Lex Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 Hoće li Falcon biti roze u ep IX? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 16 hours ago, Kole said: nisam hteo da stajem na ranu sa opservacijom da je "njuska" falcona u "lando" verziji drugacija (duzha je + nema notch)...cak su na fan sajtovima morali da objasnjavaju da je kao han naknadno modifikovao brod po svom ukusu/potrebama...mada to meni smrdi kao cheap trick za uzimanje jos para od ljudi koji vec imaju falcona il dva pa kao "evo vam robovi, kupite i ovo" =o)) Lol, ja uopšte nisam skapirao tu foru u trejleru ali sad kad si pomenuo jasno je da imaš malo drugačiji Falcon da bi ga prodavao kao što imaš i First Order Tie Fighter koji je zapravo isti kao i običan Tie Fighter samo ima drugačiju teksturu :) S tim da ovo baš nema smisla jer se taj brod pojavljuje u gomili SW proizvoda, tipa ja imam neku knjigu sa vehicles štampanu na primer pre remasterovane originalne triologije gde taj transport izgleda baš kao što izgleda i Falcon u prvim filmovima. Dalje u igrama koje je radio Lucas Arts, tipa Tie Fighter i sl se takođe taj brod pojavljuje kao neki YT-1300 transport koji nema veze sa Falconom ali izgleda kako originalno izgleda Falcon. A sad mogu da jedu govna da u filmovima nema potvrde da je Falcon baš taj transport, ali da ga jebeš igru je radio Lucas Arts koji je bio u to vreme u vlasništvu samog Lucasa :) E sad jedino ako smisle da to što nema notch je zapravo neka Landova modifikacija pa ga je posle Solo vratio na staro Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 Slupao ga, pa je otpala Landova modifikacija. :) A i sve to što ti tu nešto imaš je stari expanded universe koji je obrisan gumicom napravljenom od Diznijevog novca. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Pošto sam se sjebao da odgledam The Last Jedi u bioskopu, i od tada rekao da im dinara više ne dam da useravaju stvari, mora pitanje - da li je stvarno nije istina što govore i propaganda - da u SOLO ima ženski droid koje je sam sebe napravio, zalaže se za prava i jednakost droida i zove se l337? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 za to ne znam , ali sam procitao da je Lando panseksualan https://www.theverge.com/2018/5/17/17366002/lando-calrissian-solo-a-star-wars-story Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 pan... ŠTA? U starom filmu je delovao kao mid-budget NY port actor 70tih.... Kakva su ovo sad sranja? :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 au...morao sam na wikipediu da vidim sta je "pansexuality"...jbt... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 13 hours ago, iguana said: za to ne znam , ali sam procitao da je Lando panseksualan https://www.theverge.com/2018/5/17/17366002/lando-calrissian-solo-a-star-wars-story A, pa ok, to je... Čekaj, to je gore od ovoga što mene muči? ili nije? Tako sam zbunjen... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 8 hours ago, millancche said: A, pa ok, to je... Čekaj, to je gore od ovoga što mene muči? ili nije? Tako sam zbunjen... It's ok to be bicurious. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 Ima ženski droid ali nije to baš prvi ženski droid u SW Univerzumu, sada je samo bitno što je jedna od glavnih uloga. Tehnički gledano ako droidu dodeljuju neku ličnost onda mogu da mu dodele i žensku, mada ne znam zašto bi neko to radio Ali naravno ovde je reč o SJW sranjima, jednakosti polova i slično... Ranije niko na to ne bi ni obratio pažnju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 film je skroz ok, nije jak ko rogue one ali ima momenata ne citajte ovo ako niste gledali film =o) film je dobar zato sto: atmosfera je "kako treba", scenario je mnogo dobro napisan, ron hauard je jak zanatlija vudi je car, chui je precar, lando i L3 imaju par kul momenata (pogotovo L3 koja ima par replika zbog kojih je odma iza K2 na spisku najkul droida) dve akcione sekvence su mega, par linkova sa cw/rebelsima su lepo uradjeni gomila callbackova (ili su sad callfrontovi?!? =oD) i neke cameo uloge mogu da budu i plus i minus zavisno od licnih preferenci film nije toliko dobar zato sto: ehrenreich se trudi (i cak mi se cini da mu modulisu glas u nekim trenucima da bude dublji/vise zvuci kao ford), ali to nije to...emilijina gluma je all over the place iako je cool napisan lik - ni vamo ni tamo...patetika, moralisanje, detinjarije i gluposti se cesto nerezonski nadovezuju na neki napaceni dark vajb koji ima smisla ali kao celina malo skripi pa razbija atmosferu...jeble ih mnogo glupe kockice na lancicu koje od last jedija pretvaraju u nesto sto nisu... slavna partija sabbaca je uradjena verovatno najbolje sto je mogla biti, ali je i dalje preslaba i predstavlja glavni argument zasto neke stvari koje su pomenute u trenutku x i postale cool deo mita zapravo ne treba ekranizovati najgora stvar u galaksiji: insistiranje na tome da se george nije zajebo sa terminom parsek neko groz x filmova pokusavaju da to retconuju u "to je uvek bila mera za daljinu, mislilo se na optimalno plotovan kurs"...jebo mater zar je bitno toliko? zapravo, sama neraskidiva povezanost termina parsek sa suncevim sistemom i zemljom je minus i trebalo ga je ostaviti da istrune kao movie goof/patika pored tie fightera u onoj sceni gde je pomenut prvi put, a ne cimati se i praviti od toga big deal random stuff: - to da je lando svastojeb ima istu vaznost kao da je dambldor peder iz vremena hari poter manije - cista provokacija koja nema veze sa radnjom filma niti je prikazana u njemu na bitan nacin (osim posredno, u okviru jedne odlicne fore) - L3 se zaista zove L3-37 i ima zenski identitet, nema indikacija u filmu da je "napravila samu sebe" (mada su u rahmetli expanded universeu postojali droidi koji su bili opsednuti konstantnim apgrejdovanjem), i sve vreme je zovu Eltri a ne Liit tako da ni to nije cringe nego tek blah =o) zaista se zalaze za jednakost droida/sjw/black lives matter - sta cete, amerika...ali i to dovodi do nekoliko odlicnih momenata u filmu tako da je plus overall takodje, fibi voler bridzh je odlicna kao njen glas (preporuka za seriju Fleabag svakom ko jos nije gledao) - za kraj...njuska na falconu je landova modifikacija, tj aftermarket escape pod koji ima nanometarsku ulogu u jednoj sekvenci aka totalno bespotrebno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 46 minutes ago, Kole said: nije jak ko rogue one тешко ће икад више снимити тако јак филм. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 da li smo sigurni u to u svetlu najnovije vesti da: "James Mangold is set to write and direct Lucasfilm's standalone Boba Fett movie!" =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 E da je gidra Ziv, pa da deda zika vozi malo milenium falkon i kaze zenskom droidu "kad se kuca u oci se gleda radi odnosa a i radi reda...." Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 Одгледах Солоа синоћ и сморио сам се ко пловак. Досадно до бола и поред све оне акције... једва сам чекао да се заврши филм. Боље да сам отишао у другу салу и гледао опет Дедпула 2 ко човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Gleda li neko novu animaciju, Forces of Destiny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 za razliku od clone warsa i rebelsa koji su bolji sw od vecine stvari koje su se pojavile u poslednjih 35 godina, FoD je 2d animacija pravljena ciljano za devojcice sa jednocifrenim brojem godina (srsly, no joke), tj. gledati samo ako je potrebno gorivo za 40-year-old-comic-book-guy-nerd rage ili ako imate cerkicu i ocete da dete zavoli sw =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 ili ako ste rurovac što u biti znači devojčica sa jednocifrenim brojem godina!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 ..obima stomaka Videh da ide druga sezona, a nisam je spazio ranije, pa da pitam devojc --ruralce. Zahvaljujem, Kole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 ok je solo nisam oduševljen, ali je ok zabavno i gledljivo treba mu vremena da se zalaufa, a dotle ga nose momenti koje će fanovi prepoznati iz budućnosti tj. prošlosti od sredine drugog čina mi je baš zabavno i pored par momenata koji su labavi, ne pušta do kraja sjw momenti nisu preusiljeni, za razliku od humora koji prečesto jeste cast je dobar ehrerherherehnh je mnogo bolji nego što sam očekivao i zapravo mi skroz igra kao mladi i još uvek neskrozcinični solo osim što ima kiselu facu i presmešan nos vudi je vudi kalisi je meh lando je malo neprirodan, mada glover ima svoje momente nemam problem sa parsecima, a ni sa landovom modifikacijom, ali se slažem za kockice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Par pitanja: Spoiler Jel ono gornja polovina Darth Maula na kraju? Koji moj? Kada se film dešava? Pošto mi deluje nekako nabudženo u timeline Da li je Enfis Nest osnivač Pobune? Zašto bi Čubaka, oficir Republike na pravednoj misiji otišao da pljačka za Hatove? Zašto Crimson Dawn krade gorivo od samih sebe, tj. Imperije? Cela akcija sa pljačkom voza je na kraju nanela neprocenjivu štetu za Imperiju, tako i da je neki sting, to bi bio ekvivalent nasukanja nosača aviona da bi zaplenio 10kg kokaina Kada je Imperija počela da regrutuje za svoje redove? Zar nisu još uvek bili isključivo na klonovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 1. Darth Maul je vrlo zhiv, sto nije surprise za gledaoce Clone Warsa i Rebelsa (kontra medicinskim saznanjima 21 veka, lghtsaber ga je kauterisao pri secenju i gornja polovina je prezivela i posle nasadjivana na nekoliko robotskih tela) 2. Film se desava u neko doba izmedju ep3 i pocetka Rebelsa, (Rebelsi su 14 godina nakon ep3, a ep4 je 19 godina nakon ep3) also, posto Han u ep4 ima 29 godina a u Solou bi trebalo da je na pocetku (valjda) 17-18 + 1-3 godine za obuku/whatever to znaci da je prozor za odigravanje filma od 5 godina posle ep3 do 14 godina posle ep3, yay science =oD 3. nije nigde receno da jeste, pa bih ja rekao da nije =o)...tj po kakonu Rebel Alliance je bukvalno alijansa vise pobunjenickih grupa sirom galaksije gde su centralno postavljeni politicari ko dzhimi smits i mon mothma koji su uspeli da spoje x grupa sacinjenih od raznih otpadnika (kao grupa koju vodi forest vitaker), bivseg republickog/imperijalniog osoblja i oslobodjenih strucnjaka na prinudnom radu =o) 4. posto stare knjige vise ne vazhe, nova chuijeva istorija je da je u nekom trenutku tokom borbi sa imperijom (mozda cak i josh na kashyyku kad se borio uz jodu (kada nije bio oficir glavne republicke armije, vec deo vukijevskih snaga)) zarobljen, nakon sto ga han oslobodi i chui mu da besu, to postaje primarni zakon u njegovom zivotu =o)) 5. Maul nije imperija, nego free agent čija primarna misija je da uništi Kenobija kojim je opsednut i većina stvari koje radi je da gomila moć neophodnu za obračun sa Kenobijem...i ostalima koje u datom trenutku percipira kao protivnike. Tokom godina pokrivenih clone warsima i rebelsima Maul se borio i protiv Imperatorovih agenata i uz njih...naravno, sve to je slabo opradanje za traljavo napisan "legendarni kessel run" =o) 6. fejz-autovanje pocinje vec 6 meseci nakon ep3, nakon nekoliko pobuna klonova protiv imperije, do ep4 klonova vise nema ni u Vejderovoj 501 legiji (koja je kao bila sacinjena od najboljih klonova sa idealno ispranim mozgovima pa se nikad nisu bunili nego su klali po komandi, divni ljudi =oD) sve u svemu, nije film toliko shupalj koliko je nepotreban =oD svakom ko ima problem sa ovim filmovima savetujem da pogleda The Last Starfighter, ne radi uporedjivanja stepena kvaliteta nego kao podsetnik na mindset koji treba imati kada se sw filmovi gledaju =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Nisam još odgledao Soloa ali jedan interesantan podatak https://www.forbes.com/sites/scottmendelson/2018/06/12/box-office-solo-star-wars-bomb-flop-disney-lucasfilm-incredibles2-jurassic-world/#4c46796d39cb Quote Box Office: 'Solo' Is A 'Star Wars' Disaster From Every Point Of View No, I'm not counting Warner Bros./Time Warner Inc.'s animated Clone Wars movie (a mediocre movie that was a pilot to a wonderful television series) or those Ewok movies that played theatrically here and there overseas. But in terms of live-action, theatrically-released, big-deal Star Wars movies, Walt Disney's Solo: A Star Wars Story is now doomed to be the lowest-grossing film in the franchise. With Incredibles 2 about to kick butt in North America and Jurassic World: Fallen Kingdom stomping it hard overseas, the box office fate of this Star Wars story is sealed. With around $1.811 million yesterday (a decent -39% drop from last Monday) and a $178.5m 18-day domestic total, the Ron Howard-directed Han Solo origin story will likely end its domestic run somewhere between $205m and $210m. If it ends up below $209m, and at this point, I'd say that's likely, it'll be the lowest-grossing live-action Star Wars movie even sans any inflation or reissues. The Empire Strikes Back earned $209m in its initial 1980 theatrical release, and subsequent reissues (including the 1997 Special Edition reissue that added $67m) have brought that figure up to $290m. U suštini iako kapiram da je film dosta ok sa nekog normalnog stanovišta koliko sam čitao po komentarima prosto se nadam da će ih ovakve stvari ipak ubediti da ne može baš da se SW univerzum toliko muze da se izbacuju film svakih šest meseci ako hoće da zarađuju masne pare na svakom. S druge strane to može da se prebaci i na ono "daj publici isključivo i samo ono što žele, ništa nemoj pokušavati novo" što će tek biti katastrofa. U očima diznija - dok ima X-Wing, Millenium Falcon i Darth Vader tu stižu pare pa onda ožive ponovo Vadera u Ep9 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 a da ti ipak pogledas soloa, tek toliko da imas reference point pre kacenja smesnih tekstova? za nakog ko pishe za forbes taj mendelson je ili ekstremno neupucen ili namerno barata polovicnim podacima a sve to da bi ispunio dnevnu kvotu clanaka, a ne da bi mu taj clanak imao smisla ;o) film nije disaster u svakom pogledu, cak ni u kratkorocno fonansijskom jer sw nikad nije zaradjivao glavninu para na filmu nego na merchandisingu a ono na kraju teksta za cars 3/coco i incredible hulk i marvel je stupidarija kojoj se samo moze smejati ( i kojom se dodatno autodiskredituje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Svakako sam mislio da pogledam film ali ne verujem da će to značajno uticati na njegovu zaradu :) Nisam ulazio u dublju analizu svega što je ovaj napisao nego se samo kod mene javila nada da će Dizni da prestane da ispunjava "profit margin" sa ovako ekstremnom eksploatacijom SW univerzuma pa će malo da iskuliraju sa hiper-produkcijom. Jer kao neko ko prve 3 epizode zna napamet još od kad sam išao u školu, ko je išao na sve premijere zaključno sa The Force Awakens meni dođe negde dosta nisko na listi prioriteta da pogledam novi SW film onda malo gube tu da kažemo "bazu". Naravno nadoknade oni to klincima, ali bez baze je klincima maltene svejedno da li gledaju Marvel ili SW ili Coco :) A što bi se reklo nada umire poslednja :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts