Dule_smor Posted June 21, 2021 Report Share Posted June 21, 2021 Ahaha...a ne Dule samo dizlo otkako je u Njemacke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 13 hours ago, Dule_smor said: Ahaha...a ne Dule samo dizlo otkako je u Njemacke! pa zar to sad nije zabranjeno u njemačku? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 26, 2021 Report Share Posted June 26, 2021 Ide lepo ova Tesla, ali kao da voziš fen za kosu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2021 Report Share Posted June 26, 2021 1 hour ago, manson said: Ide lepo ova Tesla, ali kao da voziš fen za kosu 🙂 0-60 in 2 Seconds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 29, 2021 Report Share Posted June 29, 2021 Rimac: hold my beer... Rimac Nevera, mnogo jako ime 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 5, 2021 Report Share Posted July 5, 2021 Gledam juče emisiju SAT, predstavljanje Renault Megane Conquest, rekoh šta je pobogu ovo, kad ono u pitanju je Renault Arkana. S tim da, po rečima čoveka iz SAT-a, a piše tako i na nekim ruskim portalima, ime je promenjeno u ex-yu zemljama zbog asocijacije sa nekim ličnostima Cena osnovnog modela 23.500 evra, rekao bih pre da je to zločin Mislim ok ima opremu u startu, ali je i dalje to nabudženi Clio... https://www.renault.rs/putnicka-vozila/megane-conquest.html Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2021 Report Share Posted July 5, 2021 On 6/29/2021 at 11:18 AM, dovlagsi said: Rimac: hold my beer... Rimac Nevera, mnogo jako ime 🙂 Opa: Хрватски произвођач супераутомобила постао већински власник чувеног "Бугатија" Компанија "Римац аутомобили" хрватског предузетника и иноватора Мате Римца, постала је већински власник "Бугатија", чувеног француског произвођача луксузних спортских аутомобила, саопштено је из компаније. Нови дом "Бугатија" биће Римац кампус у Хрватској. 13 hours ago, Zwerko said: Gledam juče emisiju SAT, predstavljanje Renault Megane Conquest, rekoh šta je pobogu ovo, kad ono u pitanju je Renault Arkana. S tim da, po rečima čoveka iz SAT-a, a piše tako i na nekim ruskim portalima, ime je promenjeno u ex-yu zemljama zbog asocijacije sa nekim ličnostima Cena osnovnog modela 23.500 evra, rekao bih pre da je to zločin Mislim ok ima opremu u startu, ali je i dalje to nabudženi Clio... https://www.renault.rs/putnicka-vozila/megane-conquest.html ja stvarno i dalje ne mogu da verujem da je to istina :)) Dovla mi je to isto rekoa kad sam pre neki dan ufotkao na ulici auto :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Nova Astra kida Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 9 hours ago, dovlagsi said: Nova Astra kida sad još samo da nabavim belu košulju bele patike i bele farmerke, da budem u fazonu! nije loša na oko, ali plašim se finalne izrade i kvaliteta kad se pogleda uživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 haha, nova ibica. izgleda kao neki auto koji se smorio od života :)) plus ove linije na haubi šta je ovo, osamdesete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Ibica - da nisi napisao "nova" apsolutno ne bih skontao, meni izgleda isto kao ona ibica od pre 10-15 godina 😄 Astra - ne znam, ne sviđa mi se taj prednji deo, dok mi se neke stvari sviđaju, baš čudan auto nekako, što reče Lucky, moraće se videti uživo da bi se dao konačni sud! I da, ne sviđa mi se previše tih nekih linija nazad, plus podseća malo na golfa osmicu, koji mi se ne sviđa omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 1 hour ago, togFU said: Ibica - da nisi napisao "nova" apsolutno ne bih skontao, meni izgleda isto kao ona ibica od pre 10-15 godina 😄 napraviše dosadan auto od brenda koji kao treba da bude "zabavan". isti prednji deo ima i onaj krosover, tako da su ga skroz ukakili. 1 hour ago, togFU said: Astra - ne znam, ne sviđa mi se taj prednji deo, dok mi se neke stvari sviđaju, baš čudan auto nekako, što reče Lucky, moraće se videti uživo da bi se dao konačni sud! I da, ne sviđa mi se previše tih nekih linija nazad, plus podseća malo na golfa osmicu, koji mi se ne sviđa omg meni se nova mokka dopala, koja je isto ovo samo "suv" - skroz identično izgleda mimo toga što je "podignuta". i na slikama i ovako izgleda vrh, ali videh uživo i ono, dosta je lošije uživo, i to čak ne pričam ni o kvalitetu izrade, već više ovako kakav dojam ostavlja. na slikama je deset puta bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 Nova Astra... treba reci nesto lepo... ... ... pa... makar nema dabrove zube kao BMW... Kobre. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 Misliš Hitlerove brčiće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 15, 2021 Report Share Posted July 15, 2021 Ovi su vec Tom Selek brkovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Cene novih automobila odlaze dođavola: https://www.mercedes-benz.rs/passengercars/buy/cenovnik/cenovnik/_jcr_content/par/productinfotextimage/interactions.attachments.0.MB cenovnik jul 2 2021 SRB.pdf Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 4 hours ago, dovlagsi said: Cene novih automobila odlaze dođavola: https://www.mercedes-benz.rs/passengercars/buy/cenovnik/cenovnik/_jcr_content/par/productinfotextimage/interactions.attachments.0.MB cenovnik jul 2 2021 SRB.pdf ahahaha šta je bre ovo :))) 40k za a klasu basic :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Probah preko vikenda ID.3 u živo.. bugwagen bukvalno.. zadnji pogon ne bi ni provalio da ne piše u specifikaciji. Jako razočaran, idemo nazad na teslu 😄 Inače ne znam kako je u srbiji, al ovde je trenutno cca 6-12 meseci čekanje za auto ako naručiš zbog ove nestašice čipova i cele te priče. Jedan auto nov sam video da mi se svidja u zadnjih godinu dana i naravno, nije opcija u evropi 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 10 minutes ago, Junkie said: Probah preko vikenda ID.3 u živo.. bugwagen bukvalno.. zadnji pogon ne bi ni provalio da ne piše u specifikaciji. Jako razočaran, idemo nazad na teslu 😄 Inače ne znam kako je u srbiji, al ovde je trenutno cca 6-12 meseci čekanje za auto ako naručiš zbog ove nestašice čipova i cele te priče. Jedan auto nov sam video da mi se svidja u zadnjih godinu dana i naravno, nije opcija u evropi 😞 sve isto ofc, osim ako nema nešto da uzmeš sa lagera što se već može kupiti. pre neki dan je baš bio neki članak na tu temu da se čeka godinu dana na auto ako kupiš a nije standardan ili da je već negde "na vozu" do prodavca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 Samo se pripremaju za realnu inflaciju. Pomnozili su sa ocekivanim indeksom i dobili cifru. Ista je to realna cena kao pre. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2021 Report Share Posted July 22, 2021 2 hours ago, Sting said: Samo se pripremaju za realnu inflaciju. Pomnozili su sa ocekivanim indeksom i dobili cifru. Ista je to realna cena kao pre. ma ti si lud stinže! 🙂 mislim, možda si u pravu, ali je i dalje nenormalno. pa iovako deru za kola, kamoli sad kad je "nestašica" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 VW Taigo dobijam neki snažan GOLF II vajb ovde 😲 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 32 minutes ago, dovlagsi said: VW Taigo dobijam neki snažan GOLF II vajb ovde 😲 pa šta je sad ovo dovraga, t-roc, t-cross, tiguan ... sad i ovo, koliko to klasa vozila postoji uopšte :)) a nađosmo i @Killig0r auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 7 minutes ago, Lucky said: pa šta je sad ovo dovraga, t-roc, t-cross, tiguan ... sad i ovo, koliko to klasa vozila postoji uopšte :)) ista reakcija, pa sam morao da pogledam kako su zamislili ovo... i evo odgovora lol : )) The 2022 Volkswagen Taigo SUV Coupe was announced. Based on T-Cross Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 2 hours ago, togFU said: ista reakcija, pa sam morao da pogledam kako su zamislili ovo... i evo odgovora lol : )) The 2022 Volkswagen Taigo SUV Coupe was announced. Based on T-Cross majko mila, pa oni ne znaju šta da rade više. a da apsurd bude veći, nova kola se čekaju fazon godinu dana na isporuku, ne znam za koga ovo najavljuju uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts