marks Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Na kolikoj razdaljini mozhe da te usnimi ova kamera kod bul. nikole tesle (ne ona prva kod treshnjinog cveta) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Mislim da sve kazne koje ukljucuju oduzimanje dozvole moraju da idu preko sudije za prekrsaje, ne moze nista po automatizmu. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Ali opet, možda mi nije rekao sve. Nemoj me držati za reč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Znači koliko može da bude glup bing... Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 ne razumem? pojasni kakve si rezultate ocekivao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) ne razumem? pojasni kakve si rezultate ocekivao? Da.. apsolutno mi je logično da mi ponudi BING mape, a ne guglove.. :( Aj što nije na prvom mestu, ali barem na drugo? BTW do jaja su bing mape za dobar deo srbije.. Edited June 14, 2013 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) to se ne radi i za to se piju milionske kazne zbog monopola maps.google.com je prosto most relevant web result za query "maps", bazirano na statistici i user inputu. edit: ono sto eventualno moze da uradi je da izbaci svoje mape kao Sponsored Result, ali ne radimo ni to jer bi bilo dosta trulo Edited June 14, 2013 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Nije valjda map quest drugi? ono related searches sa strane mi je totalno "jasno" :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Nije valjda map quest drugi? ono related searches sa strane mi je totalno "jasno" :) Map Quest je postojao pre nego je Gugl znao sta je WWW. Navika je mocna stvar, brdo ljudi po US i dalje koristi to. Edited June 14, 2013 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 na momente mi je žao što ovoliko jebu ovog trupija oko binga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Ali opet mi nije jasno zašto je trulo ubaciti svoje mape kao sponsored link. Kada na google-u kucam maps, kao drugi rezultat izlazi bing maps. Doduše ulogovan sam na svoj google acc... pa verovatno na osnovu search preferences izbacuje.. Edit: uopšte ne jebem trpija zbog Bing-a. Bing maps koristim redovno jer su sjajne i detaljne. (jedino me smara što su moje selo presekli tačno na pola što se tiče "detaljnih" mapa. A google me sve više plaši :) Edited June 14, 2013 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) BTW do jaja su bing mape za dobar deo srbije.. jesu al na zalost Web ranker se za dobar deo Balkana jos uvek trenira na globalnom nivou, da ne pricam o internim detaljima bas sad ovde, al eto tako je. Ali opet mi nije jasno zašto je trulo ubaciti svoje mape kao sponsored link. Da, ne znam tacno koji je razlog, to je pitanje za PR odeljenje, iz moje perspektive je trulo jer bi po meni bilo vise kao anti-reklama. Kao kad mi Google izbaci "Please use Chrome" kad se logujem tipa na Gmail koristeci IE. U trenutku mi dodje da obrisem Chrome sa sistema. Edited June 14, 2013 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 ma da, skoro kolega nešto pokazivao vikendicu, kad ono 3 piuta detaljnije od gugla. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 vićo pile moje ako imaš neke predloge oko toga kako da unapredimo algoritam za pretragu javi se slobodno pa da idemo negde na pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 I ja bi na pivo :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 vićo pile moje ako imaš neke predloge oko toga kako da unapredimo algoritam za pretragu javi se slobodno pa da idemo negde na pivo a dizajn jel planirate da menjate, nekako je.... ucmao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 odoh ja na pivo sada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 A mogu da se javim samo da odemo na pivo? :( vica drugar ispod mosta, posolio sam kafu persunom Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 je l' normalno da ljudi drze kera na terasi i da ga pustaju da laje svako jutro po pola sata, iz petnih zila, na svake dve sekunde? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 nije normalno iznad mene imaju neki klinci koji su kupili boksera i onda su posle mesec dana skontali da ih mrzi da ga setaju pa ga izbace na terasu da laje, sere/pisa(i to se sve kaplje na oluk kod mene) ukratko nije normalno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 gotivim kerove, ali mislim da sam bio u stanju da mu slomim vrat da mi se nasao pri ruci u tim trenucima... naravno da znam da su retardirane gazde krive "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 životinje nisu za stanove. 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 What is love? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 What is love? love is sacrifice. Preteruješ Drale :) ноуноуноу, ај донт.:) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 životinje nisu za stanove. a i nismo, trebamo svi da zivimo u kucama, ovolika kolicina zivotinja na malom prostoru nikako nije dobra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts