Natte Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Pa to me interesuje da radi korektno, da nije tipa kao sbb padne kisa zabada ti internet igrice i to ( kako kome ) :D znaci ako budem menjao net jel je to najbolja opcija msm do nekih 1600dinara, kad uporedim sa ostalima kakve nude pakete za taj novac? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Za nesto malo vise od dva meseca se desilo jednom da se prekinuo signal, nisam imao ni tv ni net, nesto oko sat vremena. Mislim da nisu bile neke vremenske nepogode u pitanju, bar se ne secam da je bio neki kijamet napolju. Jednom se desilo da celo popodne na Prvoj televiziji nije bilo zvuka, ali mozda je to feature, a ne bug :) Osim toga radi korektno, bez padova brzine i sl. Pritom ovo da konstantno radi stabilnom brzinom najvise mogu da potvrdim na osnovu uploada, jer sam za prethodnih 2 meseca uploadovao nekih 3-4 TB podataka na svoj FTP i konstantno je radilo 55-60Mbit/s, sto je po meni u skladu sa specifikacijom. A i download radi ok, mada to nemam tako precizno izmereno, ali ono ako je dobar torrent moze skidati i do 15MB/s, a pogotovu je dobro ako ti treba za neke sajtove koji ti prate ratio, recimo skidao sam neki Lord of the Rings triology extended edition u Blu ray formatu, ukupno oko 220GB i ratio mi je bio 5:1 u korist uploada, s obzirom da nije bilo puno seedera. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natte Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Hvala zwerko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Realno uz Targo torenti imaju smisla :D Status: Power User Registered on: 2012-12-22 09:54:05 Last online: 2013-02-25 17:00:57 Downloaded: 85.34 GB Uploaded: 194.13 GB Ratio: 2.27 Edited February 25, 2013 by Ivan_ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Rezurekt Zna li neko kakvo je trenutno stanje sa njima? Tj. daju li net uopshte ili je sve na standby-u do daljnjeg i ne primaju nove korisnike? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 to sve lepo treba da preuzme Telekom, a Dulića i ostale uvezane sa ovim kriminalnim aktivnostima - poslati da kopaju kanale. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Mozes ga naci u Sushi baru na Vracaru pa idi teraj ga da kopa :) @topic: koliko je meni poznato ne uzimaju nove korisnike, ali mozda nije zgoreg nazvati s vremena na vreme pa proveriti. Ja sam se raspitivao za nove zgrade i dobio sam info u fazonu "aaaa, vaziiii...", ali nije nemoguce da mozda ponovo pocnu s novim korisnicima u zgradama gde vec imaju infrastrukturu. Meni net i dalje radi sasvim super i drzim fige da ne umre :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 kada država budem ja, posleću tebe, da ga, kao dobar janjičar, odvedeš na kanale po Vojvodini i nadzireš megafonom i bičem. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Nisam ni znao da ima sushi bar na Vračaru! :) Ali ja sam ga video u Piazzi gore na krstu, što i ima smisla ako je to Đilasovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 U dobro si mi rekao da je promenio lokaciju, da znam gde da idem kad me Drasko posalje! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts