Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ali gramatika prati razvoj jezika, a ne obratno! Jezik je poput zive jedinke menja se evolucijom, unosi novine u ,,genetski kod" mesanjem sa drugim jezicima, zivi itd. Da dodje car Dusan sad niko ga rec ne bi razumeo. Covek bi rekao sta vi pricate koji kurac pa to je skroz neispravno. U sledecoj iteraciji ce postati izuzetak i bice pravilno. Recimo da je to sutra. Danas mi kazes neispravno, a sutra sve ok tebrex. Poenta je i dalje u prvoj recenici.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Koliko sam istripovan, izvantelesno iskustvo, i tu sam kad se skoncentrisem da pokupim sve "logicne" misli (ne mogu da definisem pokupim) ali ako se opustim ne postoji vreme i gde god zamislim tu sam. Apsolutna moc. Gljive car

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 3

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Za Vudua i još jednog forumaša kome sam zaboravio ime, što su pre koju nedelju rekli da su u Gameru popljuvali Divine Divinity, sredjivao sam nešto sobu i brisao prašinu sa moje kolekcije gamera, pa sam se setio šta ste rekli i iskopao broj sa recenzijom DDa (br 46. novembar 2002. ). Date su veoma pozitivne kritike i solidna ocena 78, tako da ste nešto pobrkali lončiće :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

bio sam ja ;) e pa jbg. ali ja sam ubedjen da je imao neku bednu ocenu u nekom od casopisa :D

Iz tog perioda imaš još hrvatski PC Play časopis koji je bio dosta popularan na našem tržištu, a bio je tu i beosoftov Bonus časopis.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...