lancemi3d Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 http://store.steampowered.com/app/353420/ U prevodu, da li je stvarno vredno uzeti? Video sam negde da pise da su komponente kad bi ih sam pravio 550$, a da ovo kosta 500$. Deluje zanimljivo, lako prenosivo, jacina kompa deluje dobro(tera gta V dobro koliko sam video na traileru, primera radi). Ako neko zna nesto vise, da napise neke pluseve i minuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Kostalo bi te manje kad bi sam pravio, a i3 i gtx 750 1GB i 4gb ddr3 nije neka gaming konfiguracija. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Ne znam bas koliko bi te manje kostalo, tipa slicna konfiguracija u Emmiju je nekih $490. Ok ima 8GB rama, ali opet s druge strane ima i verovatno krs kuciste i napajanje, kad se sve sabere i oduzme deluje da bi taj Steam machine bila bolja kupovina u konkretnom primeru. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) Ne znam bas koliko bi te manje kostalo, tipa slicna konfiguracija u Emmiju je nekih $490. Ok ima 8GB rama, ali opet s druge strane ima i verovatno krs kuciste i napajanje, kad se sve sabere i oduzme deluje da bi taj Steam machine bila bolja kupovina u konkretnom primeru. Jedini plus koji vidim jeste sto je samo kuciste malo i mislim da bih mogao fakticki da ga nosim sa sobom i na neke odmore ukoliko je potrebno, lako je prenosiv, ali sam mislio da je malo jaci od navedenog. U prevodu siguran sam da za nekih 500e mogu da sklopim jaci kompjuter s nekom i5-icom na primer. Ukoliko neko moze da mi uporedi ovu gore koju sam pomenuo sa ovom http://store.steampowered.com/app/353390/, koja je cak i jeftinija ali i vidim da pise You’ll experience powerful and immersive gaming with the high performance NVIDIA® GeForce® GTX GPU 2GB GDDR5 , koaj, verujem da je bolja graficka, a i procesor bi takodje trebao da je i3, ali sigurno postoji razlog zasto je ova jeftinija za 50$. Edited June 12, 2015 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 ta graficka je gtx 860m Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Koliko sam ja video, ova alianware masina fura GTA 50 na 35 do 55 frame-ova, u zavisnosti od situacije, sto bi trebalo da je dobro, igrivo? Takodje zanima me od prilike da li bih imao 150fps ili vise u cs;go sa ovom konfiguracijom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Ne znam kakvo im je ovo kućište, ali pretpostavljam da je plastično sranje, a napajanje pasivno (pico PSU) pa bi trebalo uz GTX 750 da bude prilično tiho. U svakom slučaju, ok mašina realno. Pazi kako god da okrenes u pitanju je neka "brand name" masina, koliko god to nekome bilo bitno ili ne, cenim da hardcore entuzijasti i nisu bas ciljna populacija. S druge strane imas vec spreman operativni sistem, koji fakat jeste besplatan, ali iz perspektive prosecnog korisnika on dobija sistem koji ukljuci u struju i prikaci na tv/monitor i sve radi odmah, moze odmah da se igra. Idealna situacija tipa za kevu koja kupuje klincu fazon peti osnovne komp, a kad klinac poraste vec ce znati i sam da kupi win ili sta mu treba ako mu treba mimo igranja. Koncept prakticno kao konzola. U tom smislu mi je skroz ok cena, ne bih ja licno to kupio, ali kapiram da ima mnogo ljudi kojima bi ovaj koncept bio mnogo interesantniji od "otisao sam u Gigatron i kupio komp a posle mi je dosao mali Perica da mi instalira windows". Koliko sam ja video, ova alianware masina fura GTA 50 na 35 do 55 frame-ova, u zavisnosti od situacije, sto bi trebalo da je dobro, igrivo? Takodje zanima me od prilike da li bih imao 150fps ili vise u cs;go sa ovom konfiguracijom? Ne verujem da za pocetak treba mnogo da se nadas da mozes da kupis ovu konfiguraciju osim ako nemas nekoga da ti donese iz Amerike, ne verujem da ce se u skorije vreme pojaviti kod nas. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Iako se pojavi dok se uglavi Kurta i Murta bice fina cena. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Koji valjani eksterni case da uzmem za HDD kojeg cu izvaditi iz laptopa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 moze neki predlog za budzet konfu ili laptop za filmove/muziku/jutube/ofis.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Koji valjani eksterni case da uzmem za HDD kojeg cu izvaditi iz laptopa? ja sam uzeo neki najjeftiniji u tehnomaniji i pristojan je, ne deluje jeftino uopšte, jedino što je uz njega došao baš debeo i dugačak kabl koji u torbi zauzme više mesta od samog harda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Thx za info, na kraju sam rezervisao ovaj LC Power LC-25U3-Becrux posto imaju u radnji u kojoj uzimam i SSD pa taman usput :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 LC Power LC-25U3-Becrux thats the one! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 BeKruks Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 gtx 970 ili gtx780? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 970 ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Nedelju dana do izlaska amd kartica, sačekaj bolje cene Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Haha, toga nema u Srbiji Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Srbija robija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Srbija ubija. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Da li se isplati 50e prelazak sa i7 4770k na i 4790k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Ne Hvala na brzom odgovoru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 hocu da uzmem novi mis,video sam da dosta ljudi hvali ove a4tech bloody miseve.Konkretno me interesuju modeli V5M i V7M.Kostaju negde oko 20e.Jel neko koristio ove miseve i kakvi su utisci.Ja nisam nesto zahtevan,bitno mi je da mis ne baguje i da ne rikne u kratkom roku.Do sad sam koristio Logitech i prezadovoljan sam kako su se pokazali,ali ako vec ne moram da dajem skoro duplo vise para za njih uzeo bih ove a4tech. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 drugar ima, zna da zabaguje pri brzim pokretima Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts