Cela Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 :)) dobar kambek 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 biće gaće samo ne znam ka' će. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 http://littlehedone.blogspot.com/2013/05/jebo-nas-paypal-da-nas-jebe.html Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Dobro, malo je i lik u krivu što se nije spremio za "aparat" tako što će da ponese ištampani račun, više keša kod sebe i tome slične stvari. Doduše, ne znam šta je sada različito tj. šta se sad promenilo dolaskom PayPal-a jer sam ja identičnu proceduru prolazio pre x godina, ista čak i fora sa predaj na šalteru 2 pokupi na šalteru 4, osim što nisam plaćao PDV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Сад не знам дал сам ја примао пакет док је ово ''било на снази'' или пре... Не знам зашто му не би пакет стигао на гајбу у пошту, па он тамо гледао дал да плати или не. Ја сам тако платио оне роботе. Додуше, не знам дал су били отварани или не, али су били оцарињени (тј. опдвисани) и ја сам лепо тети дао паре и одно пакет гајби. Мислим, нек једу говна ако за роботе од педес евра треба ја да идем негде. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 Ja iskreno mislim da ga je šalteruša trolovala za "svima se otvara pred očima", ali uobičajena je praksa godinama unazad da zovu ljude da se igraju Procesa na Železničkoj, ako im stigne nešto na firmu. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Pa ja sam pre neki dan dizao pare sa one kartice, radilo je. Odakle ti ova vest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 ja pre neki dan videh vest da je država otvorila paypal nalog za donacije i uplate iz inostranstva za poplavu, pa sam sad u rekurziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Ne znam, meni shalju sa strane pare na Skrill pa ih ja shaljem nekom ili dizem. Valjda me nece sjebati, taman sam nashao finu payment opciju pored paypal-a. Majku im jebem ako je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 (edited) rezurekt lvl 5 Od 11.5. više nije moguće uplaćivati pare na Skrill, a samim tim je onemogućena bilo kakva transakcija preko njega (tipa kupovine bilo čega, a da se prilikom checkout-a koristi Skrill). Da li je neko pokušavao da plaća nešto preko PayPal-a u proteklih nedelju dana? Da li su i to sjebali? Koji je izvor ove informacije? Ja sam 15.5 bez problema uplatio intesa>skrill. Withdraw i deposit na poker takodje radi bez problema Edited May 20, 2014 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 ja pre neki dan videh vest da je država otvorila paypal nalog za donacije i uplate iz inostranstva za poplavu, pa sam sad u rekurziji. Piše u Novinama danas da je to otvorila naša ambasada u Briselu. Tj, blago nama, zaobišli su sopstveno "ne može" isto ko i obični narod - otvorili stranjski PP nalog. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Vezano za Skrill, verifikovao novu karticu (Intesa internet 15/05) sve proslo bez problema (upload 2e za verifikaciju). Redovno transkacije vrsim tamo, kakva uredba, sta se desava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Raiff Virtuon ne radi, to sam siguran... Radi regularan purchase, pre neki dan sam kupovao nesto na steamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts