Jump to content

BeautyOfAnarchy

The X
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

About BeautyOfAnarchy

  • Birthday 07/01/1987

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    SGP
  • Omiljene igre:
    wc3,wow

Recent Profile Visitors

2,051 profile views
  1. Lights Hope sa najvise populacije ili Kronos 3 u martu izlazi.
  2. Mislio sam low dok ne promenim graficku :). Jel bi 550 w PSU bilo dovoljno za tu konfig?
  3. Sta mislite o ovoj konfiguraciji za neki low gaming? Graficka je gtx 950, ali bih je menjao nekada. Ne znam koji ram uzeti, isao bih na 8 gb za sada pa posle mozda dodao? ryzen 1600 Asrock AB350 pro 4 SanDisk SD8SBBU-240G-1122 Chieftec GPS-550A8
  4. Samo pokrivaju sebe od tuzbe, skoro cela ekipa radi za Elysium svakako. Zanimljiva desavanja, skoro je neko hakovao kineze, oko 800.000 dolara je obrt novca bio na tim gold selling sajtovima. A ovih dana je nadjeno i neko hakovanje vezano za admin privilegije (ajtemi, gold itd).
  5. Narucio gtx 950, pa cu u nekom momentu CPU jaci :). Bio sam razmisljao o 750TI, ali za 30 eura gore nema veze, a ni 950 nije velik potrosac.
  6. Imam Phenom x4 b55 procesor (2 jezgra otkljucana), a uzeo bih neku polovnu graficku, do koje serije vredi ici?
  7. Preporuka za gaming kućište, u nekom rangu 300-400 evra (znam da je malo)? Da li novo, polovno, ili neka kombinacija ?
  8. Ako je pak komplikovano, ne zamarajte se :D U ekselu: =NORMINV(1-0,209;140;25) = 160,2
  9. Znaci direktno sa skrilla na bankomat bez deviznog racuna? Vidim da dosta ljudi hvali ovu payoneer opciju, ima li neko s njom iskustva?
  10. Prošlo je dosta vremena, ne znam da li se nesto promenilo? Da li je skrill i dalje najefektivniji nacin podizanja para? Odnosno na primer da imam 1000 dolara na elance kako bi bilo najefektivnije podici ih?
  11. http://www.kurir-info.rs/naucnici-doziveli-sok-pronaden-dokaz-da-bog-postoji-clanak-1441943 :D
  12. Pa rade, sljakaju i plate su solidne. A proizvodi onako, ok su, ja kao lokalni patriota ih konzumiram a u menzi u Ns dobijamo gromove xD.
  13. Moguce je da je napajanje, menjao sam ga vec al tad je bio crko skroz. Mogu li ja to da proverim nekako a da ne ubacujem drugo ? A za taj bluescreen nisam nista skontao osim da je to neka zajebancija,mozda sam ja to lose razumeo :)
  14. Na random vremena,najcesce u sred partije bilo ladder ili neka mapa , monitor postaje crn , kao da je otisao u stand by,crn ekran,lampica trepti,nema ni zvuka a kuciste prestaje isto sa aktivnostima, i ne mogu izaci iz toga ma sta stiskao. Jedino mogu da restartujem komp a i za to mu treba nekih 5-6 sekundi da uopste krene restart,vrlo cudno. Potpuno je random kada ce se desiti, neki put 2-3 puta na dan neki put i po 10+ puta .Igram war vec godinama :) al je ovo pocelo da se desava skoro. Reinstalacija windowsa,wara i drivera za graficku nisu pomogli,nije ni neki virus,spyware i sl. Dajte neke ideje :)
  15. E pa posto je TT banka bilo kod mene i posto sam je ja prebacio anarionu mogu ti reci da je bilo manje od 500 golda i manje od 6k u matsima (koji sada vrede garant duplo manje).Kako bi se ti matsi podelili ravnomerno svim clanovima po zaslugama ne bi ti niko mogao izracunati nikako :) narocito ako se uzme u obzir da se cena menja svaki dan :). Pozdrav za sve TT-ovce :) -Brainy
×
×
  • Create New...