Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

razmisljao sam prosle godine o marketing paradoksu tih akva parkova. Vec sada su cene oko 10e, a akva parkovi su puni do te mere da je meni ta guzva (cuo sam da se ceka pola sata na red za tobogan) jedan od glavnih razloga da ne odem.. sad, njima je u interesu da sto vise ljudi dodje, ali da u isto vreme ne bude guzva :) a da opale cenu 30e, verovatno bi dobili dosta losih kritika, kao na ovu krizu i to

moguce da ih forsira opstina/politicari da odrze cenu kako bi narod bio bar malo srecniji

To je moj stil kucanja..

Kako može da ti bude stil kucanja da kucaš postove koje niko ne razume? :) Valjda je cilj da u komunikaciji obe strane razumeju šta ovaj drugi hoće da kaže? 

Recimo, tebe nešto interesuje i postaviš topic na forumu a onda neko odluči da ti odgovori sve tačno i precizno, ali sa kvakom - na hindu slengu. 

Ajde uozbiljite se ljudi, glava boli od onoga gore :)

Da li bi me neko prosvetlio sta je 'vrv'?

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Sine, problem sa tastaturom još i mogu da skontam, mada mislim da bi trebalo sporije da kucaš jer neko ipak čita to sto napišeš. Ili barem pokuša. Tako da stav, jbg tastatura ne valja a vi se patite da pročitate je malo bez veze, da tako kažem.

Pune rečenice je interesantna sintagma, upamtiću je.

• Downvote (-1) 1
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Okej.. Evo pojasnjenje..

mislio sam da se taj post odnosio na mene jer sam (izgleda) postao poznat po takvom nacinu pisanja. A ti je iz dva razloga. Zato sto vcinu recenica volim da prosirim da bi bila sadrzajnija jer takodje volim da su recenice pune (bio sam jedan o boljih na sastavima iz srpskog pa mi je ostalo to po defaultu), i drugo jer mi je fon retardiran pa kada pisem neke duze recenice ne modu da presaltam gore sta sam napisao a da ne sjebem pola teksta pa ne znam sta sam tacno napisao pa nastavim onako kako mislim da jeste pa ispadne da nije ni blizu i onda jbg.. tastatura je takodje retardirana pa kad nesto stv treba da kazem vazno omasim jedno slovo a stavim drugo, sve ode d djavola i tu i ja popizdim.. Jbg.. Kao sto rekoh dok ne kupim nov fon tako je :( a vrv=verovatno i stv=stvarno :P

Nego, da stavljam ja legendu ispod mojih postova ako ne razumete neke skracenice?

a korišćenje recimo zareza ti nije ostalo po defaultu od sastava iz srpsko, to nije, je li ?

APLXfvu.jpg

• Upvote (+1) 2

hvala na ukazanom razumevanju.. :)

p.s. Problem je u tome sto zapravo kucam sporo i gledam sta pisem iz istog razloga (zamisli da ne gledam) ali postoji onaj problem u glavi kod nas.. Npr.. Krenes da citas nesto i sad u recenici koja ide ovako: ja sam bo u carsiji i napo sm se ko stok.. Procitaces onako kako bi zapravo trebalo da pise jer ti mozak sam nastavlja reci na osnovu datih prvih i poslednjih slova.. Tako isto je i sa mojim pisanjem.. Trudim se maksimalno da vidim greske al mi neke prolete jer moj mozak registruje da su upisane tako kako bi i trebalo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...