Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

8 hours ago, dovlagsi said:

aktuelni GLE mi je užas unutra 

pa isti su 🙂 centralni onaj deo sa kontrolama i cup holderima i odmorištem za ruku je identičan

vrata su veoma veoma slična malo modifikovani zvučnici

glavni deo nema "pravougaonik" ekran nego je celom širinom i ok, to je jedna od glavnih razlika.

9 hours ago, dovlagsi said:

nksam fan ovih Merc amblema u svetlima ali izgleda elegantno, šta znam 

pozadi nekako i leže pomalo, imaju neku neobičnu foru, napred su vrlo čudni.

po mom mišljenju "peak"-ovali su prednje farove kod osnove GLE (i ko god ih je još koristio) onda već redizajn sa one četiri crtice gore dole mi je bio glupav, ajde možda u odnosu na to su ovi "nišani" bolji, ali ne bih baš mogao da kažem sto posto.

I uopšte mi cela linija kola deluje nekako "zaobljenije" i "smirenije" ... ima u kraju jedan GLE ali sad već od pre dve generacije, ono više vuče na neki muscle car nego na nešto drugo, pa onda ova prethodna je da kažemo "car car" a ova sad nešto "tunjava".

nevezano za temu prođe pored mene Kodiaq VRS brunda sve u 16, kapiram da je i dalje aktuelno stavljanje zvučnika za proizvodnju zvuka motora? 🙂

8 hours ago, manson said:

I ovi nešto najavili

pošto je lexus već najavio neki svoj monovolumen po uzoru na sve one azijske, a ovo je isto neka kocka, kapiram videćemo neki hyundai kombi samo za američko tržište 🙂