Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

7 minutes ago, manson said:

Može, ali onda otključa sva vrata, ne samo ta na koja si izašao 🙂 I ako su jedna vrata otvrena, klikneš na zaključavanje, ne zaključa ni jedna 🙂 Ili grešim? ili zavisi od proizvodjača to proizvodjača? 

otključaš sva, brzo otvoriš svoja vrata i onda zaključaš sva opet!

mislim da si generalno u pravu, ali bih testirao kad se na kvaku uhvatiš dal' otključa samo jedno ili sva.

Dok nisam prvi put imao priliku da duže vozim SUV, bio sam u fazonu da to normalnom čoveku ne treba. 

Ali! Nakon par meseci vožnje cx5, mogu samo reći da je SUV idealan auto za sve nas preko 40! Brt, lepo uđeš, ne moraš da se nešto saginješ, savijaš, sediš visoko, lepo vidiš, kad treba da izađeš opet samo sputiš nogu i izađeš iz kola, nema da te bole leđa, da se odguruješ od volana i slično.

Tako da sve limuzine i slično su apsolutno dvojka na prema SUV-ovima. 

I da - grejači sedišta.  Nema bolje stvari u automobilu posle klime! Takođe sam mislio da je fensi nepotrebna stvar, ali je u stvari fantastično \o/

You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists!

Mene to sa centralnim zaključavanjem jako iritira.. na nijednom od prošlih auta nisam imao taj fazon nego je bilo da zaključa šta može kad stisneš i to je to... ovaj odbija poslušnost ako je išta otvoreno.

Konkretno par situacija su mi već problem:

1. Hoću da ostavim pritvorene prozore, a sedim prekoputa na kafi.. nije mi ok da je ceo auto otključen jer balkan škola jbg.. a neće da se zaključa jer prozor nije do kraja zatvoren.

2. Hoću da ostavim gornji deo stakla gepeka otvoren zbog kera dok otrčim 5 minuta u zgradu po paket, i opet ne mogu jer auto ne sarađuje 😞

inače meni je i dalje limo jedina prava varijanta za vožnju, što niže u patos i samo dinamično bajo.

16 minutes ago, Junkie said:

1. Hoću da ostavim pritvorene prozore, a sedim prekoputa na kafi.. nije mi ok da je ceo auto otključen jer balkan škola jbg.. a neće da se zaključa jer prozor nije do kraja zatvoren.

ovo baš prvi put čujem, čak ne bih rekao ni da mi je logično, osim ako sigurnosna fora da ne ostaviš otvorene prozore, ali je glupava 🙂

grejači i hlađenje sedišta su a must

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja sam jutros proverio ovo za zaključavanje, pa da napišem izveštaj.

Kad zaključam iznutra, naravno da ne može da se otključa spolja, ali vozač i suvozač mogu otvoriti na kvaku*, dok zadnja vrata ne mogu (zaštita za decu ofc). Tako da bežanje od zombija fora može da se izvede!

*kad suvozač izađe "na kvaku" ne otključavaju se ostala vrata automatski.

Meni je sve ovo logično, osim u situaciji da recimo na zadnjem sedištu imaš nekog koga ne želiš da pustiš napolje, prilaziš autu i nemaš rešenje kako da otključaš samo napred (osim ručno da gurneš ključ) : )

9 hours ago, Junkie said:

ovo je baš čudno, a da li možeš bar da odradiš onu foru koju imaju kola već 30 godina fazon - da držiš dugme za zaključavanje 3 sec i da onda zatvori prozore i zaključa? (znam da to nije to što želiš ali ako ni to ne može onda je baš baš glupo)

4 hours ago, Dule_smor said:

Ja nemam hladjenje sedista, a bas treba leti:c

propo si, doktore

6 hours ago, togFU said:

Meni je sve ovo logično, osim u situaciji da recimo na zadnjem sedištu imaš nekog koga ne želiš da pustiš napolje, prilaziš autu i nemaš rešenje kako da otključaš samo napred (osim ručno da gurneš ključ) : )

a koji je tačno scenario da neko ti je u kolima koga ne želiš da pustiš napolje ali ti želiš da uđeš unutra? 🙂

31 minutes ago, f4ts0 said:

joj hladjenje sedista kako bi to bilo dobro da imam 😄

SUV je za dede i socer mame

nemoj lupetati, please

• Like +1 1