dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) svako svakog nudi, osim tebe koji nisi nista poneo a volis da se privalis :D ja taj psiholoski momenat vidim kao "daj da iskoristim momenat drugarstva na regeu i privalim se" nista toliko lose, desava se i desava ce se, ali nisu svi u drugarskom fazonu kad ih pitas za cim, vec im je glupo da te oteraju u kurac :) pa naravno da neces ko cigan ici od grupe do grupe i pitati je l ima neko dim. mislim ceo taj trip funkcionise tako sto kad zabodu dve grupe, ili jedna grupa i jedan pojedinac, jedni pored drugih, uvek krene spika, pa onda e oces dim e ocete vi pivo i ostalo. imam osecaj kao da sam pao s marsa kad objasnjavam ovako neke bejzik stvari :) Edited July 18, 2013 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 ne, tad sam parkirao kod zeleznicke i prepicio peske do tvrdjave, sta je to, 15 mindzi Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 desava ce se Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 zato i ne idem na exit od 2007, ne moze ispred tvrdjave da se parkira.. nose dusmani Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 au g koji kritican jad. Da, svaki nabildovani batica sto se na exitu skidao do pasa je iz bgd. Secam se 2004 na putu izmedju dens i main stagea dok je isao neki MC ujutro, neka sabancina gola do pojasa sa tribalima je mlatio motkom, tipican retard, ali zakleo bi se da je imao akcenat kao da je iz mačve. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 @dvini svima je potpuno jasno sta hoces da kazes, ali i tebi treba da bude jasno da to funkcionise tako sto svi pretpostavljaju da ce se u random trenutku naci u obe uloge i da je postignut balans tako sto ovaj ovome da ovo tad i tad, on nekom drugom itd. a ne tako sto jedan lik dolazi sa planom da se grebe za buksnu u svakom trenutku i da nikad on nekom drugom ne izbaci Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 mjok, nisam rekao da je doca vec masa retarda iz bg-a, a doca je samo jajara jer stiska dzok :] primeti da nisam otkucao da su svi iz bg-a retardi, da nisu svi iz bg-a na exitu retardi etc etc takvi likovi kao ti kad su dosli na exit su i sjebali exit, jer do tad niko nije bio jajara, nije bilo golih nabilodvanih smrdljivih likova u masi , nije bilo tuca i ostalih govnjarija nije ni bitno,ja bih voleo da mogu da vicem DI SU NASI NOVCI,ali u ovoj epic raspravi to ne mogu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 @dvini svima je potpuno jasno sta hoces da kazes, ali i tebi treba da bude jasno da to funkcionise tako sto svi pretpostavljaju da ce se u random trenutku naci u obe uloge i da je postignut balans tako sto ovaj ovome da ovo tad i tad, on nekom drugom itd. a ne tako sto jedan lik dolazi sa planom da se grebe za buksnu u svakom trenutku i da nikad on nekom drugom ne izbaci pa da, to je odlika onog profila koji je doca opisao, coveka koji nikad nema, uvek trazi a i kad ima ni onda nema i tu je sve jasno Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) ne samo da otimamo novce nego i useravamo festivale bad gaj beograđanin jel moguće napisati ovako neštoТужно је колико су "ванбеограђани" искомплексирани/мрзе Београд и Београђане. Ја сам то лично осетио на својој кожи у више наврата (у НС и Крагујевцу највише), а тужно је због онога "Срби су сами себи највећи отров". Историја нас баш ништа не учи и јебаће нас сви редом и даље док не научимо да будемо сложнији мало и кренемо да се водимо српским оцилима. Edited July 18, 2013 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) nije to toliko specificno za srbiju, svuda u svetu ljudi iz manjeg grada ili regionalnog centra ne vole one iz prestonice Edited July 18, 2013 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Videh prvo samo Dvinijev post i zapitah se kako to da baš on osporava SUS teoriju, a onda videh Alfin post na koji odgovara i sve mi bi jasno. Spremni su da priznaju i da nismo najgori na svetu ako će time sprečiti da se Srbi slože :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 (edited) Doca je hejter, zezao me da vozim plavi golf 2, kao da svi ljudi preko Drine voze golf dvojku... Vozim crveni :( Edited July 19, 2013 by Buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 al ste usrali topic, nevera Тужно је колико су "ванбеограђани" искомплексирани/мрзе Београд и Београђане. Ја сам то лично осетио на својој кожи у више наврата (у НС и Крагујевцу највише), а тужно је због онога "Срби су сами себи највећи отров". Историја нас баш ништа не учи и јебаће нас сви редом и даље док не научимо да будемо сложнији мало и кренемо да се водимо српским оцилима. Zapravo ja na ovom topicu vidim i drugu iskompleksiranu stranu, G istroluje i pomene beograđane, vas 10 odmah skače na njega :) Hoću da kažem da ima istine u ovome gore da su "vanbeograđani" iskompleksirani Beogradom, ali isto tako i Beograđani na to odgovaraju ponekad preterano i suviše "po automatizmu", kao što se to desilo na ovoj temi. dakle - kompleks. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 pa nije "pomenuo" beograđane nego je rekao da su beograđani usrali exit. pritom ja mislim da nema ni trunke trola nego je mislio sve što je napisao. mislim jebiga, na internetu je najlakše da posle retardacije izađeš sa "LOL MA TROLOVAO SAM VAS" fazonom :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 nije g trolovao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 На ово Доцино бих додао и да ако некоме одговориш на увреду, то није комплекс.И да, није Г троловао. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Ja sam ove godine delio i sakom i kapom, jebi ga Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 па кад си лош лерди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Ove godine je Exit po mnogo čemu bio "kao nekada" Edited July 21, 2013 by Lag Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) U nedelju na hns stejdžu video sam lika kako pere zube, oko 6 ujutru recimo. Znači četkica, pasta, voda, sve po propisu. Edited July 21, 2013 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Ahahah koji haos :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Хахахаха за овог заспалог, на снимку је чак и Груја са дредовима! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 i ja pomislih isto za gruju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 e jebo mater,ako vi tako kazete onda ok,ali ne znam,bas ne vidim slicnost!:D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 U nedelju na hns stejdžu video sam lika kako pere zube, oko 6 ujutru recimo. Znači četkica, pasta, voda, sve po propisu. Znači nije iz Srbije!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts