Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Zajebano je svojevoljno vratiti se u normalan rezim spavanja. Ali isto tako ako te pritisnu obaveze za dva dana se naviknes da lezes pre ponoci i ustajes u 6. Tako je barem slucaj kod mene.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

pa ono, vidis lika koji je inace do jaja i poprilicno inteligentan (ako moze bez 'DA JE INTELIGENTAN NE BI ON blabla') koji postepeno postaje sve cudniji, cuti jedno sat-dva i onda krece pravo zezanje.

razmislja na glas, seta po gajbi konstantno i prica kako je sve ukapirao, odusevljava se kako je to sve zajebano i komplikovano i neverovatno, kako smo mi svi tu zajedno protiv njega i da je to zapravo 'sistematsko unistavanje njegovog zivota', gomiletina drugih stvari od kojih sam se ja skoro ukenjao u gace; u jednom trenutku je takodje pitao 'aj' recite mi samo gde je to cime vi mene snimate celu noc i dokle planirate da mi radite sve ovo'...prezajebano, uzas

@voodoo

da si prisustvovao toj situaciji to je otprilike poslednje sto bi planirao da uradis kapiram.

ne govorim o liku koji nije dugo spavao, malo bio cudniji pa ono, odspavace i sve kul. govorim o liku koji je potpuno lud i ima ozbiljan stadijum sizofrenije...

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

na paranoidnu sizofreniju mislio, my bad

a verovatno se i ortak malo folirao

jedna od onih stvari koje ne mozes ni na jedan nacin da opises nekome ko nije bio prisutan ili nije vec doziveo tako nesto; jednostavno znas kad vise nije zezanje

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

na paranoidnu sizofreniju mislio, my bad

jedna od onih stvari koje ne mozes ni na jedan nacin da opises nekome ko nije bio prisutan ili nije vec doziveo tako nesto; jednostavno znas kad vise nije zezanje

video sam, nije lepo, taj ortak je sad vise zombi nego ziv. prosao je sve faze od dzankija, do iscijeljenja bozanskom silom, sjebanog zdravlja i zrtve tranzicije.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...