killYg0r Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 ovaj merc je bas ciganija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Kia Proceed GT zvanično 1,6 T-GDI 16v 205 KS 265 Nm 225 km/h 7,9 sek/100 km/h Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Добар хотхеч, само чудна предња маска међ фаровима, а доња мрежа као у сеат ибице Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 sto su se svi sad napalili da izbacuju i naglasavaju zadnje svetlnosne grupe kako bi strcale izvan linije automobila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Nije tako kod Mercedesa, BMWa i Audija, zna njemac sta je lepo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 izgleda da je to neki novi dizajnerski trend, sećam se pre dosta godina kad im je bila fora da ističu luk iznad prednjeg točka, tako da se far kad gledaš sa strane skoro ni ne vidi i da ova jedna linija fara bude paralelna sa lukom točka (to je obavezno!)... i to su furali skoro svi proizvođači. jako mi je to ružno i nervira me i dan danas, evo na šta konkretno mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 (edited) Pozdrav drugari... Evo upravo se vratio iz Sevilje sa svetske dilerske konferencije povodom nove Octavie koja izlazi.... Bio sam malo skeptican enterijerom zato sto su ispali jevreji kod Rapida i plastika je grublja nego kod stare Octavie ili Yetija, ali je kod nove Octavie u rangu aktuelnog Superba ako ne i bolja. Evo par slika koje sam telefonom slikao. Ako nekog interesuje mogu da posaljem slike koje smo aparatom slikali.. Sve u svemu, ovo je po meni najbolji model koji je Skoda izbacila do sad. Krajem godine ce izaci i Greenline varijanta, Scout 4x4 varijanta kao i RS (koji je PREJEBEN ali na zalost nisam mogao da slikam, uzeli nam telefone i aparate ;( ) Edited January 28, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Pa.. ono.. voleo bi da ga imam :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Da, dobro su se setili da puste Skodu da pravi lepe automobile. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Na slikama mi nova Oktavija i nije bogznašta, aj videćemo je sad uživo na sajmovima... btw, evo jedan tekstić za Zwerka :) http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/2013/01/28/ford-priznao-elektricni-focus-je-promasaj izgleda da je to neki novi dizajnerski trend, sećam se pre dosta godina kad im je bila fora da ističu luk iznad prednjeg točka, tako da se far kad gledaš sa strane skoro ni ne vidi i da ova jedna linija fara bude paralelna sa lukom točka (to je obavezno!)... i to su furali skoro svi proizvođači. jako mi je to ružno i nervira me i dan danas, evo na šta konkretno mislim Nemoj o Saabu ništa loše, bićeš banovan :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 nema problema, ja SAAB volim inače, al namerno sam okačio tu sliku čisto da ilustrujem da su čak i oni morali (makar delimično - samo far) da isprate taj trend :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Shto se tiche elektrichnog Fokusa, naravno da je FAIL - izgleda skoro isto kao i obichni, ima MEGA cenu i nema nishta bolje od Leaf-a (koji je, ruku na srce, ruznjikav, ali ne na $10K)... I uopshte, elektrichna kola u Americi - pfff, you're joking, right? :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 nema problema, ja SAAB volim inače, al namerno sam okačio tu sliku čisto da ilustrujem da su čak i oni morali (makar delimično - samo far) da isprate taj trend :) Ali ja na 9-3 mogu da vidim far kad ga gledam sa strane, tako da ti je loš pik :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 kao i RS (koji je PREJEBEN ali na zalost nisam mogao da slikam, uzeli nam telefone i aparate ;( ) daj neki info, motor, pogon i tako to.. :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 btw, evo jedan tekstić za Zwerka :) http://auto.blog.rs/...cus-je-promasaj Pazi, meni je potpuno jasno da ta vozila u ovom momentu nisu komercijalno isplativa, meni su samo kul :) Kao tebi Saab. A i problem je stvarno sto su ga ubili s cenom, da bar izgleda nekako ekstravagantno pa da ga kupuju burzuji da se vidi da je to elektricni auto i da su oni fensi i brinu o okolišu. To je recimo sindrom Leaf-a i Priusa i zato se i ok prodaju. A ovo je standardni Ford hatchback koji kakav vozi jos milijardu ljudi u svetu (a najmanje u Americi jer ne gotive hatchbackove) i ni po cemu se ti ne istices da si fensi ekoloski orijentisan, a zapravo je ciljno trziste za ova vozila upravo ljudi koji zele da se vidi da su oni fensi i elektricni. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) daj neki info, motor, pogon i tako to.. :) Motori 2.0 TDI 180ks i 2.0 TSI 220ks (ono sto sam uspeo da cujem), mozda ce biti jos neke varijante. Bice sigurno opcije sa manuelnim i DSG menjacem (stim sto je za DSG i kod obicne Octavie ubacen tip tronic na volanu) . Za pogon nisam siguran, nista nije receno. Edited January 29, 2013 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Motori 2.0 TDI 180ks i 2.0 TSI 220ks (ono sto sam uspeo da cujem), mozda ce biti jos neke varijante. Bice sigurno opcije sa manuelnim i DSG menjacem (stim sto je za DSG i kod obicne Octavie ubacen tip tronic na volanu) . Za pogon nisam siguran, nista nije receno. Pa bice FWD sigurno, al ces standardno imati tamo neki 1,6 TDI i 2,0 TDI sa 4x4 pogonom u nekoj buducnosti. Ne znam zasto to rade. Daj odna RS da bude 4x4! :) Verovatno VW ne da... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 btw, evo jedan tekstić za Zwerka :) http://auto.blog.rs/...cus-je-promasaj Khm :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/-3-4-million-w-motors-lykan-hypersport-is-world-s-most-expensive-production-car-first-arabian-supercar Prvi arapski superauto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 ford ecosport kazu da ce i u evrpou najruzniji kompaktni suv ikada pusten u prodaju Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 a kad sam vec tu, enterijer buduce merc S klase: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Ako ovo nije fejk onda je svet stvarno otisao u kurac... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 volan iz kineskog smarta... nadam se da ce uzivo izgledati bolje. kao nadam se, jer bas planiram da ga kupim :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 ne znam... ja se nadam da je neki fejk zbog toga sto ima klasičnu bravicu za startovanje motora a ne dugme, što je sad standard za S klasu... mislim, ovo je uzasno Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ma fake 100%, ovo je mozda tuning nego starog modela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts