Dule_smor Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Taj M2 je bio ruzan i prethodna generacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 napred kao ima neki transformers osamdesete vajb, ne znam, nije mi toliko grdan ili su mi prosto spušteni kriterijumi 🙂 ali ovo pozadi čista avangarda za odabrane :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 ja sam ovde pisao da je i obična serija 2 jako ružan auto, ali pošto je M2 performance model, onda valjda mora da bude još ružniji : DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Nekada si mogao da prepoznaš brend kada vidiš automobil na ulici, postojala je neka nit koja je vezivala generacije, naročito kod top brednova kao BMW, MB, Audi, Alfa Romeo... Danas sve izgleda kao da je izašlo iz istog računara tj softvera azijskog porekla. Npr sa serijom 3/5 iz 2017/2018 sam pomislio da je BMW uspeo da pogodi tu crtu iz 70ih/80ih/90ih, a onda su odnegde izvukli ove ogromne kidney grill otvore i uništili dizajn 😞 Isto tako mi je Mercedes neprepoznatljiv, ima neka čudna rešenja na modelima. Audi donekle uspeva da prati nit kroz gamu modela, mada mi Audi nikako ne leži Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Pa naravno da ti ne lezi kad si Alfista 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Audi mi je mega dosadan dizajnerski već jako dugo, ne vidim ništa novo i zanimljivo. Samo onaj njihov pandan x6ici ima neke nove momente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Upravo to, od a3 do a8 ili koji je već top model, sve se svodi da isto i bezlično. Još kad mu stave one fabričke 16ice felne kao neki, majko moja Sad ćemo Sontija da razjarimo... Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Samo A7 ima neki smek i liniju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 Samo još da kupiš kožnu jaknu i možeš da jebeš u Bosni Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted October 16, 2022 Popular Post Report Share Posted October 16, 2022 Been there, done that, dosta mi je jednom vala! 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2022 Report Share Posted October 16, 2022 3 hours ago, Dule_smor said: Samo A7 ima neki smek i liniju pa A7 ima odličnu liniju, imaju još par modela koji su dobri, meni je npr e-tron GT do jaja. Mislim da previše hejtujete top brendove bez potrebe, kiselo grožđe fazon Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 Ahaha pa ja ne hejtujem, ne bih uzimao A7 da mi se ne svidja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 11 hours ago, Dule_smor said: Samo A7 ima neki smek i liniju pa ima on nešto zaista, taj zadnji deo, malo su se "zezali" pa napravili nešto drugačije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 10 hours ago, Highl1 said: pa A7 ima odličnu liniju, imaju još par modela koji su dobri, meni je npr e-tron GT do jaja. Mislim da previše hejtujete top brendove bez potrebe, kiselo grožđe fazon nemam pojma, ne mislim da ima veze sa tim 🙂 pera i kiselo grožđe 🙂 baš sam pre neki dan prošao peške pored Q5 i kao - brate, koliko je ovo dosadan auto. mislim, da ga uprostim - da mi neko kaže evo ti vozi Q5, naravno, ne bih odbio, ali kada bih sad seo i birao auto za 60-70k (ne znam da li toliko košta q5, hajde da kažemo da košta) izabrao bih Volvo. Prvi mi je pao napamet, malo da razmislim setio bih se još nečega. Ne ulazim u to dal' bih sutra lakše prodao Volvo ili Q5 itd, prosto više mi se dopada kako izgleda spolja, iznutra, kakve "kerefeke" ima itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 Reno 4, tj 4EVER, koncept. https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2229154 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 poceli su da unajmljuju dizajnere sa fiverra, sve ce lepsi auti biti realan komentar "Ovo moze da bude Reno 4 samo u paralelnom univerzumu, gde su ljudima isprani mozgovi i gde je "elita" koja diktira trendove polupismena i bez ikakvog ukusa. Hmmm..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 Meni je najbolji komentar ikada jednog matorca za Reno 4 bio "bolji auto za pecanje nikada neće postojati" 🙂 jer je bio solidno visok i mogao je da ide off-road. Tako da u tom kontekstu ovo nije možda toliko suludo, ali je suludo što deluje kao da bi ovome početna cena trebalo da bude 50k evra a Reno 4 je bio narodni auto. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 meni je najveći utisak što su regresirali pa sad kradu od Dacie fore za Renoe :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 4 hours ago, Lucky said: nemam pojma, ne mislim da ima veze sa tim 🙂 pera i kiselo grožđe 🙂 baš sam pre neki dan prošao peške pored Q5 i kao - brate, koliko je ovo dosadan auto. mislim, da ga uprostim - da mi neko kaže evo ti vozi Q5, naravno, ne bih odbio, ali kada bih sad seo i birao auto za 60-70k (ne znam da li toliko košta q5, hajde da kažemo da košta) izabrao bih Volvo. Prvi mi je pao napamet, malo da razmislim setio bih se još nečega. Ne ulazim u to dal' bih sutra lakše prodao Volvo ili Q5 itd, prosto više mi se dopada kako izgleda spolja, iznutra, kakve "kerefeke" ima itd. Dobro, Q5 jeste dosadan, ali npr imas Q3 Sportback koji je vise kupe fazon i drugaciji. Takodje SUV modeli prate ustaljenu liniju, i ima svega par SUVova koji lice na nesto. Meni je Volvo npr uzasno dosadan i ruzan, XC40 mi je jos i ok, ali XC60/XC90 su mi neverovatno dosadni, plus im je enterijer onako i infotainment bulja (zet vozi XC60 iz 2019e, i vozim ga dosta cesto, osecaj mi je nula) Opet to ne znaci da mi je Q5 kul, ili X3, takodje su nezanimljivi, ali je izrada unutra bolja, infotainment mi izgleda gotivnije i sl. I koliko toliko ja stavljam Volvo u premium brend, mozda ispod Nemaca i Rangea blago (mada Range ima dosta problema sa nepouzdanoscu), ali ako odes iza tog Volvoa i gledas francuze / italijane / daleki istok, nemas apsolutno nikakav izbor i jeste kiselo grozdje, jer kad god je neko pljuvanje, isto je, e ko vozi BMW / Audi / Merc, kakva je ekipa, i kao automobili su isti. Sta bre realno imate krsteno od drugih proizvodjaca, da lici na nesto spolja, da je kvalitetno unutra, da infotainment i ceo interfejs nije apsolutna bulja, nevezano za cenovni rang? Bukvalno nista. Ali ovo su najskuplji modeli, pa ako se potrefi da od generacije do generacije imaju minimalne izmene (a svejedno su to najkvalitetniji automobili), onda kao ne valja. Eto, promenili su gril na bmw 4, placete godinu dana 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 3 hours ago, Highl1 said: i jeste kiselo grozdje, jer kad god je neko pljuvanje, isto je, e ko vozi BMW / Audi / Merc, kakva je ekipa, i kao automobili su isti. Sta bre realno imate krsteno od drugih proizvodjaca, da lici na nesto spolja, da je kvalitetno unutra, da infotainment i ceo interfejs nije apsolutna bulja, nevezano za cenovni rang? Bukvalno nista. Ali ovo su najskuplji modeli, pa ako se potrefi da od generacije do generacije imaju minimalne izmene (a svejedno su to najkvalitetniji automobili), onda kao ne valja. Eto, promenili su gril na bmw 4, placete godinu dana ovo je nažalost velika istina ali to ne znači da treba sa tim da se pomirimo 🙂 nemaš ništa i generalno je sve krš teški, ali ni ja ne bih da mi kupovina automobila bude kompromis veći nego što treba da bude. npr ajd' sad ću da uzmem q3/q5 iako mi se ne dopada, zato što je ostala ponuda mega kršina - što je tačno. Meni je na primer XC40 super, lepo izgleda, fino sve to deluje, opet ne ulazim u pouzdanost itd. Range na primer mi se ne dopada nijedan do Land Rovera pri čemu ovaj novi izgleda pozadi grozno već smo konstatovali. Tako da, muke su to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 Onda uzmes lepo 500L i btk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 22 minutes ago, Dule_smor said: Onda uzmes lepo 500L i btk! ali samo onaj što ima Lavazza uređaj za pravljenje espresa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 2 hours ago, Lucky said: ovo je nažalost velika istina ali to ne znači da treba sa tim da se pomirimo 🙂 nemaš ništa i generalno je sve krš teški, ali ni ja ne bih da mi kupovina automobila bude kompromis veći nego što treba da bude. npr ajd' sad ću da uzmem q3/q5 iako mi se ne dopada, zato što je ostala ponuda mega kršina - što je tačno. Meni je na primer XC40 super, lepo izgleda, fino sve to deluje, opet ne ulazim u pouzdanost itd. Range na primer mi se ne dopada nijedan do Land Rovera pri čemu ovaj novi izgleda pozadi grozno već smo konstatovali. Tako da, muke su to! Pa ako ti se ništa ne svidja skroz, uzmeš ono što ti je koliko toliko ok ako moraš da kupiš auto, ili ono što je najbolja ponuda. Niko te ne tera da kupiš q5 od 70 soma jer moraš. Meni ima više automobila da mi se svidja, te se ne slažem sa vama da je izbor užasan 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 Nebitno je, uskoro nećemo moči ništa ni da kupimo jer će sve da ide na struju 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2022 Report Share Posted October 17, 2022 to da, na žalost Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts