Jump to content

Šta ste se danas zapitali?

Recommended Posts

i onda te zaobilaze svi, sve dok ne dođe znojava baba u kaputu koji smrdi na poslednjih 40 zaprški, i kojoj nije problem da te zamoli da se pomeriš da bi smestila sebe i svojih pet cegera...

Мени је занимљиво колико људи избегавају и најмању конверзацију, рецимо ако у полупразном аутобусу ставите и најмањи предмет на столицу поред себе јер има места за све, људи ће радије да одлазе на супротни крај аутобуса како би сели него да питају власника тог предмета може ли да исти помери. Понекад се играм са тим трипом, ако сам на почетној станици ван шпица намерно ставим нешто што ми је при руци на седиште поред, и како се на идућим станицама полако попуњава аутобус и сва остала места бивају заузета, оно до мене је и даље слободно а људи стоје поред и праве се као да није. Понеко упути мрки поглед, али ништа не изусти, а највише волим оне којима прекипи после неког времена, па љутито упитају јел место слободно, спремни за кавгу, а ја их дочекам најпитомијим погледом који задржим секунд две да га ухвате, насмешим се безбрижно, љубазно склоним спорни предмет, чак и устанем да лепо прођу! : ) 

• Upvote (+1) 1

Не знају људи дал си луд, јебига. Довољно си млад да будеш будала, а немаш баш ни метар дваес:) И онда, ако има места, неће да раде зајебанију операцију започињања конверзације са тобом, ако је алтернатива нешто што изискује само контролисане параметре - одлажење на други крај баса тражи искључиво лични ангажман и нема ту ништа додато, а ти си спољашњи неконтролисани фактор. Шта ако кажеш ''не може, пуши курац''? Онда ће лик опет да бистри дал да се свађа и брани част или да побегне од тебе на други крај баса или да тера своје док не будеш склонио предмет, а онда опет, можда си луд:) А крај баса је на петнес метара, није на километар...

Људи гледају по искуству, указивање некоме на нешто, шта год то било, у аутобусу је у 90% случајева конфликт:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Па ја још нисам видео да је неко реаговао не може пуши курац :) До душе понекад ми преврну очима што морају да склоне своје ствари са столице да бих ја сео :)))

Нема  будућности без истине.

Мени је занимљиво колико људи избегавају и најмању конверзацију, рецимо ако у полупразном аутобусу ставите и најмањи предмет на столицу поред себе јер има места за све, људи ће радије да одлазе на супротни крај аутобуса како би сели него да питају власника тог предмета може ли да исти помери. Понекад се играм са тим трипом, ако сам на почетној станици ван шпица намерно ставим нешто што ми је при руци на седиште поред, и како се на идућим станицама полако попуњава аутобус и сва остала места бивају заузета, оно до мене је и даље слободно а људи стоје поред и праве се као да није. Понеко упути мрки поглед, али ништа не изусти, а највише волим оне којима прекипи после неког времена, па љутито упитају јел место слободно, спремни за кавгу, а ја их дочекам најпитомијим погледом који задржим секунд две да га ухвате, насмешим се безбрижно, љубазно склоним спорни предмет, чак и устанем да лепо прођу! : ) 

da vidim tebe u crnom kaputu, u praznom busu, sacekao bih sledeci bez problema! a zamisli jos da te pitam da pomeris stvari :D

Bjukenon Mitch

Ахахахах, када би знали шта овај други мисли умрли би од смеха више него што се ја сада смејем : )) Ћира (Мич) ме није видео сто година, и замишља ме са старом фризуром која је скроз другачији трип од оне коју сада фурам, ти си ажурнији јер си ме видео пре неки дан. У скроз сте другим триповима, Ћира у неком да кажем "зелди" фазону, а ти изгледа у "луди научник", оба су социјално подозрива, али из сасвим других разлога.

Царски, још увек се смејем : ))

Zasto se 'karadjordjeva' ulica akcentuje drugacije nego sto bi trebalo? (karaDJOrdjeva umesto KAradjordjeva)

isto kao sto se cara dusana kaze dusaanova :) meni je jako cudno kad neko kaze normalno dusanova, sve je stvar navike

Edited by Dr. Steinman