Trooper Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 razmisljao sam prosle godine o marketing paradoksu tih akva parkova. Vec sada su cene oko 10e, a akva parkovi su puni do te mere da je meni ta guzva (cuo sam da se ceka pola sata na red za tobogan) jedan od glavnih razloga da ne odem.. sad, njima je u interesu da sto vise ljudi dodje, ali da u isto vreme ne bude guzva :) a da opale cenu 30e, verovatno bi dobili dosta losih kritika, kao na ovu krizu i to moguce da ih forsira opstina/politicari da odrze cenu kako bi narod bio bar malo srecniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 @peja To pitaj bulbasaura bice zajebano Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ma samo volim taj tf.. Jos da ima mister bean mislim da bi najvise pasovao za ovaj topik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 baš bi pasovao :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 ja i dalje cekam da ubace yaoming smajli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 vrv uskoro You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 nzm dalisi ozb Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 o fav glaba blaba prljjljljtrtrrrr You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Kad smo vec kod toga.. Moze i meme da ubace par.. Sa tim i ovim prethodnim predlozima mislim da bi nasi postovi bili ispunjeniji.. Its just me.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 баш је бзвз то што пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 super jet aj novi treand kucanaj mogili bvi da forisrano to kucanje dkao da nemao bekspejc nego šta ste vi radiltir danas??!~!__To je moj stil kucanja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Jesi za hot chat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Nisam hot sry :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 To je moj stil kucanja.. Kako može da ti bude stil kucanja da kucaš postove koje niko ne razume? :) Valjda je cilj da u komunikaciji obe strane razumeju šta ovaj drugi hoće da kaže? Recimo, tebe nešto interesuje i postaviš topic na forumu a onda neko odluči da ti odgovori sve tačno i precizno, ali sa kvakom - na hindu slengu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ajde uozbiljite se ljudi, glava boli od onoga gore :) Da li bi me neko prosvetlio sta je 'vrv'? ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 bulbasaur zna! :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ajde uozbiljite se ljudi, glava boli od onoga gore :) Da li bi me neko prosvetlio sta je 'vrv'? Претпостављам да је то вероватно :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post babaphet Posted August 8, 2013 Popular Post Report Share Posted August 8, 2013 Okej.. Evo pojasnjenje.. mislio sam da se taj post odnosio na mene jer sam (izgleda) postao poznat po takvom nacinu pisanja. A ti je iz dva razloga. Zato sto vcinu recenica volim da prosirim da bi bila sadrzajnija jer takodje volim da su recenice pune (bio sam jedan o boljih na sastavima iz srpskog pa mi je ostalo to po defaultu), i drugo jer mi je fon retardiran pa kada pisem neke duze recenice ne modu da presaltam gore sta sam napisao a da ne sjebem pola teksta pa ne znam sta sam tacno napisao pa nastavim onako kako mislim da jeste pa ispadne da nije ni blizu i onda jbg.. tastatura je takodje retardirana pa kad nesto stv treba da kazem vazno omasim jedno slovo a stavim drugo, sve ode d djavola i tu i ja popizdim.. Jbg.. Kao sto rekoh dok ne kupim nov fon tako je :( a vrv=verovatno i stv=stvarno :PNego, da stavljam ja legendu ispod mojih postova ako ne razumete neke skracenice? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 bizarno =c Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Sine, problem sa tastaturom još i mogu da skontam, mada mislim da bi trebalo sporije da kucaš jer neko ipak čita to sto napišeš. Ili barem pokuša. Tako da stav, jbg tastatura ne valja a vi se patite da pročitate je malo bez veze, da tako kažem. Pune rečenice je interesantna sintagma, upamtiću je. 1 ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 од мене имаш плус! нек пукну душмани 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Okej.. Evo pojasnjenje.. mislio sam da se taj post odnosio na mene jer sam (izgleda) postao poznat po takvom nacinu pisanja. A ti je iz dva razloga. Zato sto vcinu recenica volim da prosirim da bi bila sadrzajnija jer takodje volim da su recenice pune (bio sam jedan o boljih na sastavima iz srpskog pa mi je ostalo to po defaultu), i drugo jer mi je fon retardiran pa kada pisem neke duze recenice ne modu da presaltam gore sta sam napisao a da ne sjebem pola teksta pa ne znam sta sam tacno napisao pa nastavim onako kako mislim da jeste pa ispadne da nije ni blizu i onda jbg.. tastatura je takodje retardirana pa kad nesto stv treba da kazem vazno omasim jedno slovo a stavim drugo, sve ode d djavola i tu i ja popizdim.. Jbg.. Kao sto rekoh dok ne kupim nov fon tako je :( a vrv=verovatno i stv=stvarno :P Nego, da stavljam ja legendu ispod mojih postova ako ne razumete neke skracenice? a korišćenje recimo zareza ti nije ostalo po defaultu od sastava iz srpsko, to nije, je li ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 hvala na ukazanom razumevanju.. :) p.s. Problem je u tome sto zapravo kucam sporo i gledam sta pisem iz istog razloga (zamisli da ne gledam) ali postoji onaj problem u glavi kod nas.. Npr.. Krenes da citas nesto i sad u recenici koja ide ovako: ja sam bo u carsiji i napo sm se ko stok.. Procitaces onako kako bi zapravo trebalo da pise jer ti mozak sam nastavlja reci na osnovu datih prvih i poslednjih slova.. Tako isto je i sa mojim pisanjem.. Trudim se maksimalno da vidim greske al mi neke prolete jer moj mozak registruje da su upisane tako kako bi i trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts