa napisao si. edit: je l' postoje neke fore u vezi sa puntom na koje bi trebalo obratiti pažnju? tipa "e nemoj beli jer je on često van pa ga prepravljaju u putnički" itd. Edited September 10, 2013 by dobrivoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ajde vićo nemo si na kraj srca, pa i ti imaš dosta obrtnog momenta u Kiji i sigurno nekad kidaš male Golf II GTI ložane po srpskim drumovima; on čovek samo lepo priznaje :) btw, kada bi napravili MPS Mazdu od aktuelne šestice, mislim da ne bi bilo boljeg auta na svetu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ja sam jednom iskidao lozanu u nekom malom nabudzenom prdezu. laguna 4ever! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 (edited) je l' vredi gledati citroen c3 (ili xsaru možda) ili vw polo za oko 3k obzirom da su to automobili stari po 8-9 godina? Edited September 10, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 kad smo vec kod mazde 6,sluzi me jako dobro,eo jedne fotke od pre skoro 3 godina sad mi je tu garaz/beton i 0 zelenisha :/ je l' vredi gledati citroen c3 (ili xsaru možda) ili vw polo za oko 3k obzirom da su to automobili stari po 8-9 godina? 3k je previse za tako nesto :),c3 sam umalo uzeo,premali auto i nikako ti ga ne bih preporucio,xsari bih dao prednost definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Doco, sto ne bi pogledao C4 (hecbek). Cale vozi taj, 2007 god, presao oko 170k, nije pipnut, odlicno ide, jako mali potrosac po gradu. Cena je oko 3-3.5k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 u c3 ne moze da stane ni pola coveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ? c3 je u vreme kad je izašao važio za jedan od najprostranijih u toj klasi. siguran sam da je u međuvremenu porasla al svejedno nije mali. vozio sam ga i nisam imao nikakvih problema (osim standardnog A stuba na 3/4 vidnog polja, al to je tako na svakim malim kolima ako imaš preko 185) visok sam 195 za one koji me ne znaju, i to po SI merilima, ništa bugarski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 c3 je jedino dobar po prostranosti sve ostalo ne valja :D mada auto star 8-10 god sve isti kurac, vazno je kako je odrzavan Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 http://i.imgur.com/ol9S3z3.jpg http://i.imgur.com/A4KJszx.jpg jbg, ja bi u ovom prostoru imao klaustrofobicne napade vozio sam se u njemu, i bilo koji duzi put od 25min bi mi bio previse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ni ja nisam za c3, previse plastike u njega, nema cvrstinu, predjes preko rupe sve krcka bar u ovom koji je brat imao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 http://i.imgur.com/ol9S3z3.jpg http://i.imgur.com/A4KJszx.jpg jbg, ja bi u ovom prostoru imao klaustrofobicne napade vozio sam se u njemu, i bilo koji duzi put od 25min bi mi bio previse pa u ovakvim kadrovima i jaguar izgleda tesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 c3 obican mi je zenski auto.. c3 picasso mi se svidja, ali su kretenski skuplji.. polo je super zujalica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 zar Pikaso nije c4? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Eo i mog Jazzijanovica 1 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 imas xsaru,c3 i c4 kao picasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 nisam znao da ima c3 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 je l' vredi gledati citroen c3 (ili xsaru možda) ili vw polo za oko 3k obzirom da su to automobili stari po 8-9 godina? Treba prvo da definises sta ti je "klasa" u kojoj kupujes auto - c3 i c4 (odnosno ranije xsara koju c4 menja) nisu ista klasa, nisu automobili pravljeni za iste potrebe i samim tim imaju svoje specificne prednosti i mane. Tipa isto godiste, ista cena, isto stanje, xsara ti je od c3 u najavi skuplja bar 100 evra kad oces da menjas gume jer ima 15" umesto 14" felne (u nacelu, postoje odstupanja zavisno od opreme i jednog i drugog). Kao sto jebiga ako Drale uzme Hondu CRV sa 18" felnama (sto je skoro pa standard na tim dzipovima), treba da racuna na 1.500 evra za set zimskih guma, dok ako uzme recimo Scenic sa 15" ili 16" felnama moze da racuna za trosak za gume ili 250 ili 450 evra. Potrosnja isto tako - nacelno ce xsara uvek da trosi bar 1-2 litra vise na 100km od c3 (opet zavisi od stanja, motora i sl). Ali s druge strane u xsaru opusteno stane cetvoro da idu na more, dok je sa c3 to vrlo diskutabilno, tj mora da budu bas manjih cetvoro kojima ne smeta guzva :) Polo je ok, ali imaj u vidu da tu ide "porez na VW" skoro pa kao i za Golf. Dakle skuplji je polovnjak solidno od svoje klase samo zato sto je VW i zato sto ce da "traje". Ovo traje nije pod navodnicima zato sto nije istina, VW je svakako odlican auto, nego iz razloga sto na ovim prostorima ta marka ima skoro pa mitski status, samim tim i kolekcionarsku cenu. I pritom ovde i Skodu svi racunaju isto kao VW, ja kad sam prodavao Fabiu zvali su me ljudi kojima je svejedno da li uzimaju Pola ili Fabiu, tako da ti i to mozda moze biti ok opcija. E sad tu onda dolazis do ovoga sto kaze Dovla: mada auto star 8-10 god sve isti kurac, vazno je kako je odrzavan Tipa ako naletis na nekoga koga znas koji prodaje auto i znas kako je odrzavan, kao sto je Gruja uzeo Focusa onda uzimas odmah taj, bez tih dilema. Jer sve te sitne dileme su male u poredjenju s time da ne znas da li je autu motor bio zaribao ili se prevrtao na krov c3 obican mi je zenski auto.. c3 picasso mi se svidja, ali su kretenski skuplji.. Iskren da budem ja ne razumem preterano taj koncept mini-mini venova, nekako mi je to idiotski. U smislu nema on toliko vise prostora od obicnog c3, tako da bih uvek pre uzeo ili standardni c4 ili lepo c4 picasso. Ovo se odnosi generalno na sve marke koje imaju ta vozila, ovo mi je samo bio kao primer. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Mnogo bitno sta coveku auto predstavlja u zivotu i kako ga koristi Onima kojima je sve jedno ili ne znaju, uzmes koji ti je lep na oko, sve je to slicno :), i tu je onda presudno stanje auta. To je otprilike to Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 bio sam u šapcu danas popodne, obišao jedno 6-7 placeva i karina banana. i to ne u cenovnom rangu koji sam naveo nego generalno, ne postoji auto za koji bih se zalepio tamo na prvi pogled, sve kršine :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Tebi je baš 3k limit? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts