Jump to content

pričajte

Recommended Posts

My bad, računao sam da je do Beča oko 600 km, i još pola toga do Ciriha

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

btw daki jesi imao priliku da se vozas malo po svici, kontam da su panorame brutalne?

• Upvote (+1) 1

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

btw daki jesi imao priliku da se vozas malo po svici, kontam da su panorame brutalne?

Ja nisam Daki, ali da bi svi videli kako sam bio u Švici kolima :) moram reći da nisam nešto impresioniran. Izuzev par situacija sa super panoramom Alpa i vrhova planina, nema ništa što "oduzima dah". Možda naravno neko ima drugačije mišljenje.

kako bre da iskljucim ovu skriptu, glupi izbagovani ie i winamp

edit, nek se nosi u kurac i forum i photobucket i linkovanje slika i sve, odoh na pivo

untitled-15.jpg

edit, evo sad radi...glupi updejt winampa koji mi trazi svaki put kad preko njega pustim neki radio strim sa neta

srpskivojnik-3.jpg

Најстарији дневни лист на Балкану, Политика, пише следеће:

Истрагом ће бити утврђено кроз које је Митровић прошао светло за возаче на семафору.

Не чуди ме да је Исток колумниста истог листа :/

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Dobro, oni su retardirani, ali ono sto mene interesuje je kako je to zapravo dokazivo, bilo da je bilo zeleno ili crveno? Mislim kapiram da to moze jedino pomocu svedoka koji ce da kaze "e bilo je zeleno za kola", a u prevodu kome ce Mitrovic da da neku kintu (pa neka mu je na savest to). Mislim niko ne moze da utvrdi kada se incident dogodio s tacnoscu od jednog intervala semafora. Jos plus kad se uzme da je vozio verovatno preko 50km/h vise od dozvoljenog u gradu (to moze lako vestacenjem), jos ubio devojku, jos pesacki, jos pobegao s mesta nesrece, pa morao bi corku da zaglavi, ali mislim da je slaba vajda da se to desi... Jos neko rece da bi on trebalo da je imao probnu vozacku dozvolu, tj da nije ni smeo da vozi nocu.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ja sam vise gadjao na "neobicnu" ili rogobatnu recenicu. Na potpuno odsustvo lektora za on-line izdanje Politike. Nije ovo prvi put da objave nesto nepismeno, ili "konvertuju" cirilicu u latinicu pa ostanu x,y,q,w i sl. Neki nivo ipak mora da postoji.

Sto se samog slucaja tice, nemam komentar. Trebalo bi da zaglavi corku, i to jako dugo corku. Ali verovatno ce da bude nesto tipa minimalno, pa zalbica, pa preinaceno, pa lepo vladanje, pa stres u zatvoru (odvojen od porodice) i opla, taman na pocetak sledeceg semestra u London da stigne.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...