daniiL Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Original slike sa neta.http://www.overclockzone.com/forums/showthread.php/3308752-อย่างสวย-!-มาแล้ว-!-Unboxing-การ์ดจอที่เป็นกระแสที่สุด-ณ-เวลานี้ 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Dobio na test pa prodaje? :D Na stranu sto je dobio na test 6 kartica :D Na stranu sto nije ASUS vec Nvidia referentna kartica ;) 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Odakle znas Zola? Jesi pozvao i pitao? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Vise si dosadan nego zanimljiv. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Samo da najavim ekipi ovde da cu tamo na jesen verovatno prodavati ovu kartu pa kome se dizhe na visoki framerate n shit neka steka novce, nemam neku cenu za sada ali ko se stvarno namerio na ovakvo nesto lako cemo se dogovoriti. Kolko vidim i dalje je najbrza u svojoj generaciji zbog base clocka od 1253MHz i boost clocka od 1355MHz....https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/gtx-980-ti-amp-extreme#spec Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautyOfAnarchy Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Imam Phenom x4 b55 procesor (2 jezgra otkljucana), a uzeo bih neku polovnu graficku, do koje serije vredi ici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Zavisi sta hoces da igras, tj neke igre su malo zahtevnije po pitanju procesora neke nisu. Same serije nisu toliko bitne, bitno je da gledas neku karticu koja nije previse jaka jer neces moci da iskoristis to sto si je platio vise. U sustini sve do nivoa performansi GeForce 750ti ili eventualno Radeona 270 bi trebalo da sljaka ok, preko toga nemoj ici nikako. Dakle recimo radeoni 6970 ili nize, 7790 ili nize, od starijih nvidia gledaj tipa GTX 660 ili nize, 560ti ili nize i tako nesto. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 (edited) Ako mogu da dopunim malo odgovor. :) Gledaj da nasviras taj CPU ako mozes. Mogao bi on vrlo verovatno da napoji i r9 270x. Koliko se secam (moguce i da gresim), Nvidia karte izvlace vise FPS iz slabijih CPU-a od AMD karti... Tako da i to moze da ti da direkciju. Jasno je da je 6970 zajeban potrosac, pa gledaj i to... Taj CPU vec sam vuce dosta struje. Edited May 26, 2016 by samur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 ^Pazi na napajanje (ne mislim samo na snagu, nego i na konektore, gtx 750ti je dobar jer ne zahteva dodatno napajanje preko pinova) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautyOfAnarchy Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Narucio gtx 950, pa cu u nekom momentu CPU jaci :). Bio sam razmisljao o 750TI, ali za 30 eura gore nema veze, a ni 950 nije velik potrosac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Samo glasine, ali kao, 480 ili 480X bi trebalo da je oko 200 sa 4 GB i oko 230-240 sa 8 GB, a DX12 performanse navodno na nivou GTX 1070. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) Ocekuje se da ce biti 15% sporiji nego GTX 980 ti za $199 , TDP 150w. Nema jos benchmarkova znace se krajem Juna, al u svakom slucaju mislim da ce RX 480 biti najbolja price per performance kartica na trzistu. Imace verzije od 4 i 8 GB. Bice fenomenalna 1080p karta. Edited June 1, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 nikita koju graficku ti imas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 (edited) HD7950 koja je bila na rudarenju <3 Edited June 1, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Vec polako krece masivno prodavanje kartica, u iscekivanju rx480. Mada opet treba prvo videti benhcmark, ali bez sumnje ova kartica ce izazvati bum , tj vec je izazvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post freej! Posted June 2, 2016 Popular Post Report Share Posted June 2, 2016 3 Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Dotle ce nevidija da prdi na ibici sa ovom novom serijom. Zato i mogu da tako odrape cene. Jos kod nas je sve skuplje u odnosu na normalne zemlje... AMD moze na tom midrange-u nesto da uradi jer im je nVidia ostavila prostora, ne znam kad tacno izlaze te 1060 karte... Inace, svim srcem sam za AMD, al nesto je tuzno u poslednjih par godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Mi Srbi smo uvek za male i nesvrstane, GO AMD. Iako uvek kupujem isključivo Nvidiu hahha :D Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Generalno u EU je skuplje nego u americi. Mene je bas privukao ovaj polaris, mada sto se tice procesora za sad sam uz intel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Fun fact: Nvidia podrazumevano (makar na Keplerima) izbacuje sliku na HDMI port u ograničenom kolornom opsegu (16-235 po boji, umesto 0-255), što je podrazumevani prikaz na HD televizorima, ali nije OK za PC monitore. Još se ja sve pitam šta nije u redu sa crnom i drndam kontrast na monitoru pokušavajući da naštelujem, ali to nije to. Fora je što u starijim drajverima nije bilo mogućnosti da se to promeni, a pre neki dan sam instalirao novije (362.00) i sada postoji opcija: Sad je slika ponovo sjajna, IPS sjajna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Raidmax Monster II ili COOLER MASTER MasterCase 5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 (edited) Ja sam skoro pazario nov komp (osim graficke koju sam uzeo krajem prosle godine), pa sam se ispucao dosta, nisam planirao i kuciste ali sam mora i uzeo raidmax scorpio V. Nisam zazalio mnogo je gotivno kuciste, pogotovo sto je kod nas malo teze doci do nekog brand name kucista po realnoj ceni Edited June 7, 2016 by BakiZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nikolasi Posted June 7, 2016 Popular Post Report Share Posted June 7, 2016 (edited) Voodoo vidim da drzis na 1080p to je najbolje za youtube :P Kad programiras stavii na 1080. :DDD Edited June 7, 2016 by Nikolasi 3 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts