Jump to content

StarWars - fully operational battlestation topic


SIN

Recommended Posts

 

Prvi put kad sam gledao mislio sam da I ja vizija i da su snimili samo da bi mogli da ubace u trejler nesto sto nece biti bitna scena u filmu, al posto se pojavluje ona kao dete ima sanse da ce objasniti do kraja trilogije. To se i meni ne dopada, al tako je kako je.

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv
 
Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 
Link to comment
Share on other sites

Konačno sam i ja odgledao i bio sam baš nahajpovan, i brate koliko sam se smorio, nekih 5/10 i je film

Previše retardiranih čizi momenata i forsiranja stara škola - nova škola, onda priča je bukvalno reciklirana od a do š, klinka je novi Luke, Luke je novi Obi, crnja je novi Solo, Solo Junior je novi Vejder, dal ima tamo 2 i po pisca da sednu i napišu nešto novo i originalno, a  ne jebenu istovetnu priču, iste momente, iste scene jebene (otac-sin na mostu kao najodvratniji primer recikliranja). Film nema ni jednu jedinu upečatljivu scenu koja bi bila kultna/upisana u anale, sve scene su bezlične, generične, već viđene.

Gomila nelogičnosti o kojima ste i vi raspravljali ovde, pa da ne davim i ja sa tim, ali to je dodatni teg na strani negativnog utiska.

Jedina svetla tačka filma su glumci, nova generacija je sjajna ekipa, ljudi stvarno odlično glume, ali džaba kad nemaju materijala.

Kad ovaj film ne bi bio StarWars bio bi mi ok zabava i akcija, ali pošto je SW, totalno razočarenje.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Od svog ovog ogavnog preteranog hajpovanja i izarcene SW tematike u 1001 reklami i proizvodu danas slucajno naletim (moguce da ste vec videli) na neku jebenu nemacku reklamu koja isto rabi SW ali ono, skroz su sabili carevi...

Ker car :) Inace imas primere i ovih nasih, doduse mnogo retardiranije, prosto bih voleo da ih Dizni tuzi :)

SG.jpg

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Gledao sinoc konacno......... Mlako.... neubedljivo.... Uspeh preostala dva nastavka ce verovatno lezati u maximalnom iskoristenju dark side-a, sto mracnije i brutalnije scene...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

Gledao sinoć sa Mihajlom. 

On the plus side: u nekoliko scena je radio zum zum zum pewpewpewi i oduševljavao se, što znači da mu se donekle svideo :))

 

Leia je naravno sjebala Hana, "it's not too late for him". Ma puši kurčinu kravo raspala, to što je pobio ko zna koliko ljudi, al nema veze, naš je. Mislim da je Han Solo zaslužio bolji /lepši kraj.

Sve u svemu, nije toliko loš koliko se priča. Ima problema sa tempom i pričom, al opet.. očekivao sam mnogo goru situaciju. Sa druge strane izgleda da je ovaj Ben Solo pobio sve gungane, s obzirom da ih u filmu nema, što je svakako plus.

Svakako ću i dalje ići da gledam i ostale nastavke... jbga, mazohista.

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Link to comment
Share on other sites

a) kakav tragičan danak neobazrivosti =o(
b) ako uspeš da se fokusiraš na ono što je ok (tehnički tročetvrtinska većina filma) - pobedio si nas namćore =o)
c) ebo vas i snapchat i viber i smartfoni ako se još uvek nismo dogovorili kad idemo, plus je i nefilmsko druženje otkazano....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...