Junkie Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 objektivno i treba.. nema nikakvog razloga protiv .. subjektivno MOAR S2000 :) od tih turbo motora.. bio mi je jako zanimljiv TSI 1.4 kod VW-a od pre par godina.. turbo i kompresor, pa nema zezancija sa lagovanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 (edited) Naravno, da nema lagovanja kada su to male turbine u pitanju, a turbo tehnologija je daleko napredovalo od 70ih. Shto se tiche Type-R, Honda promovishe ovaj model samo zbog marketinga ali po performansama daleko ce kaskati za evropskim hothachovima. Pre svega i zbog same cene, jer sumnjam da ce ovaj model i kada izadje da bude ispod 40k eura. A za taj novac, mogu mnogo zanimljivi modeli da se uzmu da sad ne nabrajam. :) In the other news, BMW M divizija polako prelazi na AWD sistem u buducnosti! o/ http://www.carthrottle.com/bmw-m-division-employs-former-quattro-boss-to-prove-its-serious-about-awd/ Edited September 30, 2014 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 ako predju na awd tek ce biti izvrnutih po kanalima, zajebana je to zadeva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 (edited) ako predju na awd tek ce biti izvrnutih po kanalima, zajebana je to zadeva :D Koji si si slovenac jebote Edited September 30, 2014 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 jel moguće da se tako lako i brzo pomešaju jezici ili je samo džanki poseban? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Moguće je, naročito kod srodnih/sličnih jezika. Meni je trebalo 2 godine da počnem da razmišljam na srpskom, a matematičke operacije sam bogami jako dugo radio u glavi na slovenačkom :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 mozda jedno 10% ljudi u ljubljani prica pravilan slovenacki .. gomila mesa , tako da vise ni ne konstatujem u glavi da to neko radi,pa i ja jbg. a laki ja sam ovde skoro 2 godine sad, srpski pricam kuci uglavnom .. nije to tako malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Čefurji raus! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Nova Fabia Combi: Samo jos da mi neko objasni sustinsku razliku izmedju ovoga i ovoga (osim u boji) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Nema razlike :) Razvili su Combi od ovoga dole kao nekog koncepta ili šta već. Koji je to uopšte model, ako ne Fabia "karavan"? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pa pise valjda rapid karavan. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Novi shkodin model nije nikakva nova vest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 A rapid mu dodje fabia sedan, tako da su odlemili. Novi shkodin model nije nikakva nova vest. Realno iscimase me da vidim sta to ima novo, kad ono skoda. Neka prosto pirun posalje kiliju pm i to je to, nas ostale ne zanima :D 3 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pa pise valjda rapid karavan. Ne videh, jbg :/ Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pise Rapid samo. Beli je Fabia Combi a crveni Rapid Spaceback, nije koncept, prodaje se odavno, vozi neki moj komsija brendiran u Gigatron. Ali ono, razlika je mozda u 5cm prtljaznog prostora vise... Vise sam zbog toga koliko su odlepili i okacio. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 mislim da je neko pomesao loncice kod ovih slika iznad, to mora biti rapid! skoda car, mladji brat VW-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Jedna slika i jeste Rapid :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Komichna reklama za josh komichniji brend motornih vozila. Peugeot 208 GTI 30th anniversary edition. http://www.youtube.com/watch?v=9zTheyLIvRc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 (edited) Reklama je koma i meni licno je pezo gori od forda ali to je moj ukus, a pezo je uvek imao do jaja sportske verzije kola i pravio fine rezultate te ne vidim sto je gti komican. Edited September 30, 2014 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Komichan je Peugeot a ne njegove GTI verzije. No meni je ovaj novi GTI (standardna verzija), sa estetske strane mnogo lepshi nego novi Clio RS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Pa pitam sto je pezo komican kad je tokom svoje istorije pravio zavidne trkacke masine? Jel je komican zbog svojih serijskih potrosackih modela? Meni je dizajn retardiran ali se trudim da to pripisem mom ukusu, ne vidim sto bi bili generalno komicni zbog dizajna? Ima tu mnogo kandidata onda ako cemo tako da gledamo. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 jedan taj novi 208 GTI ima kod Pionira, i meni je beskrajno ružan. Clio RS mi je 10x bolji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 pežo 308 GTi, barem po konceptu od pre koji mesec, možda bude veoma dobar GTi. neko ranije reče da će tajp r koštati 40k evra, neće, evo ja predviđam u Delti cenu od 28.990 evra sa PDVom. ne smeju da beže mnogo od fokusa rs, koji je trenutno najbolji u klasi a uopšte ne košta mnogo. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 (edited) Najjavljena pochetna cena je od 30k funti, kad dodamo nashu carinu, to mu dodje to od prilike. Taj type-r nece imati skoro nikakve dodirne tachke sa predhodnim type-r. Turbo motori su skuplji od NA motora, zbog veca konjaze moraju da stave bolje kochiono reshenje shto povecava cenu, plus planiran je, shper diferencijal, 20inchne felne i tako dalje. Kao shto rekoh ovaj model guraju radi marketinga, identichna pricha je i sa novim NSX-om gde promovishu svoj novi hibridni pogod. Sve u svemu novi Type-R nece biti namenjen za shiroke narodne mase bash zbog startne cene. Dovla hocesh reci Focus ST?! Opet taj ST ne moze da parira sa novom Cuprom ili Meganom RS po performansama. Edited October 1, 2014 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 što? ima 250 KS i najbolje ogibljenje od svih? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts