Majstor bora Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 sačekaćemo deija da nam javi utiske o šišanju ! Hahaha najjace da bih dao tolike pare, a i fora nije adekvatna mom kontekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ниси ти такав форумаш. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 u autobusu se jos uvek raspravlja dal' je bilo 40k ili 20k, ali "bilo nam je ok, kao bilo koji drugi dan kada odemo u kafic, msm, kapiram da bi bilo manje ljudi da nije delila karte, ali ok je bilo STVAR-NO" D.. :D:::D:::::::::::DDDDDDDDDD sv_restartround 1 pls Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 A jebo te, klinke od 13-14 godina sede ispred zgrade i pričaju o POLITICI, pa sad sam sve čuo Дај бре Вуду, мислим, ми смо дрвили о политици кад је било Слоба вс Панић лол, а камоли са четрнес дина, можда смо се чак и тукли по одељењу:) Сећам се чак кад сам се свађо са ортаком, ја сам викао да ће Панић да нас прода америма, то ми је остало у сећању:) Чуло дете на телевизији или од старијих лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ja sam imao ortaka koji je od 5 do 8 osnovne skoro svaki pismeni zadatak uspeo da pise o Kostunici. Sad je valjda neki sekretar u DSS-u. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ja sam se interesovao za politiku i tim godinama uveliko, kapiram da je to nekako prirodno kod dečaka, ali malo mi je čudno za te devojčice У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ма једној је ћале гласо за овог, другој за оног и сад кокодачу свака своју плочу:) Мислим, капирам да је разговор прајслес, али није ми чудно... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Свануло је, другови, вечна слава је близу! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Tesko je(for real) ovih jutara :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 realno, jako je tesko pozdrav za vicu Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 E sta je sa Kilijem? Nema ga vec dugo, a ne verujem da RLuje... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Imali malo spektakularno riknjavanje jednog LC Power napajanja na poslu, ono bio je bas lep bang i varnice iza kao na onim reli kolima :) Sreca kompu nije nista. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 E sta je sa Kilijem? Nema ga vec dugo, a ne verujem da RLuje... vratio si minuse sa cd-a? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Zasto ovakvi ljudi postoje, tj zasto im se daje da pisu mejlove, ili obavljaju bilo kakvu organizacionu funkciju :((((( ovaj covek je pritom i neki asistent kod korija na faksu Obavezno obavestite klijente……………. Ako isporuka zbog bilo kog razloga ostane neurađena želim da se klijenti istog momenta obaveste, jer nas klijenti “OČEKUJU” i sigurno će biti besni ako im se ljudski ne izvinemo…….. Ako nekome nije jasno neka se stavi u položaj klijenta…………… Srdačan pozdrav, 'NACI 20 TROTACKI, 'NACI ONOENEO!1ELEVEN, 'NACI PRAVDA, 'NACI LJUDCKI, 'NACI KLIJENTI, 'NACI VOZDRAV! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 sta oces, bar je srdacno pozdravio! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 lol da vidis mailove mog mgmt/hr-a :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 najjači su ti mejlovi. tipa "onu dileju s kraja hodnika jebite užarenim balvanom." 2 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Lol debeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Marko, pa kakve mailove ti "OČEKUJEŠ" tačno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) čovek je jasno napisao šta je potrebno uraditi, a pritom ja ne primećujem taj " 'nači brate" stil pisanja, ne znam šta si se istripovao. edit: a koji je asistent u pitanju? Edited June 19, 2013 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) pa, nesto u ovom fazonu :D Postovani/e, Molim vas obavestite klijenta o nasem propustu, organizovacemo vanrednu isporuku u najkracem roku. Srdacan pozdrav! čovek je jasno napisao šta je potrebno uraditi, a pritom ja ne primećujem taj " 'nači brate" stil pisanja, ne znam šta si se istripovao. edit: a koji je asistent u pitanju? nvm onda, verovatno je do mene edit: Slobodan Antic je u pitanju Edited June 19, 2013 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 lol da vidis mailove mog mgmt/hr-a :) Ma meni je sve bilo jasno kada sam coveku morao da pisem dva puta isti mejl drugacijim redosledom, da bih mu objasnio da je problem oko vode unutar boce, a ne do aparata koji je ujedno i zamenjen pre nedelju dana. Na kraju je ispizdeo lik iz pravne sluzbe i kao: "Kolega zeli da kaze da je potrebno poslati bocu na analizu". A ja to ne smem da predlozim ni da spomenem, posto sam samo sisata operatrka i posto postoje ljudi koji odlucuju o tome, jelte. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Chet Baker, kukuruz šećerac, šopska salata i pivo, teško je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 to je to MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 moze odmah split, ne morate cekati 10 strana postova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts