Lex Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2017 Report Share Posted December 2, 2017 misfits! :) ali nije film! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Moram da podelim opštu retardiranost DCa.. I zaslužuju da budu pacovi koji jesu... No iz nekog razloga i dalje gotivim neke njihove stripove.. Ali ovakve stvari jednostavno ne razumem... Deo iste edicije, stampano u istom izdanju. Koji penis?! Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 To the torrentomobile! Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Na HBOGO krenule avanture Supermenovog dede, Kripton https://www.youtube.com/watch?v=I8QL_s0SrgI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Na HBOGO krenule avanture Supermenovog dede, Kripton Može neko da prebaci ovo u DC topik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Vidi, radi YT embed u citatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 ahahah to je necija briljantna ideja da tera ljude da prvo kace linkove pa onda sami sebe da kvotuju u sledecem postu da bi se efektivno post counter udvostrucio...someone's a devious genius =o)) inace taj kripton je...shajaznam....prazan =o( tj, nakon prve 2 epizode jedini pravi suspens je moguc ako je neko vec upoznat sa materijalom pa mu name dropovi kao sto su brainiac ili adam strange ili phantom zone nisu beznacajni geek-babble glavni lik je slab, pozitivci oko njega su blargh, mala crnkinja je ok, ali i njoj niko ne cini usluge sa scenariom baristan selmi je kul ali i njega ima skoro nimalo cerka glavnog negativca je ulogu dobila jer i pored bele kose strasno lici na ursu is supermena 2 =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2019 Report Share Posted January 2, 2019 Aquaman - https://www.imdb.com/title/tt1477834/ Ova Amber Heard se doterala za ovaj film, swe pohvale. Meni se dopao - izuzev dela gde je akvamena istoriji učio čuvar svetionika sa pola osnovne škole, ostatak je zanimljiv, ima i pokoja fora, može da se gleda. Lundgren je dao svoj maksimum a Defo kao da je odglumio na autopilotu, pa mi on čak deluje slabije i od Nikol Kidmen koja se jedva pomera. Ah da, kostim Mante je možda namerno takav, ali ne samo izgled već i pokreti sve sve izgleda kao epizoda moćnih rendžera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 2, 2019 Report Share Posted January 2, 2019 Vidim da su HBO pustili sad za NG kao film iznenadjenja Justice League I mogu reci da je bas prilicno sranje, prekinuo sam na pola. Mnogo mi je jaci Marvelov Infinity war.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2019 Report Share Posted January 3, 2019 On 1/2/2019 at 3:14 PM, DJAPEH8 said: Vidim da su HBO pustili sad za NG kao film iznenadjenja Justice League I mogu reci da je bas prilicno sranje, prekinuo sam na pola. Mnogo mi je jaci Marvelov Infinity war.. Ta dva filma ne mogu ni da se uporede, a možda ne bi ni trebalo... ja sam JL pogledao mislim u nekom avionu kad ništa drugo nije bilo "na meniju" i stvarno je bolno za gledanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 9, 2019 Report Share Posted January 9, 2019 da okačim i ovde, zapravo... 4 minutes ago, Debeli said: Liga Pravde (Justice League, 2017) pošto sam pogledao Beti protiv Supija, i Čudesnu Ženu, gledam kako DC prati Marvela. Marvel je daleko otišao, ali odmah da kažem - DCovi heroji su old skul super heroji, pravi super heroji, a Marvel je kao neka ne tako loša, drugačija, kopija. mislim, Beti oživljava Supija, a Supi mu kaže: "You won't let me live, you won't let me die." stripski. old skul stripski i to je sve što imam da kažem na temu Marvel vs DC. ja sam prosto oduševljen filmom. Beti ubija pa oživljava Supija. i Aflek mi polako leže kao Beti. mada nije dovoljno, ni približno mračan u ovom delu. Crnjobot i Vodozemac još imaju da mi se dokažu, ali videćemo... Beri Alen vrh. JL mora da bude bolji od Avendžersa. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 Izgleda da će novi Betmen biti lik iz emo vampiri sage... https://news.yahoo.com/batman-actor-robert-pattison-people-133036875.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 10 hours ago, manson said: Izgleda da će novi Betmen biti lik iz emo vampiri sage... https://news.yahoo.com/batman-actor-robert-pattison-people-133036875.html ovo sam saznao tako što sam pratio meme po internetu pa tek onda videh ovu genijalnu vest :) mada ko će ga znati, možda nas iznenadi! Videh kad smo kod iznenađenja Nindža Kornjače vs Betmen animirani, to moram da pogledam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 19, 2019 Report Share Posted May 19, 2019 17 hours ago, Lucky said: ovo sam saznao tako što sam pratio meme po internetu pa tek onda videh ovu genijalnu vest 🙂 mada ko će ga znati, možda nas iznenadi! Videh kad smo kod iznenađenja Nindža Kornjače vs Betmen animirani, to moram da pogledam 🙂 Batz vs kornjače je meni bio super Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 20 hours ago, nickwood said: Batz vs kornjače je meni bio super a to nije nešto novo? videh da je izašao pre 2-3 dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 On 5/18/2019 at 9:56 AM, manson said: Izgleda da će novi Betmen biti lik iz emo vampiri sage... https://news.yahoo.com/batman-actor-robert-pattison-people-133036875.html lik je zapravo odlican glumac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 1 hour ago, G!!! said: lik je zapravo odlican glumac meni više facom nije za betmena ali iskreno ni ben aflek mi nije nešto godio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 On 5/20/2019 at 10:56 AM, Lucky said: a to nije nešto novo? videh da je izašao pre 2-3 dana? Novo je, šta, ja nisam sposoban da gledam novo, to hoćeš da nalepiš ovde, šta, ajnaferku u dvorište Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 23, 2019 Author Report Share Posted May 23, 2019 (edited) Ukucajte samo "cringe trailer" u Youtube, i dobićete trejler za novu CW seriju "Batwoman" :-) Edited May 23, 2019 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2019 Report Share Posted May 23, 2019 On 5/19/2019 at 2:30 PM, nickwood said: Batz vs kornjače je meni bio super nesto najboljesuperherojsko sto sam pogledao u skorije vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 On 5/21/2019 at 2:18 PM, nickwood said: Novo je, šta, ja nisam sposoban da gledam novo, to hoćeš da nalepiš ovde, šta, ajnaferku u dvorište Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2020 Report Share Posted August 23, 2020 Iziš'o novi Tvajlajt! Sviđa mi se ovaj "retro" fazon lepo su preneli, od logoa preko dizajna, gedžeta itd. Ne mogu da procenim ovog Petisona ipak i dalje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 23, 2020 Report Share Posted August 23, 2020 hah, sta je sa ovog kostima od 2 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 deluje mi odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts