Atelas Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Prenosio je i ranije Aca vaterpolo ja mislim, nesto se prisecam da se bas drao kada smo dali pobedonosni gol pre par godina pa je bilo smesno nama sto smo gledali, jace se cuo od nas svih u lokalu :) Iiii zar vam nije gore kada prenosi jedan od onih (jbg ne znam kako se zove) sto je prenosio evropsko i ponekad englesku ligu dok je isla, ma koliko da je zanimljiva utakmica on je umrtvi svojim komentarisanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Od kad se bodi bilderi takmice u kajaku :)) Kakva je zver ovaj lik jebote... Ne znam da li je zbog ugla slike, ali čini mi se da su mu noge nesrazmerno malo razvijene u odnosu na trup i ruke? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Lik sa kojim sam vezbao u teretani u bgu je trenirao veslanje, malo je manji od ovoga. Valjda ima razlike u odnosu na to koliko njih vesla. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Brate veslanje i kajak su dva različita sporta :D U veslanju koristiš i noge, dok u kajaku koristiš samo gornji deo tela. Ja nikad nisam video veslača ni blizu ovom baji, ne isključujem mogućnost da postoji neki ex veslač gone bodybuilding al onda nazovimo stvari pravim imenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 kajakaši imaju strahovitu nesrazmerni gornj i i donji deo tela, to je opštepoznato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Ovi vaterpolisti su neverovatni... ne znam dal sam video dva suta nasih a da su bile zabice. Svaki je isao direkt iz ruke u neki deo gola, ili okvir, ili preko, je-bo-te. Ono, Hrvati su sve svoje golove, osim sa peterca, dali uz zabicu (da ne bude zabune, mislim na odbitak lopte o vodu). Ako izgube, bice zasluzeno, nazalost. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Dobro je da si objasnio šta je žabica, ne razumeju svi te stručne termine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 okupi ih kad se vrate, i reci im da nemaju pojma i da moraju da bacaju zabice nadalje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Aj sad me zajebavajte sto sam se iscimao da pojasnim kome mozda ne bi bilo jasno, jer nisu svi grandmasteri sporta kao rev.. :] okupi ih kad se vrate, i reci im da nemaju pojma i da moraju da bacaju zabice nadalje Evo sad im govorim putem RUR-a, da su neverovatni sa tim losim sutiranjem. Nije bezveze toliko precki pogodjeno... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 A mnogo smo stativa i precki ispogadjali.. Nije da igramo lose, samo su Italijani srecniji. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Pa kazem, nije to sa stativama i preckama stvar njihove srece nego naseg loseg suta. Procenat pogodaka okvira gola u odnosu na procenat svih nasih suteva koji nisu bili uz pomoc zabice, govori da je jedno povezano sa drugim. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Ma momci imaju privatne probleme, nema to veze sa žabicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Bolje su italijani odigrali i sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo protiv gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 jebene sudije su nas unistile, milion iskljucenja i kontrafaulova...i aca retard koji stalno vice "ajajoj" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Sad kad nas GG naguze jaoj :D Obistinice se ono sto sam rekao! Neko namesta propast naseg sporta! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 dajte dobar stream za kosarku! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 http://www.rojadirecta.me/goto/vertigosat.blogspot.com.es/p/channel1b.html[/CODE] Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 btw, ladno tek sad americka zenska stafeta na 4x100m oborila olimpijski i svetski rekord iz 1980. koji je drzala istocna nemacka naravno...kapiram da su trcali muskarci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nemacka medicina najbolja na svetu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 jebeni karmelo :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Pa ono...jebu ih ;) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 neko i dalje gleda vaterpolo i slične sportove u kojima učestvuje pet zemalja u svetu? 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 neko i dalje gleda vaterpolo i slične sportove u kojima učestvuje pet zemalja u svetu? cekaj Pero,sad ce Lesko da ti okaci Koracev govor Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Zovite i Bartuca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Zašto Lakiju ne mogu da se daju strelice na gore i dole? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts