Zwerko Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 1 hour ago, Lucky said: Onda pravac Suzuki Ignis! Ružan je podjednako ali duplo jeftiniji :)) Ignis je mnogo manji, plus je ružan relativan pojam - moja žena ga videla u Delti i oduševila se :) Za poređenje sa Dasterom je S-Cross koji je em jedno od trenutno najružnijih vozila u ponudi, a možda i ikada, em u verziji sa dizel motorom i 4x4 košta 21.500 eur. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 9 minutes ago, Dule_smor said: Btw, ne diraj mi Suzukija Laki! ma jok, da se razumemo, smatram da je Suzuki našao finu nišu i po njoj "ore" i to je to, znaš šta dobijaš tačno kada kupuješ Suzuki. Ali taj ignis je majko moja - napred još i ok, pozadi kao da se neko zezao. 4 minutes ago, Zwerko said: Za poređenje sa Dasterom je S-Cross koji je em jedno od trenutno najružnijih vozila u ponudi, a možda i ikada, em u verziji sa dizel motorom i 4x4 košta 21.500 eur. nije mi jasna cena S-Crossa, to mi jedino odskače i što bi to neko uzeo a ne Vitaru koja je milion puta lepša, a kapiram tu je negde po karakteristikama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 al se laki razume u kola, kakav display znanja! *clap clap* Sledeća Kia pro_cee'd neće biti sa troja vrata, već karavan! I izgledaće ovako: KIJA NAJBOLJE AUTO! Piter Šrajer jebe kevanije sa dizajnom, realno e da, i ovo BMW X7 Concept jbt wat? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 da li postoji jedan concept auto koji je zaziveo u stvari ? a ovo dole sranje je ruzna kopija volvo-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Nisu novotarije, ali neki koji su mi bas bili ono "bogtejebo kako bi vozio ovo" Alfa mi je top vrhova Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 (edited) to su te godine kad čovek počinje polako da voli oldtajmere. neko bi rekao "kriza srednjih godina". sledeći korak - vraća se u Srbiju u matoroj alfi, i to kabrio Edited September 8, 2017 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Spider 1991 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 3 hours ago, dovlagsi said: al se laki razume u kola, kakav display znanja! *clap clap* mislim da je dobro poznato da ja imam veliko poznavanje automobila! 3 hours ago, dovlagsi said: BMW X7 Concept jbt wat? haha, bukvalno izgleda kao svinja :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 DovlaGSI u jebackoj monohrom nonmetalik sivoj Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Jel GSi sada menja OPC ili će izaći i OPC verzija naknadno? 260KS je premalo za ovakav auto Boja je odlična, Nardo Grey kod BMW-a, ne znam kod Audija kako se zove Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 cale vozi sports tourer i isto ima 260ks. Zasto gsi ima isto konja ko jebeni karavan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 meni je ta boja baš sranje, čak i bela (ta neka nova bela koju furaju noviji automobili) mi je bolja od te sive 10 puta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 9 hours ago, Boyka said: Jel GSi sada menja OPC ili će izaći i OPC verzija naknadno? 260KS je premalo za ovakav auto Boja je odlična, Nardo Grey kod BMW-a, ne znam kod Audija kako se zove OPC sigurno nece biti zamenjen sa GSI verzijom ako ona ima 260 ks. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Bice OPC verovatno za Zenevu, iz istog 2.0 bloka sa 350 ks, a kao i GSi tako ce i OPC biti nudjen u obe karoserije ;) A tu boju sad vec ima dosta karmejkera, recimo medju prvima je imala Skoda za nasu nam omiljenu Oktaviju RS ;) meni je bas gotivna! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Genesis G70, dolazi i u Evropu Lajk! 2.0 4cyl turbo 252 ks, 3,3 v6 370 ks, 2,2 crdi 202 ks Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 ah, ti bež tepisi, jako zahvalno za održavanje :D btw šta je genesis? ok mi je dizajn, ništa spec doduše... ali DAT GRILL, užas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Hyundai-ev luksuzni segment Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Volvo XC40, najmanji SUV u Volvo gami modela Krece sledece god od oko 30k eur, bice FWD i AWD u jacim verzijama, imace gomilu sigurnosnih sistema sa vecih XC-a kao i poluautonomnu voznju do 130 km/h. Gadja se sa X1, Q3, VW T-ROC i tako tim manjim urbanim vozilima. Jbg to sad popularno, sta ces... T3 benz 3cyl turbo 1,5 156 KS T5 benz turbo 2.0 16v 247 KS 350 Nm D4 dizel 2.0 190 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 meni ovo mnogo bolje izgleda nego q3/x1/gla (ako je mečkin pandan gla, nisam siguran) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Nije koncept-model, vec je real deal! Najssssssssss! https://www.topgear.com/car-news/electric/polestar-1-600bhp-hybrid-bmw-m4-rival Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 jedini pošto je u pitanju ovaj subscription model, ko zna kad ćemo ga videti kod nas Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Važi al ako bude bilo kakvog čukanja, automatski se računa da si ti kriv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 stavi zimske gume ne budi ljopan po mogucstvu sve 4 : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Zimski pneumatici su obavezni od 1. novembra do 1. aprila i to na svim točkovima, ali samo ako je na kolovozu sneg, led ili poledica. Dakle, bez obzira na datum, možete cele zime da vozite na letnjim gumama ako su putevi čisti i nisu zaleđeni. A ovo sto vudu zbori zbog cukanja nije bas najtacnije. Ako , npr, dodje do manjeg cukanja pa popunjavas evropski izvestaj onda nemas problema. Ako dodje murija i napravi izvestaj i napisu da imas letnje gume, mozes da imas problem samo sa osiguranjem da ti odbiju isplatu stete, iako direktan uzrok nisu letnje gume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Dva lepa automobila su se skoro pojavila, jedan serijski i jedan koncept: Audi A7 Sportback retko lep Audi, bez obzira na već viđene momente dizajna! 55 TFSI V6 turbo quattro 340 KS 500 Nm Ovo 55 nije kubikaža, već manji taj broj označava slabije pozicioniran model u gami a veći - bolje pozicioniran, izretardisali su se tu sa tim... uglavnom, motor ima 3000 ccm Mazda Kai Concept - vrlo uskoro nova trojka! Mazda još jednom ubada u centar mete, ovo izgleda božanstveno! Valjda će konačno sad da predstave SKYACTIV benzinski turbo, ako i to bude - ovo će biti najbolji auto na svetu. Gledao sam slike jedno pola sata ko debil, ne mogu da se nagledam koliko su je lepo nacrtali, uključujući tu i enterijer... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts