Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

„Od danas će na svim čeonim naplatnim stanicama policijski službenici zaustavljati vozače koji prekoračuju brzinu i kažnjavati ih na licu mesta“, izjavio je direktor Rebić, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako je objasnio, vozačima koji napuste auto-put ranije i izađu na bočne naplatne stanice, kazna će stizati na kućnu adresu.

https://www.danas.rs/drustvo/rebic-u-prvim-satima-kontrole-kaznjeno-70-vozaca/

Čeone su ove valjda ulaz/izlaz sa auto puta, ili glavne neke, objašnjavao je na televiziji ali nisam našao na netu. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Divan su trenutnak izabrali , pred najezdu turaka i albanaca , nadam se da ce ih lepo nalupati u sledecih par nedelja.

dule mozes u posti, bitno je drzavljanstvo a ne prebivaliste koliko znam.. doduse putarinu me pustaju da placam u evrima :)

ono sto mene zanima dal je nezavisan sistem za prosecnu od sistema za naplatu.. bila je prica da lepo gazis 300km/h i kazes na kraju da si izgubio karticu, platis 50e nadoknadnu umesto 500e kazne i sibas dalje. Zna neko?

ono sto mene zanima dal je nezavisan sistem za prosecnu od sistema za naplatu.. bila je prica da lepo gazis 300km/h i kazes na kraju da si izgubio karticu, platis 50e nadoknadnu umesto 500e kazne i sibas dalje. Zna neko?

S obzirom da se na svakom slipu za putarinu sada odstampa i prosecna brzina ja bih rekao da je potpuno spojen. Plus ovo sto kaze covek skeniraju tablice tako da varijanta "izgubio sam" ne verujem da ce da pije vodu. Kolega Slovenac popio dobranu kaznu pre jedno mesec dana (pre ovog najnovijeg poostravanja sistema) tako da očigledno vaše tablice baš vole :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Svi automobili stariji od 15 godina moraće dva puta u toku godine na detaljan tehnički pregled - to su novine pravilnika usvojenog 5. maja, javlja RTS.

Taj pravilnik stupa na snagu 5. jula.

"Novi pravilnik o tehničkom pregledu vozila počinje da se primenjuje 5. jula 2018. godine. Odredbe zakona koje se odnose na vršenje šestomesečnog tehničkog pregleda vozila, kao što su vozila starija od 15 godina, primenjivaće se na vozila kojima se nakon 5. jula 2018. godine bude izdavala registraciona nalepnica, tako da će prvi šestomesečni tehnički pregled vozila, u skladu sa novim propisima, početi da se vrši nakon 5. januara 2019. godine", kaže Stojan Spasić iz MUP-a Srbije.

Do sada mnogi nisu naplaćivali usluge tehničkog pregleda jer su to pokrivala osiguranja prilikom kupovine polisa. Po novom, cenu tehničkog pregleda propisaće zakonodavac, prenosi RTS.

jel su realni vise?

1. Sranje, samo Njemačko auto može da valja
2. haha videli smo ta dva glupana gore sa ćerkama tim strašno šta ljudi rade u današnje vreme al dobro bar su to sve pošteno zaradili valjda nema veze živi svoj životi i pusti druge da žive tako moj kum i ja bar razmišljamo pozz svima iz Švice

MZ5MC.jpg

On 5/9/2018 at 5:09 AM, mohr said:

Svi automobili stariji od 15 godina moraće dva puta u toku godine na detaljan tehnički pregled - to su novine pravilnika usvojenog 5. maja, javlja RTS.

Taj pravilnik stupa na snagu 5. jula.

"Novi pravilnik o tehničkom pregledu vozila počinje da se primenjuje 5. jula 2018. godine. Odredbe zakona koje se odnose na vršenje šestomesečnog tehničkog pregleda vozila, kao što su vozila starija od 15 godina, primenjivaće se na vozila kojima se nakon 5. jula 2018. godine bude izdavala registraciona nalepnica, tako da će prvi šestomesečni tehnički pregled vozila, u skladu sa novim propisima, početi da se vrši nakon 5. januara 2019. godine", kaže Stojan Spasić iz MUP-a Srbije.

Do sada mnogi nisu naplaćivali usluge tehničkog pregleda jer su to pokrivala osiguranja prilikom kupovine polisa. Po novom, cenu tehničkog pregleda propisaće zakonodavac, prenosi RTS.

jel su realni vise?

jedna od retkih dobrih odluka u poslednje vreme, naravno samo ako se sprovodi, a ne "komšo, evo ti pare, potpiši mi da sam prošao tehnički"

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pero pls

Ako uzmemo situaciju da se taj jedan tehnički godišnje odradi kako treba, je l verovatnije da će kola stara 15 godina da se pokvare u roku od 6 meseci a kola stara 14 godina neće? Na osnovu kojih istraživanja?

Plus ne verujem da matora kola uopšte čine dvocifren udeo u saobraćajkama, nego dominiraju pijani vozači i vozači novih jakih kola kojima je 80 na magistrali previše sporo.

Bolje nek pojačaju kontrolu na tehničkim (čuo sam da spominju neke video nadzore) nego što jedu govna ovako, ovo je čista fora za punjenje budžeta.