G!!! Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 ajbg ne treba se previse opterecivati koliko su gladni u lolivudu ogadice nam se sve mnogo vise nego inace (ili nam je to bas potrebno, eh) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 On 6/1/2016 at 9:34 AM, Kole said: "Studio execs felt like Rogue One was “tonally off with what a ‘classic’ Star Wars movie should feel like,” adding that one source described it as “having the feel of a war movie.” The goal of the reshoots, according to THR, is to “lighten the mood, bring some levity into the story and restore a sense of fun to the adventure.” Some have suggested that the reshoots will be used as an opportunity to introduce Ehrenreich’s version of Han Solo in Rogue One." nego Dendi nisi se na Warcraft topiku izjasnio sa ocenom za taj film =o) Čim hoće da "ubace osećaj avanture" i "učine film veselijim", vidim da će da naprave sranje. Šteta, nadao sam se da će ipak biti ok. Force Awakens ne mogu ni da se prisilim da pogledam ponovo, što je jako tužno... Warcraft film sam pogledao tek sinoć i odličan je. 2 Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 nada uvek postoji =o) razni sajtovi, koje necemo nazvati potkupljivima jer to nije u redu ;oP, sad pokusavaju da spinuju reshoots kao da je pozitivna stvar i kao u (diznijevom) lucasfilmsu to rade jer oce da je film sto bolji. Sa druge strane, scenarista filma porice javno da sad radi na novim scenama i nece biti uz rezisera na dosnimavanju kao sto je bio tokom snimanja... =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) Mad Max je imao reshoote da bude jos ludji, al nisu svi George Miller :) Edited June 3, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 vecina studijskih filmova ima neki oblik reshoota u toku postprodukcije (mada retko kada traju lol mesec dana) nije kod rogue one problem dosnimavanje, nek bude i 3 meseca ako treba, nego ono sto pricaju oko svega zabrinjava.... =o( a da, george miller car, bile su neko vreme online glasine da su i njemu nudili neki od standalone sw filmova da pravi kao i dc/marvel stvari al nista od toga, i bolje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 On je hteo da snima Justice League valjda 80tih, a bile su price da treba da rezira Man of Steel 2. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 http://makingstarwars.net/2016/06/how-extensive-will-the-rogue-one-reshoots-be/ omg nije mesec dana nego 8 nedelja sa po 6 radnih dana = preko 40% filma snimaju ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 mogli su opusteno drugi film da snime i svi zadovoljni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 pun q spajlora/neproverenih glasina... ko klikne sam je kriv http://geektyrant.com/news/intriguing-rumored-info-regarding-jedi-history-and-reys-origin-in-star-war-episode-viii jebo ih vise isus i the one i prorocanstava i reinkarnacije...dokle vishe =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 ista pravila ko za prosli spojler...mozda cak i gora vest nego prethodna... At a special event in London over the weekend, Hamill told the crowd: “I finish Episode VIII, and then I’m out of work.” ako nakon hana sad jos ubiju i luka u ep8 nivo "fuck this franchisea" ce da bude over 9000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 meni to više deluje kao namerni rumor, malo da se priča o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 16 jula u 2 ujutro (15ti u 8 uvece u njujorku) bice pusten novi trejler za rogue one (navodno traje cak 3 minuta) dosnimavanje scena za film nece biti gotovo do kraja avgusta ali novi trejler bi trebalo da odrazava novi, vedriji ton filma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 16, 2016 Report Share Posted July 16, 2016 Bio pušten na SW Celebration eventu, ali ga još nema online. ;) Zato imamo ovo: I vest da je Thrawn vraćen u kanon! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Kako su Konana skinuli nikad mi neće biti jasno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 skinuli? ako mislis sa NBC-a to je zato sto nbc vode retardi, on je uzeo 40 miliona settlement za kompletan crew (preko pola ljudi koji su radili na showu kod njega su se sa sve familijama preselili iz njujorka u kaliforniju) i presao na TBS (za manje pare ali njegova publika ga i dalje gotivi i prati + sada je full vlasnik svog showa) inace Coco je cele nedelje bio u san dijegu i ovo su inserti iz tih specijalnih epizoda...zacudjujuce samo 2 su na torentima, ostalih nema, ali najbolji klipovi su na njegovom sajtu team coco i youtubeu ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 pa da, mislim sa nbc-a. Meni se on od svih najviše dopada. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Znam da nema veze sa temom ali moram. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 hahaha, 50 cent :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 zvanicno predstavljen novi brod u SW Rogue one - U-Wing ili Incom UT-60D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Nisam siguran koja je logika sa krilima koja se povlače unazad na ovom U-Wingu, tj preciznije rečeno nisam siguran koja je njihova uloga kada su napred. I X-Wing i B-Wing imaju s-foils koji se otvaraju kad kreću u napad, pretpostavljam da bi imali raširene pozicije s kojih pucaju laseri da bi lakše uhvatili metu u središtu. Ovo mi nekako nema smisla ali možda ja nešto propuštam :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Pa pošto se spušta u atmosferu, kapiram da mogu da imaju ulogu u aerodinamici tokom leta. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Mene zanima zašto je taj U-Wing prestao da se proizvodi/koristi u kratkom periodu između Rogue One i A New Hope? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 htedoh da napišem da se meni ne dopada kako izgleda, ali onda videh da ste krenuli u hevi priču o voznim karakteristikama i dizajnu pa skapirah da tu možda moj komentar ne bi imao smisla :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts