jasamnepismen Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Zapravo niko iz mog odeljenja nije uradio nishta, osim eventualnog razdvajanja ostalih imbecila, pa su i oni dobili po nosu, al su svi morali u stanicu. Inache, Gimnazija je u pitanju, nije neka da kazem lolo shkola. Lik koji je zapocheo sranje, iz drugog odeljenja je i zavrshio je uchiteljski fakultet. Ne znam, mozda kenjam i ja, al' sam josh pod utiskom. Nije mi jasan mentalni sklop tih ljudi. Jedan lik je krenuo jebenim nozem na drugog, AL' ONIM ZA MAZANJE PASHTETE! Dfak? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Inace iz licnog iskustva znam da to sto su iz gimnazije nema nikakve veze sa tim kakvo je odeljnje,moje je bilo sacuvaj boze kapiram da i u najgorim skolama onakvo odeljenje se ne vidja cesto,naravno zavisi i od toga o kojoj gimnaziji je rec :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Trn, vi ste bas pravili rusvaj u gimnaziji, a? Ja nikad nisam cuo za nekog da prica da je njegovo odeljenje bilo najgore, tako da pretpostavljam da vase zasigurno jeste. #najveciludaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Pa u Cacku i ima veze shto je gimnazija, mislim, debila ima svuda, al' kod nas bash nisu bili u vecini, makar mislim. Nije kaubojska shkola toliko. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 'tro "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Ja stvarno prvi put čujem da se neko pobije na godišnjicama mature, auf kakav crnjak. Kod nas bre prošle godine na 5 godina došli su svi koji su mogli (80%), svi se počepili i veselili, tipa i ljudi koji se nisu pogledali u gimnaziji tamo su bili bratići najbliži, baš je pozitivna atmosfera bila, doduše uvek je bilo tako u našoj generaciji u gimnaziji, nije nikakvih netrpeljivosti bilo osim tu i tamo neke tuče koja ispadne što mu dođe normalno za pubertet. Edited June 15, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 u mojoj gimnaziji mislim da sam video ukupno pola tuče (ono gurali se i po jednom udarili pre nego što su razdvojeni) za četiri godine, al jebi ga, 98,5 poena za upis na prirodni smer inače, kupio sam pre par dana neke pomorandže al nisu nešto za jelo pa sam jutros iscedio dve i napravio sok. majko mila koliko je dobar uff Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Meni u Jagodini rodila trešnja ovh dana (imamo kuću, sa velikim dvorištem) i nabrao sam sebi boga oca trešnji i od njih napravio jedno tri litra čistog soka, bez šećera, bez vode, samo sok od sveže trešnje. Ono je božanski nektar bio. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 u mojoj gimnaziji mislim da sam video ukupno pola tuče (ono gurali se i po jednom udarili pre nego što su razdvojeni) za četiri godine, al jebi ga, 98,5 poena za upis na prirodni smer sta si hteo da kazes, kako se streberi ne tuku ili kako si ti mnogo pametan HEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 šta si ti tukao kad si bio srednjoškolac? pivdžanu, rakiju? ili si futio špricere? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Trešnje po pijaci se razlikuju, i po izgledu i po cenama, ali moram da pojedem jedno kilo iz cuga kako bi shvatio da sam jeo trešnje uopšte. SSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Trešnje po pijaci se razlikuju, i po izgledu i po cenama, ali moram da pojedem jedno kilo iz cuga kako bi shvatio da sam jeo trešnje uopšte. SSI. jedi polako, recimo isto toliko vremena za koliko ofutiš kilo, lagano jei 100 grama dok ne skapiras You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Trn, vi ste bas pravili rusvaj u gimnaziji, a? Ja nikad nisam cuo za nekog da prica da je njegovo odeljenje bilo najgore, tako da pretpostavljam da vase zasigurno jeste. #najveciludaci Da mi je neko rekao da je neko prosuo ovu foru,99% bih bio siguran da si to ti uradio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Игор мастер универзума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) potpisujem da vise lici na docu! kori sta glumis sa tim pf avatarom? Edited June 15, 2013 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 ne znam sta vam je cudno da se seljaci na proslavi pobiju i napadnu cakijama, gimnazija u Cacku lol, sta je sledece univerzitet u Novom Sadu lol lol 3 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 ne lici ono na docu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 brate, lici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 ovaj cela car kakvog jos nije bilo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 "Organizovali" 5 godina mature, skupilo se pola mog odeljenja i kashichica ostalih. Sve se zavrshilo tako shto su sve svi zivi pobili medjusobno i bar pola ljudi zavrshilo u stanici. Ishetao sam se iz restorana pre nego shto je stvarno eskaliralo i izbegao muriju. Divno veche. Poz za Celu koji ce da baci hejt jer nisam prosuo krv za ortake! hahahah pa sad mi je zao sto nisam isao sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Posto su bila masovna iskljucenja neplatisa, mene su regrutovali da dodjem i danas na posao. I tako, sredjujem ja uplate raznoraznih ludaka i nalecem na dva bisera "kakav otac takav sin" tipa. Gospoda je juce zvala da pita za dugovanje (i posto su duzni mnogo para odobreno im je da plate na rate), fino su se zahvalili i potpuno neocekivano uplatili odmah posle razgovora prvu ratu dugovanja. Biser mudrosti - u poziv na broj odobrenja na uplatnici, pametnice su upisale broj telefona koji su pozvali kada su im odobrili da plate na rate. Fck logic. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) hahaha ovaj pricajte topik je dnevna doza carstva Edited June 15, 2013 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Другари одох ја на Палић да се уништим Ако неко зна неки мост тамо да се одмах и настаним било би добро да ми кажете где се налази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts