Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Dok sam jos bio u opstini mi smo nesto pomagali taj Atletski klub Novi Beograd u kome je Bekric trenirao (ne znam da li je i dalje tamo), i ono kad god se vrate s nekog takmicenja dodju tamo da nam se pohvale i sl, i jos pre jedno 3-4 godine je taj neki njihov glavni baja tvrdio kako je Bekric nevidjeni talenat, buducnost nase atletike i sl i sl. I meni ono decko delovao sasvim ok i normalan, ali ono brate mi tih mladih zvezda u najavi imamo milion pa se nista ne realizuje. Onda je tipa pre jedno 2-3 godine prvi put oborio drzavni rekord u toj disciplini sa nesto tipa 18-19 godina i ok, to je stvarno bio uspeh vredan paznje, ali sam opet kontao da su ti nasi drzavni rekordi daleko od nekog svetskog nivoa. Ocigledno je u medjuvremeno jos vise napredovao i stvarno svaka mu cast!

• Upvote (+1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Iz cista mira me neki lik pitao da se bijemo 1v1 a ja ga samo gledao i kulirao dok me on napusavao u trenutku mimoilazenja.
Nemam pojma, realno odreagovao sam kao gospodin [:D]
Je l bi neko od vas prihvatio poziv za fajt sa random osobom na ulici ili biste odreagovali kao ja dok vam lik govori da ste pic** itd

Edit: lik je izgledao kao onaj Dzoni Kvid iz RocknRolla, jos nizi i mrsaviji [:D]

Edited by Atelas

jel lik bio pijan ili sta, jel ti se to na bir festu desilo ? Da je pijan il tako nesto iskulirao bi, iskulirao sam vec par puta, a da mi neko ovo uradi u knez mihajlovoj trezan - iz cista mira da mi kaze tako nesto, pa da je Majk Tajson udavio bi ga. Kontam da bi svaki normalan covek odreagovo tako, jebem li ga, zamisli ides sa zenom i to ti se desi, kakav covek ne bi odreagovo..

1992. post  I DE MO

Edited by Ћела

When the going gets tough, the tough get going

Nije delovao pijano niti se desilo u Bgu, u trenutku mimoilazenja samo je zastao i hteo da se bije a ja sam samo kulirao i nastavio svojim putem.
nasilje je glupost Celo!!

Idem da napravim omlet i zamisljam sta bi bilo da sam rekao "Ajde siso dodji da odmerimo snage" [:D]

Јуче сам видео неког лика у белој Харон мајици у 25. Ушао на Богословији, изашао код Новог гробља. Нисам се јавио, офц.

• Upvote (+1) 1
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...