cali Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 relano, white power! :D btw, jeste paraskevi malo preterala i ranije je nesto podrzavala zlatnu zoru (ona grcka neonaci stranka koja je usla u parlament)...al jebem mu misha, zbog saljivog usranog twita se ne izbacuje neko sa olimpijade Ne, nego što je zaboravila tekst himne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 apropo matorog nemca guglo sam malo o njemu on je 1972. godine bio direktor olimpijskog sela u minhenu i tada pregovarao sa teroristima kako bi oslobodili neke izraelske kosarkase,tako da,to njegovo salutiranje je samo epik fejl,a ne nacisticki pozdrav(koji se i salutira desnom rukom :)) Tako da nam cela prica pada u vodu :) Isto kao sto je medlin olbratj pregovaral o kosovu ili ahtisari :D ovaj ima cak i nobelovu nagradu za mir !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 deda car, kraljica meme sabija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 btw, jel se svi teniski mecevi na olimpijadi igraju na travi...cini mi se da je u pekingu sve bilo na betonu, ko odlucuje o tome, domacin igara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 moyo imas na hrt2 amere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 meni blokiran, mrtvi kds... plus je slika na svim kanalima odvratna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Nemoguce koliko se dere odustao sam od pracenja utakmica kod 8-3,jebo te kao da je finale i da je rezultat tesan,debil jebeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 JEBI MADJARE jbt znam bar trojicu koji igraju bar 15 godina u njihovoj reprezentaciji i ovaj karakasevic koliko se ugojio, nije ni cudo sto je izgubioo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Karakasevic se ugojio odavno :) Gledajte na HRT-u, evo bas prenose SRB-ESP rukomet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 JEBI MAĐARE JE BI Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 (edited) Jebi i prodane duše domaće Mađare što igraju za Španiju, JEEEEBIIIII Edited July 29, 2012 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 izgubio aca sto znaci nista od prenosa stonog tenisa ubuduce T_T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Boze, jos nisam video da neko tako iz +4 ode u -4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Ne znam gde mi je teze da pogledam, dal na rukometase ili odbojkase. Zapravo, od rukometasa nista i ne ocekujem, dok od odbojke uvek cekam medalju, pa sedim na ivici gledajuci ih kako prave po 5-6 servis gresaka po setu, je-bo-te... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Mislim da su nam i pre pocetka Olimpijade bile vece sanse da rukometasi uzmu nego odbojkasi, iako realno jako tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Ne znam bas kolike su sanse rukometasima koji godinama osciliraju i raspadaju se na momente. Mislim kul to evropsko prvenstvo, ali to je ipak domaci teren i tako to. Videcemo, nadam se da gresim. Dok odbojkasi mogu i da pobede i da izgube od svake reprezentacije tamo, bukvalno. Imaju neki kontinuitet rada i uspeha, ako ne bas u igrackom sastavu, a ono u strucnom stabu. Od odbojkasa bih ocekivao da prodju u polufinale, ako se posle ovog meca dovedu malo u red. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 mislim da imamo prava da se nadamo medalji i u odbojci i u urukometu, obzirom da smo sampioni i vicesampioni Evrope, jelte koliko smo glupo prodali Spancima, ne mogu da verujem jos uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Po meni su bas rukometasi ti koji mogu svakog da pobede i od svakog da izgube, dok mi odbojkasi u poslednje vreme izgledaju bas nemocno u odnosu na ove jace. U rukometu imamo par igraca na svetskom nivou, dok u odbojci vise ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 bas smo fejlovali u rukometu od 20-18 do 20-24:( a odbojkasi ce valjda biti bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 mislim da imamo prava da se nadamo medalji i u odbojci i u urukometu, obzirom da smo sampioni i vicesampioni Evrope, jelte koliko smo glupo prodali Spancima, ne mogu da verujem jos uvek meni deluje nemoguce... mada sam ja jos pre meca rekao da mi ne bismo ni bili na olimpijadi da su spanci pustili poljake... ako je to bila kompenzavija ok... ali ako ti seku 7 lopti i daju 6 golova iz kontre u drugom poluvremenu... i to 2 ili 3 sa 5 igraca... onda nama pod hitno treba psihijatar... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 nema veze bas sa olimpijadom al nek ide :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 jel pliva cavic?? sem stafete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 taj rad. jebote uopste ga nisam video, osim te stafete. a znam da je pricao kako nece ici na ceremoniju jer pliva prvi dan Oo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Sto je dobro otplivao mali Stjepanovic, imao 3 vreme, bolju od Felpsa jbt. Veceras u 10 polufinale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts