togFU Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 mislim da ovo nije prvi put da neko napiše "bajs je gej" a neko odmah ispod piše kako razmišlja da kupi bajs 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Voznja bicikla nije gej, nego ga voze pederi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 2 hours ago, drndara said: Razmisljam se o bajsu a mozda i o elektricnom trotinetu koji moze da povuce 150kg. Mada bi bajs bolji bio po zdravlje. Ako razmišljaš o bajsu u kontekstu zdravlja onda obavezno uzmi neki sa pedal-assist varijantom motora. Ako uzmeš neki sa hub motorom on praktično radi na gas kao i motor ili trotinet i male su šanse da ćeš zapravo ozbiljno pedalati. Opet ni bicikl koji je deklarisan na bruto težinu od oko 170kg nije baš tako lako naći, pogotovu ne kod nas... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 (edited) To je vise bila sala, imam bicikl ali ga necu doneti iz Sapca u Bg, iako mi je to omiljeno prevozno sredstvo dok ne zaledi. 2 hours ago, togFU said: mislim da ovo nije prvi put da neko napiše "bajs je gej" a neko odmah ispod piše kako razmišlja da kupi bajs Pa kako drugacije Edited April 14, 2022 by drndara 1 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 sad jesam, ali se selim na Dedinje tokom leta, pa mi zato i treba auto. Sigurno ne bih autom išao po Dorćolu sa jednog mesta na drugo da nastavim prethodnu misao da je električni skuter još više gej nego bajs Pera Dorcol-Westend-Dedinje, samo jako:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 54 minutes ago, Dule_smor said: Pera Dorcol-Westend-Dedinje, samo jako:D naša priča, Dule 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 Kurac nasa prica, Dule je Smederevo-Chemnitz-Trier, ne zna se sta je veca selendra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2022 Report Share Posted April 14, 2022 pa Trier je fensi old skul priča, ancient Germany 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 20 hours ago, Highl1 said: sad jesam, ali se selim na Dedinje tokom leta, pa mi zato i treba auto. Sigurno ne bih autom išao po Dorćolu sa jednog mesta na drugo da nastavim prethodnu misao da je električni skuter još više gej nego bajs aha ok, sve jasno, skapirah u prethodnom, nego si me zbunio nekim rečenicama iz prethodnih postova 🙂 i 'de nađe dedinje? naravno da je električni skuter više gej nego bajs, ali za bajs ne mogu da se složim da je gej 🙂 mislim, bajs gej, dokle smo mi došli iz koncepta da je to ono omiljeno prevozno sredstvo svih bilo kad smo bili klinci i nešto malo stariji a nekima i dok su još malo stariji. sad odjednom ispade bajs gej! trotinet ko god je imao kao klinac taj je bio gej, tu nema priče :)) 20 hours ago, drndara said: Razmisljam se o bajsu a mozda i o elektricnom trotinetu koji moze da povuce 150kg. Mada bi bajs bolji bio po zdravlje. trotinet je baš nekako glup za neku dužu vožnju i za naše puteve a i posebno ako ga nešto regulišu zakonom. ne znam, nikad ga nisam kapirao izuzev u tom momentu što je električni pa samo stojiš a on te vozi. bajs mi je tu uvek bio i nekako stabilniji i bolji i brži, otkud znam. u krajnjoj liniji mislim da su sad el skuteri povukli agro pa se bajsevi toliko ni ne kradu više 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 na konto priče o kreš testovima, smartu auto koji se na sva usta ovih dana reklamira kod nas Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Ali ga navodno nisu ni testirali, nego su na osnovu Sandero Stepway, koji je dobio 2 zvezdice, izračunali da Jogger ne bi osvojio ni jednu 🙂 https://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2022&mm=04&nav_id=2139703 Mada i te zvezdice, tipa 2 sada su koliko onih od pre 10-15-20 godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 1 hour ago, manson said: Ali ga navodno nisu ni testirali, nego su na osnovu Sandero Stepway, koji je dobio 2 zvezdice, izračunali da Jogger ne bi osvojio ni jednu 🙂 https://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2022&mm=04&nav_id=2139703 Mada i te zvezdice, tipa 2 sada su koliko onih od pre 10-15-20 godina? kakva glupost, pa kako mogu tako 🙂 neka ima i jednu zvezdicu ili nula, ali ne mogu da ga ne testiraju, bez obzira koliko sandero deli platformu sa ovim, potpuno je kretenski da ne testiraju properly ovaj jogger 🙂 pročitao sam tekst možda mi je promaklo na koji način su opravdali ovaj potez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 11 hours ago, Lucky said: aha ok, sve jasno, skapirah u prethodnom, nego si me zbunio nekim rečenicama iz prethodnih postova 🙂 i 'de nađe dedinje? drugar gradi tamo, dobio sam finu cenu, priliku da prvi biram stan, mala zgrada sa manjim brojem stanova, etc 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 3 hours ago, Highl1 said: drugar gradi tamo, dobio sam finu cenu, priliku da prvi biram stan, mala zgrada sa manjim brojem stanova, etc nek je sasrećom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 samo ono naše, Laki! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted April 16, 2022 Popular Post Report Share Posted April 16, 2022 20 hours ago, Highl1 said: drugar gradi tamo 1 4 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 1 hour ago, Highl1 said: samo ono naše, Laki! since '98! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Evo ako je neko zainteresovan za ovaj super auto: Bazna verzija je X-Play 1.0 VVT-i sa 53 kW/72KS, čija redovna cena kod nas iznosi 14.990 evra. Full verzija 20k 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 jel možeš da kažeš za ovo da voziš džipa? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 7 minutes ago, dovlagsi said: jel možeš da kažeš za ovo da voziš džipa? verovatno ne ali treba videti uživo. ja ovo više vidim kao sandero stepway varijantu, a ne verujem da iko ko vozi stepway kaže da vozi džip 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 Nano SUV! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: jel možeš da kažeš za ovo da voziš džipa? taman sam krenuo da kucam "pitaćemo kilija" kad ono već se javio @killYg0r, naš ekspert za ovaj segment 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 To je prosto moderno doba. Nije vise SUV samo Range Rover, cak i on gej verziju Evoque 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 2 hours ago, killYg0r said: To je prosto moderno doba. Nije vise SUV samo Range Rover, cak i on gej verziju Evoque evoque u odnosu na ovo kao land cruiser u odnosu na juke :)) ali da, trendovi se menjaju, micro suv i nano suv su sad hitovi, da nisu roknuli one cene nebu pod oblake kapiram da bi se suzuki naprodavao i džimnija i scrossa itd (doduše i da scross nije grdoba). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 reč dana - krosover 😉 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts