Jump to content

Targo - optički internet

cali

Recommended Posts

Za nesto malo vise od dva meseca se desilo jednom da se prekinuo signal, nisam imao ni tv ni net, nesto oko sat vremena. Mislim da nisu bile neke vremenske nepogode u pitanju, bar se ne secam da je bio neki kijamet napolju. Jednom se desilo da celo popodne na Prvoj televiziji nije bilo zvuka, ali mozda je to feature, a ne bug :) Osim toga radi korektno, bez padova brzine i sl.

Pritom ovo da konstantno radi stabilnom brzinom najvise mogu da potvrdim na osnovu uploada, jer sam za prethodnih 2 meseca uploadovao nekih 3-4 TB podataka na svoj FTP i konstantno je radilo 55-60Mbit/s, sto je po meni u skladu sa specifikacijom. A i download radi ok, mada to nemam tako precizno izmereno, ali ono ako je dobar torrent moze skidati i do 15MB/s, a pogotovu je dobro ako ti treba za neke sajtove koji ti prate ratio, recimo skidao sam neki Lord of the Rings triology extended edition u Blu ray formatu, ukupno oko 220GB i ratio mi je bio 5:1 u korist uploada, s obzirom da nije bilo puno seedera.

• Upvote (+1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 4 weeks later...
  • 9 months later...

Mozes ga naci u Sushi baru na Vracaru pa idi teraj ga da kopa :)

@topic: koliko je meni poznato ne uzimaju nove korisnike, ali mozda nije zgoreg nazvati s vremena na vreme pa proveriti. Ja sam se raspitivao za nove zgrade i dobio sam info u fazonu "aaaa, vaziiii...", ali nije nemoguce da mozda ponovo pocnu s novim korisnicima u zgradama gde vec imaju infrastrukturu. Meni net i dalje radi sasvim super i drzim fige da ne umre :) 

Heghlu'meH QaQ jajvam