Jump to content

Natte

The X
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

3 Followers

About Natte

  • Birthday 04/06/1993

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,657 profile views
  1. hahahaa koja pobeda na ovom drugom skrinshotu :D posle ovog update-a svakom baguje kanter na svoj nacin, nekom radi normalno nekom tripuje haos, one komande u launch optionsu isto nekom rade nekom ne... valjda ce se javiti neko da ti pomogne
  2. usrali igricu promenili pucanje kretanje jako je bolesno
  3. hoce da useru igricu da bi svi presli na cs:go
  4. Poz, burazer ima htc tattoo ne koristi ga vec duze vreme jer ima problem sa touchom display-om cime vec, tel radi i touch screen, ali se tripuje, kad hocu recimo da stisnem 5 moram da stisnem iznad petice i malo levo, ne precizan je, jel zna neko jel moze to da se resi da se zameni display ili sta treba i kolko bi to bilo para? msm telefon je star al' valjda moze da se nesto odradi :)
  5. moguce, msm kad stavi drugi mis radi normalno, nego ga buni to sto sljaka svugde okej a u kanteru jebava :D
  6. ostavio sam link http://static.kupindoslike.com/Acme-Optical-Gaming-Mouse-MA04_slika_O_3374889.jpg ali u ostalim igrama mu radi odlicno ne secka mu nista i ovako kad je na netu i sve to normalno funkcionise samo u kanteru pada fps..
  7. Poz, drugar ima problem sa kanterom, ima dobar komp sva podesavanja za kanter ( vertikal sins ) i sve ostalo mu je namesteno kanter mu radi 100fps sve brutalno, i pre neki dan usao malo da odigra i kad pomera misa levo desno fps mu padne na 7-10, trazio je po netu kako da resi to ( neki su imali isti problem i resili reinstaliranjem drajvera graficke ) on je pokusao to instalirao drajvere reinstalirao igricu, ali mu se i dalje to desava...u drugim igricama mu sve radi normalno jedino ovde ima problem. Stavio je neki drugi mis i radi mu normalno, posle kad vrati taj koji koristi ( msm da je ovaj http://static.kupindoslike.com/Acme-Optical-Gaming-Mouse-MA04_slika_O_3374889.jpg) opet isto, nesto je do misa, ali u ostalim igricama mu sve radi normalno...zna li neko u cemu je problem?
  8. Mozda ti se tripuje steam ili nesto i drugaru pada fps cim pomeri misa, reinstaliraj kanter nemoguce da ti radi lose na takvom kompu
  9. Nije nista uspeo, dobice od brata iPhone 4 a ovaj ce meni dati, meni je i ovaj dobar :)
  10. Sta se desava jel zna neko kad ce izaci update trebao je odavno, jel ima nekih novosti?
  11. Pa to me interesuje da radi korektno, da nije tipa kao sbb padne kisa zabada ti internet igrice i to ( kako kome ) :D znaci ako budem menjao net jel je to najbolja opcija msm do nekih 1600dinara, kad uporedim sa ostalima kakve nude pakete za taj novac? :)
  12. Pozdrav Jel moze neko da mi kaze kako sljaka taj opticki targo telekom, citao sam po drugim forumima i ovako pitao ljude i dobijao razne odgovore, pa me zanima jel ima neko taj net i jel zadovoljan kako sljaka... imam adsl 1500/256 placam ga 1500dinara mnogo levate, a nemam vremena zbog faksa i ostalih obaveza da odem tamo da popricam da mi za te pare daju bolji paket i ne znam dal bi i dali, isto je i drugar hteo pa se do kraja prebacio kod orion-a, pa bih verovatno uzeo taj targo telekom pa ako neko moze da mi kaze kakav je i to sve :)
  13. Rade, ne znam kako da se izrazim da ti docaram :D igraj na noforce komandama ( svi igraju nabadaci na njima ) videces razliku kad se naviknes na noforce pa posle kad ih skines kad pomeras nisan levo desno sve ti je ujednaceno, isto brzinom, a bez noforca nije igraj navikni se pa ces skontati posle razlike...
×
×
  • Create New...